nastanou zle casy, dnes bez ulovku......navic jsem uz zazimoval pruty!Big El wrote:Ale nezapomněl, že chodíš na ryby, tak to sichrovalps2512 wrote:Oslicku co to jako ma byt!?
147 na muj tym!?
Asi zapomel, ze hraje s Eckarem
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 23_- Znovuzrození
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
všichni se maximalně snažte,,,,,,toto je definitivně poslední ročník Šlechtické Mince

-
zapomeň!!!!pupajdi13 wrote:všichni se maximalně snažte,,,,,,toto je definitivně poslední ročník Šlechtické Mince![]()
Čekám další pozvánku

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
proč ???pupajdi13 wrote:všichni se maximalně snažte,,,,,,toto je definitivně poslední ročník Šlechtické Mince![]()

Ještě že ta slova píšeš malým písmem. Takhle to vypadá, že ani Ty sám si jimi nejsi jistý. Aspoň doufámpupajdi13 wrote:všichni se maximalně snažte,,,,,,toto je definitivně poslední ročník Šlechtické Mince![]()

Mince je vynikající turnaj a pro mě navíc srdeční. Byla by škoda, kdyby skončila

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Problem je v tom , že nezvládám časově ..... od té doby,co máme druhé dítě je to prostě nehratelný ..... vždycky jsem dával do svého turnaje srdce a ted nejsem schopen udělat standartní statistiky,,,,což je ostuda a vrhá to na turnaj negativní světlo .
Navíc ted delám klukům rekonstrukci dětského pokojíčku a tak místo internetu štukuju zdi.....život je náročnější než býval.... mám v plánu vrátit Sjarelovi šerifskou hvězdu a nechat tým pouze v udržovacím režimu.....bohužel, nerad dělám něco na pul a ted nedělám ani tu pulku.
Tento ročník,ale musím ustát se ctí ..... takže dneska večer čekejte rozsáhlé statistiky
Navíc ted delám klukům rekonstrukci dětského pokojíčku a tak místo internetu štukuju zdi.....život je náročnější než býval.... mám v plánu vrátit Sjarelovi šerifskou hvězdu a nechat tým pouze v udržovacím režimu.....bohužel, nerad dělám něco na pul a ted nedělám ani tu pulku.

Tento ročník,ale musím ustát se ctí ..... takže dneska večer čekejte rozsáhlé statistiky

-
Re: Šlechtická Mince 23_- poslední ročník
SKUPINOVÉ RESUMÉ
1 + 8
Mrakoplaš , Julec ..... vs ..... berušky , Primisimo.......žádné vleké překvapení, Primík to měl o prsa vietnamské ženy a postoupil na skore ( ovšem v playoff už kapituloval,ale k tomu se dostaneme později)
2 + 7
Milko , Betis ........vs..........Jeremy , rudá mašina...........v Betisově skupině zase zásadně selhal už po několikáté Hadísek
.....7čka byla smrtelná , tošík zustal poslední a těšit ho muže aspon skalp rudé mašiny doma v posledním kole 6:1 ...čímž namlsal domácí příznivce a sladil si skore na krásných 13 : 13
(jak ty to děláš Tošíku ?
)
3 + 6
Medojed , Onula .....vs.........mantelík , Libo...............jediný,kdo se snažil procpat z obou skupin mezi tyto čtyři byl trabantácký Dajo, leč Libo neponechal nic náhodě v závěru.
4 + 5
Jeníkov , Oleksovice .....vs.....Baka, Stratovarius.............i tady to bylo všude celé jednoznačné ....čtyři odpadlíci (včetně mě) nasbírali dohromady 11 bodů , což by nestačilo ani na jeden postupující tým.
1 + 8
Mrakoplaš , Julec ..... vs ..... berušky , Primisimo.......žádné vleké překvapení, Primík to měl o prsa vietnamské ženy a postoupil na skore ( ovšem v playoff už kapituloval,ale k tomu se dostaneme později)
2 + 7
Milko , Betis ........vs..........Jeremy , rudá mašina...........v Betisově skupině zase zásadně selhal už po několikáté Hadísek

