Aké Palopalo wrote: ......
V poslední době dostávám na prdel na všech frontách a pomalu ve mě dozrává dost zásadní rozhodnutí...

Moderator: Czech Moderators
Aké Palopalo wrote: ......
V poslední době dostávám na prdel na všech frontách a pomalu ve mě dozrává dost zásadní rozhodnutí...
To ani náhodou...Dokud to Sjarel nevypne tak já tu budu.Milko wrote:Aké Palopalo wrote: ......
V poslední době dostávám na prdel na všech frontách a pomalu ve mě dozrává dost zásadní rozhodnutí...Dúfam, že to nebude mať nič spoločné so skončením hry
![]()
![]()
Jen se mi chce týmem vyrovnatpalo wrote: To ani náhodou...Dokud to Sjarel nevypne tak já tu budu.
Myslím, že až tak hlboko klesnúť nechce...ps2512 wrote:Jen se mi chce týmem vyrovnatpalo wrote: To ani náhodou...Dokud to Sjarel nevypne tak já tu budu.
nóó - něco na tom bude...Milko wrote:Myslím, že až tak hlboko klesnúť nechce...ps2512 wrote:Jen se mi chce týmem vyrovnatpalo wrote: To ani náhodou...Dokud to Sjarel nevypne tak já tu budu.
Díky za gratulaci, doufal jsem že tenhle zápas bude "pomsta" za Perlu a ono to tentokráte vyšlopalo wrote:Baníček - Stratovarius 2:1 (140:133)
81. ČK Vandoorne a Svärd (oba Stratovarius)
82. Moreno 0:1
88. Boyd 1:1
91. Chen 2:1
Vítězství ve Sranda Cupu neobhájíme a loučíme se už v osmifinále.
Azorovi gratulace,Tvůj tým jde hodně nahoru a brzo můžeš některý z fórových cupů klidně urvat.
My rovnako...Hippopotamus wrote:To moje predstavenstvo si zase zmyslelo, že 9 priateľských pohárov je akurát tak dosť
Milko wrote:My rovnako...Hippopotamus wrote:To moje predstavenstvo si zase zmyslelo, že 9 priateľských pohárov je akurát tak dosť