frankie_doparoma wrote:FK Hash Rohatsko 1 - 5 FC DAC
jsem zapomnel nastavit sestavu

4. kolo
FK Hash Rohatsko 1 - 5 FC DAC
výkon - 86 : 128
JOOOOOOOO YEEEEEEEES WOOOOOOOW

Priznam sa ze vysledok ma riadne sokoval

DAC v priamom boji o postup supera doslova zvalcoval. Zvitazili sme uplne jednoznacne az so stvorgolovym rozdielom. Na mojich hracov som maximalne hrdy ako sa len da. Som rad ze zase raz uz treti krat posebe podali velmi pekny vykon. Vdaka tomuto vitazstvu mame uz takmer na 100% zaisteny vytuzeny postup zo skupiny dalej. Zatial len teoreticky sa nam to moze podarit na treti pokus cim je radost este vecsia. V tomto zapase sme vsak mali aj stastie ked si super zabudol nastavit zostavu co keby si nastavil tak neviem neviem ci by som zvitazil a mohol by som sa takto radovat. Pre mna je to aspon mala kompenzacia kedze v tuto sezonu som takuto chybu spravil uz dva krat ked som vdaka tomu prehral nestasne dva zapasy. V zapase sa presadili 4x jednoznacny hrdina zapasu Bohuslav Kontsek ktory podal nadherny vykon 72 vdaka comu ho dufam ze mozem ocakavat v 11 - kola co by bola pre DAC velka hrdost. Jeden gol pridal este Tim Danbusky a na strane hosti pridal cestny gol este Aril 'rastafar' Huitfeldt.
DAC sa zatial nachadza na druhom mieste a najblizsie sa stretneme s timom Duna Most Gemini ktory zapasy momentalne vypustava a tak 3 body su pre nas povinne. Ak zvitazime tak postup mame bez ohladu na dalsie vysledky isty. Takze huraaaaa do boja