Přáteláky

Moderator: Czech Moderators

PaToM
Member of the Soccer Project Association

Re: Přáteláky

Post by PaToM »

Big El wrote:Omlouvám se za mystifikaci :wink:
No nič, tak nabudúce.

Niekto iný má záujem o zápas dnes o 22:00 s odvetou zajtra?
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
impossible

Post by impossible »

Zitra mam volne terminy v 14,18 a 22. Nekdo na min. dvojzapas. eventualne je volny termin ctvrtek 14 a 18, takze muze byt i ctyrzapas....
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Big El

Post by Big El »

impossible wrote:Zitra mam volne terminy v 14,18 a 22. Nekdo na min. dvojzapas. eventualne je volny termin ctvrtek 14 a 18, takze muze byt i ctyrzapas....

Čtvrtek 14 a 18 asi zaplnit můžeme :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
PaToM

Post by PaToM »

Hmm, tak ten zápas z poolu na 22:00 som nakoniec "odohral" na ihrisku jedného tímu z poolu, ale mal rozkopané ihrisko, tak sme len posedeli, opiekli a išli domov. Takže nikto si nezahral a tým, ktorým sa mala zdvihnúť morálka, sa nezdvihla. :(
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Big El

Post by Big El »

Někdo na přáteláky na zítra v 10, 18 a 22h? a na všechny páteční termíny?
Elnino Prague

frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

me tak napadlo....
kdyz jsem byl niz v divizich nebyl to problem, ale ted mi z poolu prijme nekdo jen vyjmecne a tak povetsinou prijmam z poolu ja a hraju casto venku
tak si rikam ze takovej problem nebudu mit urcite sam, tak co udelat takovej malej "fair pool" ;
...kdyby se naslo par lidi, tak hrat pratelky jeden doma / jeden venku
treba by se to aktualizovalo kazdej mesic, kazdej by na mesic dostal voucher k sehrani 10 pratelaku; takze muze rozposlat komu bude chtit z "fair-pool listu" pratelak a pak je povinej prijmout 5 pozvanek od ostatnich (samozrejme termin je na dohode a nak si vyjdem vstric (a kdo by mel naky spec. pozadavky, treba ze hraje jen v 22:00, nebo jen vikendy, tak by to napsal sem na forum)
kdo vycerpa svoji kvotu 5/5, bude mu udelena dalsi 5/5 a tak furt porad dokola
a jednou za mesic by se to updateovalo a ti co by neplnili svy zavazky by byli vyskrtnuti a novi zajemci by byli pridani atp.

sel by do toho nekdo? kdyby se pridali aspon tri dalsi lidi tak bych udelal na to thread a zkusil zkusebne jeden mesic, jak by to fungovalo...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
PaToM

Post by PaToM »

Big El wrote:Někdo na přáteláky na zítra v 10, 18 a 22h? a na všechny páteční termíny?
Máš tam pozvánku na zajtra na 18:00, pošli na 22:00. A na piatok na 14:00, tak tiež pošli na 22:00 alebo 18:00.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
palo

Post by palo »

frankie_doparoma wrote:me tak napadlo....
kdyz jsem byl niz v divizich nebyl to problem, ale ted mi z poolu prijme nekdo jen vyjmecne a tak povetsinou prijmam z poolu ja a hraju casto venku
tak si rikam ze takovej problem nebudu mit urcite sam, tak co udelat takovej malej "fair pool" ;
treba by se to aktualizovalo kazdej mesic, kazdej by na mesic dostal voucher k sehrani 10 pratelaku; takze muze rozposlat komu bude chtit z "fair-pool listu" pratelak a pak je povinej prijmout 5 pozvanek od ostatnich (samozrejme termin je na dohode a nak si vyjdem vstric (a kdo by mel naky spec. pozadavky, treba ze hraje jen v 22:00, nebo jen vikendy, tak by to napsal sem na forum)
a jednou za mesic by se to updateovalo a ti co by neplnili svy zavazky by byli vyskrtnuti a novi zajemci by byli pridani atp.

sel by do toho nekdo? kdyby se pridali aspon tri dalsi lidi tak bych udelal na to thread a zkusil zkusebne jeden mesic, jak by to fungovalo...
Já bych do toho šel.
Image
Big El

Post by Big El »

palo wrote:
frankie_doparoma wrote:me tak napadlo....

