a co bude posáno do Pardubic?Raduuza wrote:Hippopotamus wrote:Začínam sa báť, čo mi Radúzka pošle...
no to bys teda měl, asi se už projevuje stařecká demence
ps: peníku tady máme dost...
Moderator: Czech Moderators
a co bude posáno do Pardubic?Raduuza wrote:Hippopotamus wrote:Začínam sa báť, čo mi Radúzka pošle...
no to bys teda měl, asi se už projevuje stařecká demence
oliwapol wrote: a co bude posáno do Pardubic?
Jestli ten peník neznamená něco jiného,pak je nějakou trávou možná neoslníš..Raduuza wrote:oliwapol wrote: a co bude posáno do Pardubic?
no když perníku už máte dost, tak asi nějakou trávu?
Prosím také o pozvánku.Raduuza wrote:ZÍTRA KOLEM POLEDNE ZAHAJUJEME DALŠÍ ROČNÍK
takže to znamená prťavý vstupný pro prťavýho Biga?Brisingr wrote:Prosím také o pozvánku.Raduuza wrote:ZÍTRA KOLEM POLEDNE ZAHAJUJEME DALŠÍ ROČNÍK
Nooo, tak pokud nechceš vstupné snižovat, tak já si klidně ještě sezónu počkám. Nevím, jaké vstupné standardně mívášRaduuza wrote:takže to znamená prťavý vstupný pro prťavýho Biga?Brisingr wrote:Prosím také o pozvánku.Raduuza wrote:ZÍTRA KOLEM POLEDNE ZAHAJUJEME DALŠÍ ROČNÍK
Brisingr wrote:
Nooo, tak pokud nechceš vstupné snižovat, tak já si klidně ještě sezónu počkám. Nevím, jaké vstupné standardně míváš
A hippo má určitě peněz dost.Raduuza wrote:Brisingr wrote:
Nooo, tak pokud nechceš vstupné snižovat, tak já si klidně ještě sezónu počkám. Nevím, jaké vstupné standardně míváš
Mně to neva, já to nikdy nevyhrávám![]()
Hippo krachuje.Brisingr wrote: A hippo má určitě peněz dost.![]()
Nu, tak alespoň vstupné nezatíží Tvůj rozpočetHippopotamus wrote:Hippo krachuje.Brisingr wrote: A hippo má určitě peněz dost.![]()
GeorgeTT wrote:aj mne, aj mne, mám voľna, že neviem, čo s ním
I mě Radu?Raduuza wrote:GeorgeTT wrote:aj mne, aj mne, mám voľna, že neviem, čo s ním
Pošlu všem, pak už záleží pouze na Vaší rychlosti
Neboj, Radu dá všem.Mazzy wrote:I mě Radu?Raduuza wrote:GeorgeTT wrote:aj mne, aj mne, mám voľna, že neviem, čo s ním
Pošlu všem, pak už záleží pouze na Vaší rychlosti