Hadis,Pláša a Sádloš...no proti skupina taky žádný komfort..Pane Kostere za co..??

Moderator: Czech Moderators
Nebreč a bojujAtaner wrote:No a je to tady..![]()
Hadis,Pláša a Sádloš...no proti skupina taky žádný komfort..Pane Kostere za co..??
To máš sice pravdu, ale hrát proti někomu, koho jsi viděl a chlastal naživo, to je ten správnej adrenalin !Ataner wrote: Jo asi máš pravdu..hrát s anonymním týmem je jako nehrát..
Néé, už zase Oleksovice (už v třetím turnaji), to je gól3)
schott
1.FC Krvavý Prapor
Dynamo Oleksovice
FC Revengers
Poslední zápas v Julec cupu ukázal, že Oleksovice rozhodně nemají první místo jisté![]()
Jojo, já vím, jsem si tě přivolal, už raděj mlčímps2512 wrote:To je ten třetí Matteo
Ale, ale, Léblík a Pées už nie sú nerozlučná dvojka?Matteo76 wrote:Jojo, já vím, jsem si tě přivolal, už raděj mlčímps2512 wrote:To je ten třetí Matteo
Hadísek měl den blbec, nejdřív jsem prom*dal ligu se stejným výkonem, pak jsem si říkal, že na Těbe vlítnu, ale podíval jsem se na program a zjistil, že v 14:00 hraju důležitější zápas, tak jsem tam poslal takovej B/C tým.Ataner wrote: JPD 5 - 2 AC Had Bozak (145:110)
Tentokrát hostující obrana mohla pouze přihlížet řádění Sumeda s Talnarem který jsi došel až pro hattrick..![]()
Trochu nás Hadísek překvapil protože jsem myslel že po nás půjde..ale pravdou je že ani nenastavil a to že má čas..
Hezky pěkně jsi to okomentoval přítelimouven wrote:FK Bolka FOREVER 1 - 0 FC Letenská šlechta
Zapas mel jednoznacneho favorita, ktery svou roli suverene splnil a z jasne prevahy vytezil jednobrankovou vyhru..
Takze po 2 zapasech mame dle predpokladu plny pocet bodu a jsme na prvnim miste ve skupine.. a "jasna" Slechta se krci na tretim miste..
No joo Pupajdiku abys me porazel (i kdyz prestavuju) to bys musel jist jiny mnozstvi petrzele..