Já bych do toho šel.
Klidně se přidám. Stálého partnera na přáteláky nemám a docela mi chybí...
Elnino Prague

Big El

Post by Big El »

frenkie: Ještě takový konstruktivní nápad, když jsem nad tím přemýšlel... Jde o to, že bychom mohli ten pool udělat (pokud by to i v tomto malém počtu lidí fungovalo - snad jo) opravdu podle systému poolu - tedy, že by si každý řekl den a čas, kdy přáteláky chce hrát - pokud by to tak nefungovalo, tak nevadí a ta dvojice se vždy na termínu dohodne, ale jistě každý máme nějaké preferované termíny, kdy hrát chceme. S tím, že tohle je asi věc, kterou by bylo ideální aktualizovat každý týden, protože čtrnáct dní dopředu jde plánovat těžko - někam se losne turnaj, nějací hráči se zraní, atd...

Tedy fungování, že každý řekne, kdy chce příští týden hrát. Např:
Big El: úterý: 10, 14, 22, pátek: 10, 14, 18, 22
Frenkie: úterý: 14, 18, 22, čtvrtek: 18, 22, pátek: 14, 18, 22
Palo: úterý: 10, 14, 18, čtvrtek: 18 pátek: 14, 18, 22

Z toho uvidíme, že nějaké preference jsou společné pro dva (některé i pro tři) z nás, takže by z toho vycházelo např.
úterý 10: Big El - Palo
úterý 18: Frenkie - Palo
úterý 22: Big El - Frenkie
čtvrtek: 18 Frenkie - Palo
úterý 14h, pátek 14, 18, 22: všechny varianty

Z čehož bychom věděli, že tyto termíny máme zaplněné, frenkie by věděl, že musí (třeba z normálního poolu) sehnat někoho na čtvrtek 22h a já na pátek 10h. Samozřejmě by zůstalo střídání doma/venku - např. tak, jak navrhl Frenkie...
Elnino Prague

palo

Post by palo »

Big El wrote:
Z toho uvidíme, že nějaké preference jsou společné pro dva (některé i pro tři) z nás, takže by z toho vycházelo např.
úterý 10: Big El - Palo
úterý 18: Frenkie - Palo
úterý 22: Big El - Frenkie
čtvrtek: 18 Frenkie - Palo
Já furt venku,jo ??? To jsem si mohl myslet... :shock: :mrgreen:
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

big el: no proc ne... ale zas ja treba tejden dopredu nevim kdy presne budu hrat, vim jen ze chci hrat vzdy o 22:00 a sobotu. Kdyz nekdo vi presne je to lepsi, ale nedaval bych to jako podminku, at je to co nejednodussi. takze bych zustal prozatim u toho co jsem psal v uvodu, ze kdo vi kdy chce hrat ze to muze napsat... ale zatim jsme jen tri, to nema cenu ani zacinat, chtelo by to aspon jeste jednoho.........
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
PaToM

Post by PaToM »

Tak ja sa hlásim, chalani. :wink:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
tomkycz

Post by tomkycz »

taky bych se přidal...

dneska někdo na dvojzápas 14.00 h a 18.00 h

mám otevřené pozvánky na poolu, když to někdo přijme, ať pošle pozvánku

EDIT: tak pozvánka na 18.00 h mi byla přijata, takže pokud někdo chce, ať mi pošle pozvánku na 14.00 h...
Big El

Post by Big El »

Pokud jde o mě, tak hledám někoho na pátek v 10h, neděli 10, 14 a 22h a pondělí 1-2 termíny - volné mám všechny čtyři, ale všechny si je zaplnit nechci. A také úterý - za týden - 14 a 22h.
Elnino Prague

Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”