3 + 6
Medojed , Onula .....vs.........mantelík , Libo...............jediný,kdo se snažil procpat z obou skupin mezi tyto čtyři byl trabantácký Dajo, leč Libo neponechal nic náhodě v závěru.
4 + 5
Jeníkov , Oleksovice .....vs.....Baka, Stratovarius.............i tady to bylo všude celé jednoznačné ....čtyři odpadlíci (včetně mě) nasbírali dohromady 11 bodů , což by nestačilo ani na jeden postupující tým.
-
PLAY OFF
FC JEREMY... 2-1 ...Betis Sevilla
výkony - 147 : 132
No....Jeremy vstoupil do play off s velkou parádou....nepodcenil nic a i když výsledek vypadá vyrovnaně ,tak přehrál svého soupeře na celé čáře o 15 bodů....zasloužený postup mezi 8 nejlepších,.
Los Ojos Unicos ... 3-4 ... Libo Team
výkony - 140 : 140
Tak první vcelku překvapení a první kdo nedokázal využít výhody domácího prostředí.
Vyrovnaný zápas i na výkony nakonec rozhodl minutu před koncem Ostravský středopolař Toranzo a poslal Libovy hochy do dalších bojů
1FC Mrakoplaš ... 3-2 ... Primisimo FC
výkony - 139 : 137
Velmi těsné vítězství , nakonec rozhodlo a pomohl domácí prostředí ...Roman se muže těšit z postupu už mezi elitu.
Totemo Baka ... 2 - 1 ... Dynamo Oleksovice
výkony - 147 : 136
Japonští slávisti nezaváhali a vybakovali si postup ....že by konečně Oslíček ukázal v tomhle turnaji co umí? no má poslední šanci.
FC JEREMY... 2-1 ...Betis Sevilla
výkony - 147 : 132
No....Jeremy vstoupil do play off s velkou parádou....nepodcenil nic a i když výsledek vypadá vyrovnaně ,tak přehrál svého soupeře na celé čáře o 15 bodů....zasloužený postup mezi 8 nejlepších,.
Los Ojos Unicos ... 3-4 ... Libo Team
výkony - 140 : 140
Tak první vcelku překvapení a první kdo nedokázal využít výhody domácího prostředí.
Vyrovnaný zápas i na výkony nakonec rozhodl minutu před koncem Ostravský středopolař Toranzo a poslal Libovy hochy do dalších bojů
1FC Mrakoplaš ... 3-2 ... Primisimo FC
výkony - 139 : 137
Velmi těsné vítězství , nakonec rozhodlo a pomohl domácí prostředí ...Roman se muže těšit z postupu už mezi elitu.
Totemo Baka ... 2 - 1 ... Dynamo Oleksovice
výkony - 147 : 136
Japonští slávisti nezaváhali a vybakovali si postup ....že by konečně Oslíček ukázal v tomhle turnaji co umí? no má poslední šanci.

-
co nás ještě čeká?
Fc Mantel ... ?? - ?? ... Baníček- tady bude jednička
Bohemians Jenikov ... ?? - ?? ... Stratovarius- palo asi nedokáže vzdorovat natolik zkušenému SPčkaři,jakým Pavel je...čili opět jednička.
The Last Mohycan ... ?? - ?? ... rudá mašina- lonský šampion , pujde dál ..dvojka
berušky ... ?? - ?? ... 1.FC Julec- tohle si Pavlínka s přehledem ohlídá - jednička
Fc Mantel ... ?? - ?? ... Baníček- tady bude jednička
Bohemians Jenikov ... ?? - ?? ... Stratovarius- palo asi nedokáže vzdorovat natolik zkušenému SPčkaři,jakým Pavel je...čili opět jednička.
The Last Mohycan ... ?? - ?? ... rudá mašina- lonský šampion , pujde dál ..dvojka
berušky ... ?? - ?? ... 1.FC Julec- tohle si Pavlínka s přehledem ohlídá - jednička
-
.
Last edited by Hippopotamus on Mon Oct 03, 2011 9:34 am, edited 1 time in total.
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
-
Nu povedlo se to náramně! Holt snažil jsem se ze všech sil, aby ta naše společná lucky 13 byla představena v plné paráděpupajdi13 wrote:2 + 7
Milko , Betis ........vs..........Jeremy , rudá mašina...........v Betisově skupině zase zásadně selhal už po několikáté Hadísek.....7čka byla smrtelná , tošík zustal poslední a těšit ho muže aspon skalp rudé mašiny doma v posledním kole 6:1 ...čímž namlsal domácí příznivce a sladil si skore na krásných 13 : 13
(jak ty to děláš Tošíku ?
)

