Tak u Péeska to asi ani nikoho nepřekvapíMilko wrote:Zatiaľ je isté, že Péesko a oliwapol nemajú voľné miesta...Pevne však veríme, že to nakoniec stihnú
Bola by obrovská škoda nemať tieto mužstvá v turnaji...

Moderator: Czech Moderators
Tak u Péeska to asi ani nikoho nepřekvapíMilko wrote:Zatiaľ je isté, že Péesko a oliwapol nemajú voľné miesta...Pevne však veríme, že to nakoniec stihnú
Za máličkoGeorgeTT wrote:Ďakujem organizátorovi za pozvánku, rád ju prijmem, aj keď len na 6 zápasov
Až ve středu....už jsem sice vypadl, ale musím počkat, až se dohraje kolooliwapol wrote:Tak u Péeska to asi ani nikoho nepřekvapíMilko wrote:Zatiaľ je isté, že Péesko a oliwapol nemajú voľné miesta...Pevne však veríme, že to nakoniec stihnú
u mě je matematika jasná, v uterý po 18h mám volné místo a pakliže bude i tady tak se přihlásím.
Ok, je to samozrejme na tebe, aký turnaj uprednostníštomkycz wrote:rád bych přijal ale mám jediné volné místo a to je rezervované na minci ( kdo ví jestli mě tam vůbec pozvou ).
Len taká malá otázočka...15.2.(streda), ak sa nemýlim, posiela pupajdi pozvánky na Mincu. A ty budeš mať jedno miestečko voľné...Bude to dilema pre teba, alebo si už pevne rozhodnutýps2512 wrote: Až ve středu....už jsem sice vypadl, ale musím počkat, až se dohraje kolo
pana boha!!!!Milko wrote:Len taká malá otázočka...15.2.(streda), ak sa nemýlim, posiela pupajdi pozvánky na Mincu. A ty budeš mať jedno miestečko voľné...Bude to dilema pre teba, alebo si už pevne rozhodnutýps2512 wrote: Až ve středu....už jsem sice vypadl, ale musím počkat, až se dohraje kolo![]()
Lebo je ti jasné, čo ťa čaká, ak zase odignoruješ môj turnaj...
História hovorí pre Mincu, ale to čo si potom zlízneš odo mňa.....no neviem, neviem...ps2512 wrote:pana boha!!!!Milko wrote:Len taká malá otázočka...15.2.(streda), ak sa nemýlim, posiela pupajdi pozvánky na Mincu. A ty budeš mať jedno miestečko voľné...Bude to dilema pre teba, alebo si už pevne rozhodnutýps2512 wrote: Až ve středu....už jsem sice vypadl, ale musím počkat, až se dohraje kolo![]()
Lebo je ti jasné, čo ťa čaká, ak zase odignoruješ môj turnaj...
Že ty jsi slíbil manželce, že na SP už nikdy nedáš ani korunu a teď se to bojíš porušit ? Jinak fakt nevím, proč to SPFA nekoupíš. Asi na tebe vyhlásím sbírku.ps2512 wrote:Tohle hraničí s vydíráním!!!!![]()
No, keď sa na to spätne pozriem......tak ÁNOps2512 wrote:Tohle hraničí s vydíráním!!!!![]()
Kam mám poslať euro?mantel wrote:Že ty jsi slíbil manželce, že na SP už nikdy nedáš ani korunu a teď se to bojíš porušit ? Jinak fakt nevím, proč to SPFA nekoupíš. Asi na tebe vyhlásím sbírku.ps2512 wrote:Tohle hraničí s vydíráním!!!!![]()
A mám to oficiálněMilko wrote:No, keď sa na to spätne pozriem......tak ÁNOps2512 wrote:Tohle hraničí s vydíráním!!!!![]()
![]()