tak to jsi si dovolil hodne, gratulkaBig El wrote:Team Herbalife - FC Inter Milano 1:0 (130:113)
Když máte pohon na Herbalife, můžete převálcovat i 6-tinásobného vítěze Hernán Cupu a 4-násobného vítěze A divize![]()
Toto vítězství považujeme za výsledek odčiňující tragické dopolední selhání ve Spamer Cupu.
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 23_- ještě to prodloužíme :)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Pohon na Herbalife sice nemám, ale na výhru nad Jeremym jsem přesto dosáhnul a dokonce u něj doma.
FC JEREMY 0-1 Fc Mantel
výkony 130:137
rohodčí 86% a oba jsme nasadili 100 agresi (oba jsme fásli jednu redku v 83.minutě).
Situace ve skupině se tak konečně začíný vyvíjet trochu lépe (ze 3 kol byly jen dvě remízy). I s dneškem je to sice mizerných 5 bodů po 4 kolech, nicméně poslední 2 kola hraju doma s Milkem a Libem a postup mám stále ve svých rukou.
FC JEREMY 0-1 Fc Mantel
výkony 130:137
rohodčí 86% a oba jsme nasadili 100 agresi (oba jsme fásli jednu redku v 83.minutě).
Situace ve skupině se tak konečně začíný vyvíjet trochu lépe (ze 3 kol byly jen dvě remízy). I s dneškem je to sice mizerných 5 bodů po 4 kolech, nicméně poslední 2 kola hraju doma s Milkem a Libem a postup mám stále ve svých rukou.
Tak po dnešku jistý postup, s 8 body po 5 kolech to je unikát. Navíc potěšil i výkon, po delší době jsem zahrál víc než 140.
Fc Mantel 2 - 1 The Last Mohycan
výkony 141:133
-
co toto je? Chceš nám nahnat strach?mantel wrote:Tak po dnešku jistý postup, s 8 body po 5 kolech to je unikát. Navíc potěšil i výkon, po delší době jsem zahrál víc než 140.

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

kdepak, ale už to bude jen lepší a lepšíps2512 wrote:co toto je? Chceš nám nahnat strach?mantel wrote:Tak po dnešku jistý postup, s 8 body po 5 kolech to je unikát. Navíc potěšil i výkon, po delší době jsem zahrál víc než 140.

3.kolo:
Betis Sevilla - Team Herbalife 1:0 (129:126)
Redka v 57.minutě nám podrazila nohy. Z tohot zápasu jsme potřebovali nutně 3 body...
4.kolo
Team Herbalife - Bohemians 1905 1:2 (135:139)
Málo platné - 139 je pro nás daleko i doma a Fox zaslouženě zvítězil. Naděje na postup jsou jen velice teoretické. Nejen, že bychom museli podruhé porazit Inter Milano a zvítězit doma nad Betisem, ale ještě by nám musely přát další výsledky... Nicméně Mince se nevzdává!!! Budeme bojovat do padnutí a posledního dechu, dokud bude naděje!!!
Betis Sevilla - Team Herbalife 1:0 (129:126)
Redka v 57.minutě nám podrazila nohy. Z tohot zápasu jsme potřebovali nutně 3 body...
4.kolo
Team Herbalife - Bohemians 1905 1:2 (135:139)
Málo platné - 139 je pro nás daleko i doma a Fox zaslouženě zvítězil. Naděje na postup jsou jen velice teoretické. Nejen, že bychom museli podruhé porazit Inter Milano a zvítězit doma nad Betisem, ale ještě by nám musely přát další výsledky... Nicméně Mince se nevzdává!!! Budeme bojovat do padnutí a posledního dechu, dokud bude naděje!!!
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Team Herbalife - Betis Sevilla 1:0 (126:125)
V zápase sice teoreticky o nic nešlo. Ani jeden z týmů neměl ani teoretickou naději na postup, avšak v MINCI JDE VŽDY O VŠECHNO! I proto jsme k zápasu vyslali kvalitní sestavu, konkrétně B tým - nebýt narvané termínovky hrálo by i Áčko - a jsme velmi rádi, že B tým úlohu splnil a připsal vítězství, protože pro něj jsme si šli. Díky němu se před soupeře posouváme na 3.místo. To však nebylo naší motivací. Naší motivací bylo odejít se ctí z turnaje, jež je pro nás srdcovou záležitostí. Dělali jsme v přetěžké skupině, co jsme mohli. No nestačilo to, ale nemáme se zač stydět. K postupu gratulujeme Foxirovi a Hernánovi a držíme jim palce, ať projdou pavoukem co nejdále.
V zápase sice teoreticky o nic nešlo. Ani jeden z týmů neměl ani teoretickou naději na postup, avšak v MINCI JDE VŽDY O VŠECHNO! I proto jsme k zápasu vyslali kvalitní sestavu, konkrétně B tým - nebýt narvané termínovky hrálo by i Áčko - a jsme velmi rádi, že B tým úlohu splnil a připsal vítězství, protože pro něj jsme si šli. Díky němu se před soupeře posouváme na 3.místo. To však nebylo naší motivací. Naší motivací bylo odejít se ctí z turnaje, jež je pro nás srdcovou záležitostí. Dělali jsme v přetěžké skupině, co jsme mohli. No nestačilo to, ale nemáme se zač stydět. K postupu gratulujeme Foxirovi a Hernánovi a držíme jim palce, ať projdou pavoukem co nejdále.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Baníček - fc puerto rico 3:1 V:126-107
Nu, tak jsme skupinu zakončili výhrou, celkem suverénně ji ovládli a tak v osmifinále narazíme na 2.tým skupiny 7, tam ještě není o našem soupeři rozhodnuto, níceméně jsme rádi že se vyhnem oslíčkovi.
Nu, tak jsme skupinu zakončili výhrou, celkem suverénně ji ovládli a tak v osmifinále narazíme na 2.tým skupiny 7, tam ještě není o našem soupeři rozhodnuto, níceméně jsme rádi že se vyhnem oslíčkovi.
-
Well done! Z těžké skupiny, kde se tři týmy praly o postup do posledního kola, jdeme nakonec z prvního místa
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 13 bodů (4-1-1)
IKJAM Team 12 bodů (4-0-2)
Slatinany Pirates 10 bodů (3-1-2)
slavia K. Vary 0 bodů (0-0-6)
osmifinále:
Pá 16 Pro 2011 (14:00 CET) 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto ?? - ?? Los Ojos Unicos
Nu, nečeká nás nic snadného...