m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Nu, jsme měli jen jednoho CM a RB a ty dva z A-týmu šetříme na zítřek, takže jsme dali jen výkon 119, zatímco Tvoji hoši dali 133 a tak se loučíme z mince, která by měla být poslednímantel wrote:U Mantelů s posledním zápasem ve skupině spokojenost, povedlo se zadřít Dajův dvoutakt a je z toho nakonec první místo ve skupině (o skore). Odměnou za snahu mi bude Azorův Baníček a tato překážky by snad pro mě měla být schůdná.

Pupajdíku, je to škoda, zkoncovat s tímto vyhlášenm turnajem, ono by stačilo, kdybys třeba pár dní po finále si našel pár desítek minut na to, abys vytvořil další šlechtickou minci a obeslal konkatk list a mince by se už zaplnila. A vůbec by nevadilo že bys tu nedával ty svoje komentáře a statistiky, my se tu pobavíme i sami

Takže zkus najít energii na další ročník, prosím

U mně mizerný výkon, teamspirit je na 80% a na výkonech je to znát. Na Azora to stačilo, ale na ty další skvělé jména to bude málo. Samozřejmě udělám pro výhru v dalším kole všechno možné, ale jsem realista.Azor wrote:Nu, jsme měli jen jednoho CM a RB a ty dva z A-týmu šetříme na zítřek, takže jsme dali jen výkon 119, zatímco Tvoji hoši dali 133 a tak se loučíme z mince, která by měla být poslednímantel wrote:U Mantelů s posledním zápasem ve skupině spokojenost, povedlo se zadřít Dajův dvoutakt a je z toho nakonec první místo ve skupině (o skore). Odměnou za snahu mi bude Azorův Baníček a tato překážky by snad pro mě měla být schůdná.![]()
Pupajdíku, je to škoda, zkoncovat s tímto vyhlášenm turnajem, ono by stačilo, kdybys třeba pár dní po finále si našel pár desítek minut na to, abys vytvořil další šlechtickou minci a obeslal konkatk list a mince by se už zaplnila. A vůbec by nevadilo že bys tu nedával ty svoje komentáře a statistiky, my se tu pobavíme i sami![]()
P.S. Pupajdi si svůj krok určitě rozmyslel, těžko ho přemluvíme, ale každopádně je to škoda. Tenhle turnaj pro mně byl nej na celém SP.
P.S. To budeš končit i s houbičkama?

Všechno možné? Půjdeš s péeskem na ryby?mantel wrote:U mně mizerný výkon, teamspirit je na 80% a na výkonech je to znát. Na Azora to stačilo, ale na ty další skvělé jména to bude málo. Samozřejmě udělám pro výhru v dalším kole všechno možné, ale jsem realista.Azor wrote:Nu, jsme měli jen jednoho CM a RB a ty dva z A-týmu šetříme na zítřek, takže jsme dali jen výkon 119, zatímco Tvoji hoši dali 133 a tak se loučíme z mince, která by měla být poslednímantel wrote:U Mantelů s posledním zápasem ve skupině spokojenost, povedlo se zadřít Dajův dvoutakt a je z toho nakonec první místo ve skupině (o skore). Odměnou za snahu mi bude Azorův Baníček a tato překážky by snad pro mě měla být schůdná.![]()
Pupajdíku, je to škoda, zkoncovat s tímto vyhlášenm turnajem, ono by stačilo, kdybys třeba pár dní po finále si našel pár desítek minut na to, abys vytvořil další šlechtickou minci a obeslal konkatk list a mince by se už zaplnila. A vůbec by nevadilo že bys tu nedával ty svoje komentáře a statistiky, my se tu pobavíme i sami![]()
P.S. Pupajdi si svůj krok určitě rozmyslel, těžko ho přemluvíme, ale každopádně je to škoda. Tenhle turnaj pro mně byl nej na celém SP.
P.S. To budeš končit i s houbičkama?![]()

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Rybaření je pod moji důstojnost, udělám vše v rámci SP možností.