ACS Pardubice - Real Pilsen 3:2 (145:139)
Gratulace Oliwkovi

Moderator: Czech Moderators
Díky moc.hajas wrote:Potřetí za sebou ve finále a potřetí za sebou odcházím s hlavou sklopenou![]()
Gratulace Oliwkovi
Gratulace.oliwapol wrote:Díky moc.hajas wrote:Potřetí za sebou ve finále a potřetí za sebou odcházím s hlavou sklopenou![]()
Gratulace Oliwkovi
Cením si už 3 vítězství v Sranda cupu
Nedělej z toho kosterovi Humus Cup...Azor wrote:Když je to sranda cup, tak tu dáme takovou menší anketu, co by se hodilo jako "trofej".![]()
Já teda začnu posmrkaným kapesníkem
Vítěz může za odměnu nakopat Azora do pr...epalo wrote:Nedělej z toho kosterovi Humus Cup...Azor wrote:Když je to sranda cup, tak tu dáme takovou menší anketu, co by se hodilo jako "trofej".![]()
Já teda začnu posmrkaným kapesníkem
Já tu chtěl jen trochu rozvířit debatu a přece sranda musí být i kdyby na chleba nebylokoster wrote:Vítěz může za odměnu nakopat Azora do pr...epalo wrote:Nedělej z toho kosterovi Humus Cup...Azor wrote:Když je to sranda cup, tak tu dáme takovou menší anketu, co by se hodilo jako "trofej".![]()
Já teda začnu posmrkaným kapesníkem![]()
Na ten příští 40tý ročník bych, ale mohl něco vymyslet. Aspoň nějakou drobnost.
Moji staříci si v pondělí kopnou ligu a pak dva dny nejsou schopni kopnout do balonu. Výsledek jsem celkem očekával, gratulace soupeři výhře i solidnímu výkonu.oliwapol wrote:Fc Mantel 2 - 3 ACS Pardubice
140 - 144
Obhajoba se povedla na 100%huráá
Také gratulujememantel wrote:Moji staříci si v pondělí kopnou ligu a pak dva dny nejsou schopni kopnout do balonu. Výsledek jsem celkem očekával, gratulace soupeři výhře i solidnímu výkonu.oliwapol wrote:Fc Mantel 2 - 3 ACS Pardubice
140 - 144
Obhajoba se povedla na 100%huráá