No víš, já jsem si to u ní trošičku rozházel, při poslední POHODĚ. Takže se bojím.

Moderator: Czech Moderators
[/quote]Mazzy wrote:Neboj, Radu dá všem.
Tak to si nekopnu.Raduuza wrote:ZÍTRA KOLEM POLEDNE ZAHAJUJEME DALŠÍ ROČNÍK
zařídímemrakoplas44 wrote:Tak to si nekopnu.Raduuza wrote:ZÍTRA KOLEM POLEDNE ZAHAJUJEME DALŠÍ ROČNÍKRáno odjíždím a budu tu až v neděli, leda že mě přihlásíš.
Tak jsme přišli rozdat našich drahocených 19.913. Kdo je chce, nechť se přihlásí.Raduuza wrote:TAK POZVÁNKY POSLÁNY, JE TO NA VÁS, PÁNOVÉ![]()
SNAD JSEM NA NIKOHO NEZAPOMNĚLA....
no myslím, že už jsi tu byl a nějak jsi to nevyhrálps2512 wrote:tak jsem tu snad poprvé a jdu to tu vyhrát
To on má Péesko jenom plnou hubu keců. Kecat umí, vyhrávat ne.Raduuza wrote:no myslím, že už jsi tu byl a nějak jsi to nevyhrálps2512 wrote:tak jsem tu snad poprvé a jdu to tu vyhrát
pane kecale, vy vyhrávat umíte? Kdy že jste to hrál naposledy tu A divizi?Brisingr wrote:
To on má Péesko jenom plnou hubu keců. Kecat umí, vyhrávat ne.Myslím, že před ním jsou naše drahocené penízky v bezpečí.
Ani náhodo, letošní podvazek bude můj.ps2512 wrote:tak jsem tu snad poprvé a jdu to tu vyhrát
Neumím, ale také dopředu hlásím, že jdu peníze jenom rozdávat.ps2512 wrote:pane kecale, vy vyhrávat umíte? Kdy že jste to hrál naposledy tu A divizi?Brisingr wrote:
To on má Péesko jenom plnou hubu keců. Kecat umí, vyhrávat ne.Myslím, že před ním jsou naše drahocené penízky v bezpečí.
![]()
![]()
Toho pekla by som sa nebal, Raduzka je hodne inteligentne a dovtipne dievca a dokaze to vsetko vymysliet tak, ze zena/partnerka ta nezabije, ba dokonca ani neprizabijeMazzy wrote: Ani náhodo, letošní podvazek bude můj.![]()
Sice budu mít doma peklo, ale za to mi to stojí.
MantelaRaduuza wrote:POSLEDNÍ MÍSTEČKO, ČÍPAK BUDE?