Tak jsme to turnaje vstoupuili pohodovou výhrou

Moderator: Czech Moderators
A ja blb ho tipoval do semifinále...mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 2 - 1 Dynamo Oleksovice
Dvě penalty na hosty a ono to najednou jde.
Dík že jsi se nademnou slitoval a nechal mě vyhrát. Už ani nevím jaké to je.
Musel jsem si to pojistit.Milko wrote:A ja blb ho tipoval do semifinále...mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 2 - 1 Dynamo Oleksovice
Fuj, ale v 92. minute kopať penaltu za stavu 1:1.... Vôbec to nevyzerá na korupciumrakoplas44 wrote:Musel jsem si to pojistit.Milko wrote:A ja blb ho tipoval do semifinále...mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 2 - 1 Dynamo Oleksovice
1FC Mrakoplaš 2 - 1 Dynamo Oleksovice
6' 0 - 1 Marian 'NS' Buzala
Aleksandr 'př' Kostur (P) 1 - 1 48'
Aleksandr 'př' Kostur (P) 2 - 1 92'
Ja som veril, takže prvý tip mám úspešne za sebouAzor wrote:
Nicméně jsme i s výkonem 128 pomocí VDP získali bod a potvrdili tak slova těch, co nám veřili, že s Palem získáme aspoň bod.
Já jsem musel dát béčko - v lize jsem hrál u prvního...Azor wrote:Baníček - Stratovarius 2:2 V:128-129
Tak jsme na rozhodčího s 95% přísnosti nasadili A-tým, ale s menší agr., i tak jsme čekali výkon 130+. Nicméně jsme i s výkonem 128 pomocí VDP získali bod a potvrdili tak slova těch, co nám veřili, že s Palem získáme aspoň bod.
Nicméně bysme potřebovali nyní u Pala vyhrát.
Že by PéeSko přece jen to veslo předal?Milko wrote:Skupina 7
2.kolo
The Last Mohycan 0 - 0 Los Ojos Unicos (135 - 127)
- v poslednej dobe ma random neskutočne "kosí"....A navyše sme prišli o LB-čko
No, bude sa nám dnes ťažko zaspávať...a keď si ešte spomeniem, že idem zajtra do roboty, tak to je už úplne na prdel...
Veľmi sa toho obávam....Big El wrote:Že by PéeSko přece jen to veslo předal?Milko wrote:Skupina 7
2.kolo
The Last Mohycan 0 - 0 Los Ojos Unicos (135 - 127)
- v poslednej dobe ma random neskutočne "kosí"....A navyše sme prišli o LB-čko
No, bude sa nám dnes ťažko zaspávať...a keď si ešte spomeniem, že idem zajtra do roboty, tak to je už úplne na prdel...
Ne jen že vypadá.........................GeorgeTT wrote: Fuj, ale v 92. minute kopať penaltu za stavu 1:1.... Vôbec to nevyzerá na korupciu
FC DAC 0 - 0 1.FC JulecMilko wrote:Na toho Milana si budeme musieť už asi dávať väčší pozor...kvalitou ide rapídne horePrim wrote:Wellweak - Primisimo FC 3 - 4 (129-134)
Divoke utkani korenene radnym pridelem golu.
Ve druhem kole u nas v pondeli privitame DAC, ktery si po bojovnem vykonu od Homara privazi cenny bodik.Len trošku poopravím Prima. Ten bod Milan získal na svojom ihrisku
Uloha splnenaMilanSLOVAKIA wrote:
1.FC Julec - V doterajsom posobeni sme sa s tymto timom stretli zatial len v jednom turnaji kde ak ma pamet neklame dopadol tesne o nieco lepsie. Fakt je ze hra D diviziu s velkou nadejou postupi do C - cka. Je to kvalitnejsi super ako my a tak sa pokusime aspon o bodik.
Nás to čeká za chvíli, C tým to musí dát, jinak to s náma bude nahnutýmrakoplas44 wrote:Notorikov 0 - 2 1FC Mrakoplaš
Už druhá výhra na turnaji a dobrý základ pro postup ze skupiny. Uvidíme jak se nám bude dařit dál.