osmifinále:
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Místo předpokládaného loučení s turnajem dnes mí hoši předvedli bojovný výkon a postupují dále. Nutno ovšem podotknout, že to bylo pouze díky shovívavosti soupeře, který evidentně upřednostnil zítřejší ligu. Jinak by mě smáznul jak obtížný hmyz.
PC Bonner 1 - 2 Fc Mantel
výkony: 134:138
Jsem rád, že v tomhle pro mě zakletém turnaji pokračuju dále. Sice bez šance na celkový úspěch, nicméně i postup mezi 8 nej je velký úspěch. Ještě jeden krůček výše by se mi určitě moc líbil, takže se nechám překvapit, s kým se to ve čtvrtfinále utkám.
Jsem rád, že v tomhle pro mě zakletém turnaji pokračuju dále. Sice bez šance na celkový úspěch, nicméně i postup mezi 8 nej je velký úspěch. Ještě jeden krůček výše by se mi určitě moc líbil, takže se nechám překvapit, s kým se to ve čtvrtfinále utkám.
Baníček - FC LoooL 2:0 V:132-117
Nu, tak náš A-tým vylepšil naši zatím bídnou bilanci na turnajích v této sezóně. Jsme tedy ve čtvrtfinále, nu a stačí tedy jen jedna výhra a prachy poběží poslušně do naší kasy
Nu, tak náš A-tým vylepšil naši zatím bídnou bilanci na turnajích v této sezóně. Jsme tedy ve čtvrtfinále, nu a stačí tedy jen jedna výhra a prachy poběží poslušně do naší kasy

Tenhle ročník zatím vypadá hodně dobře. Prim dneska vyřadil na pentle Hernána, dokonce u něj doma. Výkon měl sice o 8 bodíků horší, nicméně štestěna mu víc než přála a hlavní favorit na titul je venku. 

-
tak tak... rád bych postoupil v lize a díky týmové náladě pod 50% si nemůžu moc vyskakovat. Takže do všech tří pohárů včera šlo b-čko a i dnes do finále Onula cupu a překvapivě uhrálo i s tou náladou dvě vítězství. Bohužel tady to nevyšlo, ale dalo se čekat že ne vše se podaří....mantel wrote:Místo předpokládaného loučení s turnajem dnes mí hoši předvedli bojovný výkon a postupují dále. Nutno ovšem podotknout, že to bylo pouze díky shovívavosti soupeře, který evidentně upřednostnil zítřejší ligu. Jinak by mě smáznul jak obtížný hmyz.
Gratulace Mantelovi a necht se daří, ve čtvrtfinále by si měl hrát s Onulou doma....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 0:1 Los Ojos Unicostosa_CZ wrote:Well done! Z těžké skupiny, kde se tři týmy praly o postup do posledního kola, jdeme nakonec z prvního místa![]()
osmifinále:
(134:139)
Obstáli jsme se ctí, leč zaslouženě jde do vybrané společnosti čtvrtfinále soupeř.
-
Jo a jinak mám zcela vynikající zprávu - někdy předevčírem pozdě večer s největší pravděpodobností znovuzažehnul SP zápal u mocipána Pupajdiho
Doufám a věřím, že se to potvrdí