Big El wrote:
Mě se líbí taky. Já bych 6 bodů odevzdal i Pupajdímu, takže mě je to úplně jedno Hlavně, že nemám ve skupině PéeSka. Tomu by byla ostuda body odevzdat i když jsem ve výprodeji
Palo zastává stejnej názor, atk to raději udělal tak, abych se nemohl přihlásit
Já se Ti teď budu hodně dlouho všude vyhýbat,abych mohl furt říkat,jak jsem Tě slavně porazil. To až budu jednou vyprávět vnoučatům...
tomkycz wrote:1 Totemo Baka
2 Litomerice losers Club de Fotbal
3 The Last Mohycan
4 Wellweak
tak to je masakr skupina. Žádný zápas není možné vypustit a ani to nikomu nic nezaručuje. Tady musím sportovně uznat, že můžeme jenom překvapit...
Tak to máš tomkycz pravdu. Skupina, ktorá by vedela rozosmutniť aj iných...S Oslíčkom sa stretnem asi prvykrát, s kosterom po dlhšej dobe a s tebou je to asi najčastejšie. Uvidíme...
Ty blaho Palo co si mi to zase nalosoval za skupinu. To zas bude reseto. Moje sance jsou timto dost mizive.
3.
Primisimo FC
No Boost
berušky
1.FC Julec
Hujer Trophy úspěšně proběhla a už v pondělí se rozběhnou souboje nejen o postup ze skupiny,ale také o druhé dva týdny SPFA,které získá vítěz tabulky výkonů,tedy tým s nejlepším součtem výkonů základní části. Těším se na skvělé výkony,tabulka bude po každém kole zveřejňována. Tak ať vyhraje ten nejlepší !!!
No, vidim, ze jsme uplnymi outsidery. Jedini jsme se jeste nepodivali do Ecka. Palo me snad chce vyhecovat abych zacal v lize neco hrat Jinak prozatimni dvojita ucast s koncem ve skupine...no nic moc. Doufam, ze se nam to poradi zmenit
A kdyz uz mame naplanovane tolik zapasu, tak budeme doufat, ze si Palo nevsimne, ze s nami hraje taky skupinu v Minci a treba nastavi soupisku na pratelak