NE NE ten současný nám všem vyhovujeDajo wrote:Ja ti nastavím nový trend.oliwapol wrote:MŠK Žilina 1908 2 - 3 ACS Pardubice
126 - 134 , po 2 zápasech máme plný počet bodů a nastavený trend snad bude pokračovat i v pátek u Daja.

Moderator: Czech Moderators
NE NE ten současný nám všem vyhovujeDajo wrote:Ja ti nastavím nový trend.oliwapol wrote:MŠK Žilina 1908 2 - 3 ACS Pardubice
126 - 134 , po 2 zápasech máme plný počet bodů a nastavený trend snad bude pokračovat i v pátek u Daja.
Už zase.ps2512 wrote:Tak s Romanem to začíná být špatný.....už ho přejelo i moje Béčko![]()
Dynamo Oleksovice 3 - 2 1FC Mrakoplaš
výkony: 136 - 134
Pane ale tvoje Béčko je lepsie ako tvoj A-tym...ps2512 wrote:Tak s Romanem to začíná být špatný.....už ho přejelo i moje Béčko![]()
Vám dnes uj**alo hlavy s tými y-mi?doctor46 wrote:Pane ale tvoje Béčko je lepsie ako tvoj A-tym...
psal to mě a českyPaToM wrote:Vám dnes uj**alo hlavy s tými y-mi?doctor46 wrote:Pane ale tvoje Béčko je lepsie ako tvoj A-tym...![]()
Není, A tým zahraje přes 140....ale je to tím že B tým nastupuje 99/100 a A tým 95/100doctor46 wrote:Pane ale tvoje Béčko je lepsie ako tvoj A-tym...ps2512 wrote:Tak s Romanem to začíná být špatný.....už ho přejelo i moje Béčko![]()
"Československy", že?ps2512 wrote:psal to mě a česky
Spokojenost je i na naší straně,Béčko si jelo k tobě pro bod/y a cíl byl splněn.Dajo wrote:3.kolo
FC Trabant : ACS Pardubice 0 : 0 141:141
Prvé zaváhanie v skupine tragicky neberieme,pretože aj bod s ACS je pre nás dobrý.
Tak s Béčkom...hej.oliwapol wrote:Spokojenost je i na naší straně,Béčko si jelo k tobě pro bod/y a cíl byl splněn.Dajo wrote:3.kolo
FC Trabant : ACS Pardubice 0 : 0 141:141
Prvé zaváhanie v skupine tragicky neberieme,pretože aj bod s ACS je pre nás dobrý.
O postupujících ze skupiny se už pomalu rohodlo,ted už jen si rozdělit pozice.