Ďalší ročník, v poradí už IX. sa začne onedlho. Pozvánky pre managerov budú rozposlané v nedeľu 22. 4. 2012 v popoľudňajších hodinách. Ak má niekto záujem (opäť mám na mysli tých, ktorí sa ešte tohto turnaja nezúčastnili), nech napíše.
Ďalší ročník, v poradí už IX. sa začne onedlho. Pozvánky pre managerov budú rozposlané v nedeľu 22. 4. 2012 v popoľudňajších hodinách. Ak má niekto záujem (opäť mám na mysli tých, ktorí sa ešte tohto turnaja nezúčastnili), nech napíše.
palo wrote:
Svůj turnaj můžeš založit jako desátý.
(to mne naučil péesko - ať tu teda neoprávněně nemachruju... )
To je pravda, ale avizoval som, že turnajové pozvánky pôjdu v nedeľu, tak to už meniť nebudem A medzi nami ja tu Péeska nechcem a ten do nedele s jedným miestom voľným určite nevydrží
To je pravda, už mám volná místa dvě!!! Ale asi budu teda tento turnaj opět bojkotovat
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
šup k nám s pozvánkou. Ty časy, kdy jsme měli neustále plno jsou dávno pryč a nyní jsme jen v pěti turnajích, z toho jsme už z jednoho ( spamera ) vypadli... ještě bych prosil nějakou luxusní skupinku, třeba valcíři, bonner, pardubice...
tomkycz wrote:šup k nám s pozvánkou. Ty časy, kdy jsme měli neustále plno jsou dávno pryč a nyní jsme jen v pěti turnajích, z toho jsme už z jednoho ( spamera ) vypadli... ještě bych prosil nějakou luxusní skupinku, třeba valcíři, bonner, pardubice...
je to divný,ale i já mám jen 6 zaplněných,co nejede Stratovarius a pan Nemožný tak je to nějaký volnější.
mě chceš už na skupiny aby jsi mě už tam vyškolil na agresivitě
tomkycz wrote:šup k nám s pozvánkou. Ty časy, kdy jsme měli neustále plno jsou dávno pryč a nyní jsme jen v pěti turnajích, z toho jsme už z jednoho ( spamera ) vypadli... ještě bych prosil nějakou luxusní skupinku, třeba valcíři, bonner, pardubice...
je to divný,ale i já mám jen 6 zaplněných,co nejede Stratovarius a pan Nemožný tak je to nějaký volnější.
mě chceš už na skupiny aby jsi mě už tam vyškolil na agresivitě
tolik štěstí už mít asi nebudu, ale jak vyškolit ty dva...? teď mě čeká patrick v bubnu tak by se rada šikla...
My jsme taky na tom podobně, takže další turnaj by se nám šikl Nu a minimálně další semifinále samozřejmě také
Je nedeľa 22.4. 2012. Ako som avizoval, dnes popoludní sa budú posielať prihlášky. Vybratých bude 40 managerov. Kto nedostane pozvánku (alebo by som zabudol ) a mal by záujem o turnaj, nech dá avízo.
Zatiaľ vše priatelia
Milko wrote:Je nedeľa 22.4. 2012. Ako som avizoval, dnes popoludní sa budú posielať prihlášky. Vybratých bude 40 managerov. Kto nedostane pozvánku (alebo by som zabudol ) a mal by záujem o turnaj, nech dá avízo.
Zatiaľ vše priatelia