pršelo noMilko wrote:DivákovPapa Bouba Diop wrote:tak dneska jsme hráli naplno a je z toho 147 doma![]()

Moderator: Czech Moderators
pršelo noMilko wrote:DivákovPapa Bouba Diop wrote:tak dneska jsme hráli naplno a je z toho 147 doma![]()
Krásny výkonPapa Bouba Diop wrote:pršelo noMilko wrote:DivákovPapa Bouba Diop wrote:tak dneska jsme hráli naplno a je z toho 147 doma![]()
prezrel som to a vyzera to na vyrovnany zapas..Milko wrote:Pekná práca, klobúk dole...Teraz už len naštudovať Tottiho a jeho Matts starsdoctor46 wrote:Skupina 6
Cechie Dubec - Sipkari 2:3 (134:139)
v priamom suboji o druhe postupove miesto sme sa hecli a podali nas najlepsi vykon a zda sa ze postupujeme dalej...![]()
![]()
Myslíš při zápasech se mnou?husic wrote:Husičova 11 : ACS Pardubice 2 - 6 (Abdi Mohamud 'Luis' Angaal - 6 gólů)
Tak to byla demoliceJo, budu si muset na takovéto výsledky asi začít zvykat
![]()
.
Luis Angaal byl po golech tak hladový,že jsme mu před zápasem slíbili jako odměnu za kvalitní výkon pořádný steak.husic wrote:Husičova 11 : ACS Pardubice 2 - 6 (Abdi Mohamud 'Luis' Angaal - 6 gólů)
Tak to byla demoliceJo, budu si muset na takovéto výsledky asi začít zvykat
![]()
.
On se, myslím, chystá na mě......dacan jedenMilko wrote:Skupina 7
6. kolo
The Last Mohycan 1 - 0 Fc Mantel (140 - 127)
- vydýchli sme si...až v poslednom kole sme si zabezpečili postup do vyraďovacej fázy. Trošku nám pomohlo, že mantelík už mal zabezpečený postup, takže nepostavil to najlepšie.
S najväčšou pravdepodobnosťou nás v osemfinále čaká Paliho Stratovarius
Už zase - já s vaší rodinou už hrát nechci,vy mne furt jenom ničíte...Milko wrote:Skupina 7
6. kolo
- vydýchli sme si...až v poslednom kole sme si zabezpečili postup do vyraďovacej fázy. Trošku nám pomohlo, že mantelík už mal zabezpečený postup, takže nepostavil to najlepšie.
S najväčšou pravdepodobnosťou nás v osemfinále čaká Paliho Stratovarius
palo wrote:Už zase - já s vaší rodinou už hrát nechci,vy mne furt jenom ničíte...Milko wrote:Skupina 7
6. kolo
S najväčšou pravdepodobnosťou nás v osemfinále čaká Paliho Stratovarius![]()
Moje nejčastější činnost na fóru je gratulování Tobě nebo Dajovi k postupu přeze mne.![]()
Ono to je ještě složitější, po Milkovi mě čekalo čvrtfinále a poté dokonce semifinále prestrižních turnajů. Nedalo se to postavit jinak , než to co jsem postavil. Výkon trapných 127 je sice hrůza, nicméně dneska to bylo nabité.ps2512 wrote:On se, myslím, chystá na mě......dacan jedenMilko wrote:Skupina 7
6. kolo
Nehledě na to, že jsi jistě spoléhal na to, že na veslujícího Milka to bude stačit, že?mantel wrote:Ono to je ještě složitější, po Milkovi mě čekalo čvrtfinále a poté dokonce semifinále prestrižních turnajů. Nedalo se to postavit jinak , než to co jsem postavil. Výkon trapných 127 je sice hrůza, nicméně dneska to bylo nabité.ps2512 wrote:On se, myslím, chystá na mě......dacan jedenMilko wrote:Skupina 7
6. kolo
P.S. To čtvrtfinále už vyšlo, takže měl PS-ko 100% pravdu.
Já Péeska hned vyřadím a on může KONEČNĚ uspořádat ten Svůj turnajekmrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 6 - 2 FC MARLBORO MZ
Jdeme dál z prvního místa o skóre před Péeskem.