palo wrote:Big El wrote:
Tak tak. Rád bych podotkl, že na to, že šlo o schůzku pracujícího lidu a kapitalisty z Wall Streetu bylo setkání velmi přátelské. Výsledek zápasu 2:2 (na piva) - pak musel kapitalista běžet na vlak, zatímco pracující lid povolal dalšího sparringpartnera a svedl další přátelský mač

Aby bylo statistice učiněno zadost - i druhý zápas skončil remízou,pouze gólů už padalo mnohem více...
Ani Elova zlínská mise nebyla neúspěšná,když zabodoval ve scrablovém turnaji a odvezl si druhé místo.Po Zlíně se však proslýchá,že stříbro získal pouze díky ignorantskému rozhodčímu z Prahy,který domácím borcům reprezentujícím Valašsko neuznal naprosto regulérní slova jako ogara,cérka,múka,lúka,nebo vemblúd.Nebýt této politováníhodné okolnosti první místa by pochopitelně obsadili valaští borci,neboť jak známo - co Valach to génius...

Pokud jde o zlínskou scrabblovou misi. Ano: mozek praví, že byla úspěšná. Skončil jsem na 2.místě, což je můj historicky 2.nejlepší výsledek - nejlepší výsledek = 1.místo z Vizovic - ať žije jižní Morava!!! Nasazený jsem byl jako č. 7, takže i z tohoto pohledu úspěch a dosažená bilance 7 výher a 2 proher byla asi rovněž maximem. Přesto mozek se příliš neprosazuje a převládá pocitová část. Už vím, jak tedy zní věta, která se mi stále ozývá v hlavě, a to věta:
"BYL JSEM DRUHÝ." A už také začínám chápat význam hlášky (myslím, že ji řekl nějaký náš snowboardcrossař, či podobný maniak): "Lepší být mrtvej frajer, než druhej." Ta věta (ta první), zní strašně!
Pokud jde o pomluvy, které se proslýchají, tak musíme vydat důrazné DEMENTI!
1.místo: Litovel
2.místo (já)
3.místo: Babice u U.H.
4.místo: Zlín
5.místo: Jihlava (původně Studénka)
6.místo: Trutnov
7.místo: Červený Kostelec - přítelkyně: Litovel
8.místo: Litovel
Z toho je naprosto patrné protežování Moravanů a zejména Moravanů z okolí Zlínska. A pokud jde o vzájemné partie, tak i tam to bylo zcela patrné.
Bilance s Pražany: 4:0
Bilance s ostatními zástupci Čech: 2:0
Bilance s Čechomoravany (Jihlava): 1:0
Bilance s Moravany: 0:2 (když k tomu podotknu, že je to bilance s Valachem - Babice u U.H. a Novojičíňankou, což tedy střední Moravou, tak je to o to více do očí bijící, neboť nejvíce scrabblistů z Moravy je z Ostravska a severu Moravy - proto je krajně podezřelý úspěch Moravy jižní a střední)
Ale tož já to Valachům přeju. Když sú ti domácí, tož ať si to užijú.