ZEPTALI JSME SE:
Kdo vyhraje Hujer Trophy ?
krčmář z Dunejské Stredy:"Len aby to nevyhral Milanko,keď naši vyhrali semifinále v hokeji,zboril mi pol krčmy !"
Kobra černokrká:"Nejrychlejší bude Hadissssssssssss !"
Carlos Šakal - terorista:" Jestli to nebude Šakal,odpálím někomu stadion !"
Jozef Adamec - legenda Spartaku:"Trnava nestačila na Žilinu,ale GeorgeTT to dotiahne !"
Béda Trávníček - zahradník:"S tak kvalitní trávou co pěstuje Frankie nejde nevyhrát !"
Bolek (a Lolek): "Vyhraje někdo z Boleslavi - asi pavlusa"
X.Y. - bubeník: "Vyhraje ten grázl,co mi prokopl buben !"
Tom Cruise - herec: "Nevím,tohle je mission impossible !"
Papa Bouba Diop - fotbalista:"Znám maníka z Chomutova,který ostatní převálcuje !"
Ewa Farna - "zpěvačka":"Vyhraje Dajo,je schopen pro výhru udělat cokoliv.Nedávno po mně chtěl zase nějaký koncert a tak dlouho mne uháněl v trabantu,až jsem bourala a šla přes střechu ! Že jsem měla alkohol ? A víte jaký to byl stres ?"
Marouane Fellaini - mikrofon:"Jen fanoušek Evertonu může tak náročnou soutěž vyhrát.Bude to Libo !"
Hroch obojživelný (Hippotamus amphibius): "Hippo !"
Jaroslav Hřebík - generální manažer AC Sparta Praha: Myslím,že obhájí acskncl.Vím,že mne nazývá benešovským šamanem,ale já ho mám stejně kluka rád !"
johnY.depp - pirát z Karibiku: "Vyhraje jonY.h !"
Kamenožrout - tableta na vodní kámen: "Vyhraje šutřík,je ze všech nejtvrdší !"
Diego Maradona - trenér: "Forza Argentina ! Forza Hernán Crespo !"
kostra:"koster !"
Lionel Messi - fotbalista:" Jen ten kdo má odsledovanou rychlost přihrávek Barcelony může zvítězit. Bude to PaToM !"
kocour Mikeš: "Vyhraje nějaký sexy kotě ! Ale raděj to tam nepište,babička by mne hubovala. Už jednou jsme byli vláčeni v médiích."
SOUBOJ O HUJER TROPHY UŽ 6.6. !!!
ODPOVĚDI DALŠÍCH OSOBNOSTÍ UŽ BRZY !!!