Rozehrané to je na jedničku protože zitra jde na ligu céčko..

Moderator: Czech Moderators
Hrubě jste nás podcenil pane..koster wrote:FK Hostomice : Wellweak 0:0 (117:118)
Další ztráta a celkem nečekaná. Myslel sem, že jak sem to poskládal tak by to mohlo stačit a nestačilo![]()
Ataner se už těď klepe strachy ze vzájemného zápasu, který hrajeme ve čtvrtek na našem stadionu.koster wrote:Ataner jde pro první místo. Hadisovi stačí bod z posledních dvou zápasů aby měl jistotu.
ps2512 wrote:Kdyby se Puzzlík nebál.......tak by mě porazil![]()
1.FC Krvavý Prapor 1 - 4 Dynamo Oleksovice
výkony: 86 - 114
Tak to je jasná věc pane..Hadis wrote:Ataner se už těď klepe strachy ze vzájemného zápasu, který hrajeme ve čtvrtek na našem stadionu.koster wrote:Ataner jde pro první místo. Hadisovi stačí bod z posledních dvou zápasů aby měl jistotu.
No, upřímně řečeno, neměl bych na tebe ani v nejsilnější sestavě, ale zase na zápas přišel rekordní počet diváků, takže já si nestěžuji...pupajdi13 wrote:Letenská squadra se pomalu rozjíždí ...v tem pravej čas ...po výkonu 142 porážíme Ždár a posouváme se na druhý flek
no to je pravda ...jakžto dlouhodobě první ve svý divizi táhnu návštěvu na stadionech soupeřů a domácí vydělávajJaromir Malanta wrote:No, upřímně řečeno, neměl bych na tebe ani v nejsilnější sestavě, ale zase na zápas přišel rekordní počet diváků, takže já si nestěžuji...pupajdi13 wrote:Letenská squadra se pomalu rozjíždí ...v tem pravej čas ...po výkonu 142 porážíme Ždár a posouváme se na druhý flek![]()
![]()