[/quote][/quote]
[/quote][/quote]No víš, já jsem si to u ní trošičku rozházel, při poslední POHODĚ. Takže se bojím.

Moderator: Czech Moderators
 [/quote][/quote]
[/quote][/quote]
[/quote]Mazzy wrote:Neboj, Radu dá všem.
 [/quote]
[/quote] 

Tak to si nekopnu.Raduuza wrote:ZÍTRA KOLEM POLEDNE ZAHAJUJEME DALŠÍ ROČNÍK
 Ráno odjíždím a budu tu až v neděli, leda že mě přihlásíš.
  Ráno odjíždím a budu tu až v neděli, leda že mě přihlásíš. 
zařídímemrakoplas44 wrote:Tak to si nekopnu.Raduuza wrote:ZÍTRA KOLEM POLEDNE ZAHAJUJEME DALŠÍ ROČNÍKRáno odjíždím a budu tu až v neděli, leda že mě přihlásíš.

Tak jsme přišli rozdat našich drahocených 19.913. Kdo je chce, nechť se přihlásí.Raduuza wrote:TAK POZVÁNKY POSLÁNY, JE TO NA VÁS, PÁNOVÉ
SNAD JSEM NA NIKOHO NEZAPOMNĚLA....

no myslím, že už jsi tu byl a nějak jsi to nevyhrálps2512 wrote:tak jsem tu snad poprvé a jdu to tu vyhrát

To on má Péesko jenom plnou hubu keců. Kecat umí, vyhrávat ne.Raduuza wrote:no myslím, že už jsi tu byl a nějak jsi to nevyhrálps2512 wrote:tak jsem tu snad poprvé a jdu to tu vyhrát
 Myslím, že před ním jsou naše drahocené penízky v bezpečí.
 Myslím, že před ním jsou naše drahocené penízky v bezpečí.  
pane kecale, vy vyhrávat umíte? Kdy že jste to hrál naposledy tu A divizi?Brisingr wrote:
To on má Péesko jenom plnou hubu keců. Kecat umí, vyhrávat ne.Myslím, že před ním jsou naše drahocené penízky v bezpečí.

Ani náhodo, letošní podvazek bude můj.ps2512 wrote:tak jsem tu snad poprvé a jdu to tu vyhrát

Neumím, ale také dopředu hlásím, že jdu peníze jenom rozdávat.ps2512 wrote:pane kecale, vy vyhrávat umíte? Kdy že jste to hrál naposledy tu A divizi?Brisingr wrote:
To on má Péesko jenom plnou hubu keců. Kecat umí, vyhrávat ne.Myslím, že před ním jsou naše drahocené penízky v bezpečí.

Toho pekla by som sa nebal, Raduzka je hodne inteligentne a dovtipne dievca a dokaze to vsetko vymysliet tak, ze zena/partnerka ta nezabije, ba dokonca ani neprizabijeMazzy wrote: Ani náhodo, letošní podvazek bude můj.
Sice budu mít doma peklo, ale za to mi to stojí.

MantelaRaduuza wrote:POSLEDNÍ MÍSTEČKO, ČÍPAK BUDE?