občas se zadaří to je tohooMilko wrote:Oliwapolovi v poslednej dobe ide karta...aj ja som pocítil jeho silu v Stratovarius cupetomkycz wrote:a jsme venku. Penalty jsme nezvládli a tak nezbývá než pogratulovat Pardubickým

Moderator: Czech Moderators
občas se zadaří to je tohooMilko wrote:Oliwapolovi v poslednej dobe ide karta...aj ja som pocítil jeho silu v Stratovarius cupetomkycz wrote:a jsme venku. Penalty jsme nezvládli a tak nezbývá než pogratulovat Pardubickým
ĎakujemeDajo wrote:
The Last Mohycan 0 - 0 Šutrteam 141:140 5:4 pen
Aj druhé štvrťfinále sa skončilo bezgólovou remízou a na rad prišli teda penalty. Mohykáni mali predsa len presnejšiu mušku (tréning pri love bizónov sa ukázal ako rozhodujúci ) a postupujú do semi.Gratulácia Milkovi a poďakovanie šutríkovi za účasť. No holt .....Laugaricio cup nie je ľahký turnaj.
Gratuluji MilkoMilko wrote:ĎakujemeDajo wrote:
The Last Mohycan 0 - 0 Šutrteam 141:140 5:4 pen
Aj druhé štvrťfinále sa skončilo bezgólovou remízou a na rad prišli teda penalty. Mohykáni mali predsa len presnejšiu mušku (tréning pri love bizónov sa ukázal ako rozhodujúci ) a postupujú do semi.Gratulácia Milkovi a poďakovanie šutríkovi za účasť. No holt .....Laugaricio cup nie je ľahký turnaj.
Šutrík bol silný protivník a ukázalo sa to aj v tomto zápase. Super zápas s dávkou adrenalínu
Tu nebolo čo riešiť. Gratulka však nesmie chýbaťDajo wrote:Štvrťfinále
FK Laugaricio 2 - 0 Dynamo Suomi 140:119
V semifinále to už bude iná káva..........teraz však ešte pohodová výhra.
Konečne si zahrám finále...Dajo wrote:A jeje......semifinále u Milka.To bude zábava.
To bude souboj jak se patří ..Milko wrote:Konečne si zahrám finále...Dajo wrote:A jeje......semifinále u Milka.To bude zábava.
To máš pravdu AťoAtaner wrote:To bude souboj jak se patří ..Milko wrote:Konečne si zahrám finále...Dajo wrote:A jeje......semifinále u Milka.To bude zábava.
Gratulujeme Palopalo wrote:semifinále:
Stratovarius - ACS Pardubice 1:1,pen.6:5
(výkony 145:143,agr.100:90,rozh.58%,ČK 1:1)
První zápas s oliwkou nám vyšel a jdeme obhajovat titul!
Odveta v rámci Milko Cupu zítra v Pardubicích...