Tak pozvem iného borca,nič sa nedá robiť.ps2512 wrote:Musíme jim to ukázat.....ale bohužel, když budu pořád postupovat, tak se nedostanu k tobě do turnaje

Moderator: Czech Moderators
Tak pozvem iného borca,nič sa nedá robiť.ps2512 wrote:Musíme jim to ukázat.....ale bohužel, když budu pořád postupovat, tak se nedostanu k tobě do turnaje
Kuran, Gradyho tu v poslední době klepe kdekdokopeckar wrote:Pěkně jsi ho kuchnul.ps2512 wrote:Za chvíli začne Sranda![]()
Čt 14 Bře 2013 (10:00 CET) Mccgrady City Football team ?? - ?? Dynamo Oleksovice
už hodinu hledám soupeřovu slabinu
EDIT:
Mccgrady City Football team 3 - 3 Dynamo Oleksovice
penalty: 3 - 4
výkony: 143 - 145
se poseru
Třeba měDajo wrote:Štvrťfinále
FK Laugaricio 1 - 0 Baníček 137:124
Tak uvidíme koho dostaneme ale nič ľahké nás už nečaká.
Asi slabá A divizešutr wrote:
Kuran, Gradyho tu v poslední době klepe kdekdo
Haha...to víš, už by Vás to jinak nebavilo.šutr wrote:Kuran, Gradyho tu v poslední době klepe kdekdokopeckar wrote:Pěkně jsi ho kuchnul.ps2512 wrote:Za chvíli začne Sranda![]()
Čt 14 Bře 2013 (10:00 CET) Mccgrady City Football team ?? - ?? Dynamo Oleksovice
už hodinu hledám soupeřovu slabinu
EDIT:
Mccgrady City Football team 3 - 3 Dynamo Oleksovice
penalty: 3 - 4
výkony: 143 - 145
se poseru
Tak to jsou samé velkokluby,to není žádná ostuda...Mccgrady wrote: Jen pro tvou informaci v základní době jsem prohrál tuhle sezonu jen dvakrát v lize a to u Damned a Tigers a v turnajích 2x s Damned 1 x s Rohatskem a 1x se Stratovariusem....
Počítám že ten posledně jmenovaný patří mezi absolutní top..palo wrote:Tak to jsou samé velkokluby,to není žádná ostuda...Mccgrady wrote: Jen pro tvou informaci v základní době jsem prohrál tuhle sezonu jen dvakrát v lize a to u Damned a Tigers a v turnajích 2x s Damned 1 x s Rohatskem a 1x se Stratovariusem....
tak tak, ještě že jsi to tak napsalpalo wrote:Tak to jsou samé velkokluby až na Stratovarius,to není žádná ostuda...Mccgrady wrote: Jen pro tvou informaci v základní době jsem prohrál tuhle sezonu jen dvakrát v lize a to u Damned a Tigers a v turnajích 2x s Damned 1 x s Rohatskem a 1x se Stratovariusem....
Už to je správněAtaner wrote: Počítám že ten posledně jmenovaný patří mezi absolutní top..
Tak to pochopitelně,ale i ti ostatní jsou docela dobří...Ataner wrote:Počítám že ten posledně jmenovaný patří mezi absolutní top..palo wrote:Tak to jsou samé velkokluby,to není žádná ostuda...Mccgrady wrote: Jen pro tvou informaci v základní době jsem prohrál tuhle sezonu jen dvakrát v lize a to u Damned a Tigers a v turnajích 2x s Damned 1 x s Rohatskem a 1x se Stratovariusem....
Tak hoši nepřevedli ani výkon přes 125 a mohli být rádi, že neprohráli o 2 góly. I když na druhou stranu, klidně to mohl Pan Random dovést i k penaltámDajo wrote:Štvrťfinále
FK Laugaricio 1 - 0 Baníček 137:124
Tak uvidíme koho dostaneme ale nič ľahké nás už nečaká.