Dyť tu bylo promo jako kráva...Hippopotamus wrote:Že ja sa o týchto srandičkách dozvedám vždy, až keď je po nich

Moderator: Czech Moderators
Dyť tu bylo promo jako kráva...Hippopotamus wrote:Že ja sa o týchto srandičkách dozvedám vždy, až keď je po nich
Vidis, to me nenapadlo ze to tam taky vyskoci. No, alespon vime jak stahnout dalsi desetinky pri pristim zavoduBig El wrote:
Tomkycz: Ses zbrzdil v tom, že jsi klikal na poštu. Já klikal přímo na stránku s turnaji.No nic chlapi, mizím, mám ještě práci. Klient čeká...
Pěkně !!! Dobrý pokus...Azor wrote:Je to TÁÁÁÁÁMMMM![]()
![]()
![]()
Uploaded at ImageFra.me
Áno, PaToMe. pro příště Ti přeji rychlejší net![]()
![]()
![]()
Uploaded at ImageFra.me
No, ja som asi tak 10krát chcel rozklinúť tvoj turnaj, keď som videl nadpis s tou Hujerovov trophy, ale akosi som sa k tomu neodhodlalpalo wrote:Dyť tu bylo promo jako kráva...Hippopotamus wrote:Že ja sa o týchto srandičkách dozvedám vždy, až keď je po nich
Tak příště...Hippopotamus wrote:No, ja som asi tak 10krát chcel rozklinúť tvoj turnaj, keď som videl nadpis s tou Hujerovov trophy, ale akosi som sa k tomu neodhodlalpalo wrote:Dyť tu bylo promo jako kráva...Hippopotamus wrote:Že ja sa o týchto srandičkách dozvedám vždy, až keď je po nich
ÓÓÓÓÓ, díkypalo wrote:Pořadatelský tým dodatečně rozhodl o odměnění i ostatních zúčastněných jedním přátelákem coby symbolickým poděkováním za účast.
Tudíž očekávám pozvánky (i v příští sezoně) i od ostatních,kteří jsou na tom screenu.
No trochu jsem se bál,aby to nebyl propadák a po hodině by někdo zvítězilMilanSLOVAKIA wrote:Och ta tvoja stedrost nema hranic palo a aby som neurazil tak pozvanku ti poslem![]()
Ach zemiakova medaila nepotesi nikdy ale 4. miesto je myslim si ze slusne. Skoda ze to nedava aj sekundy to by bolo brutalneZabava to vsak bola neskutocna. Palo velmi dobry napad to bol
impossible wrote:Vidis, to me nenapadlo ze to tam taky vyskoci. No, alespon vime jak stahnout dalsi desetinky pri pristim zavoduBig El wrote:
Tomkycz: Ses zbrzdil v tom, že jsi klikal na poštu. Já klikal přímo na stránku s turnaji.No nic chlapi, mizím, mám ještě práci. Klient čeká...
Škoda že ten čas není jako v jiném sportu kde se měří čas 18:28:024.Big El wrote:impossible wrote:Vidis, to me nenapadlo ze to tam taky vyskoci. No, alespon vime jak stahnout dalsi desetinky pri pristim zavoduBig El wrote:
Inu to jsou velecenné zkušenosti. Holt zkušení manažeři se nezapřouNo i když... ...že to nenapadlo Tomkycze...
Super Palo - to byl fofr!!! Zpráva dorazila 19:07