a kdo by tě měl jako přeskočit?PaTTTTrick wrote:Naše B2 je slušně zamotaná, aktuálně mám 10bodů a jsem v čele skupiny, ale taky klidně nemusím postoupit

Moderator: Czech Moderators
a kdo by tě měl jako přeskočit?PaTTTTrick wrote:Naše B2 je slušně zamotaná, aktuálně mám 10bodů a jsem v čele skupiny, ale taky klidně nemusím postoupit
A mame tu prvni prognozu : Milan turnaj nevyhrajeMilanSLOVAKIA wrote:No do ritia sme vonku :O
Zase tak nezovšeobecňuj, že áčkari sa tešia menej, všetky osemfinálové zápasy (v áčku aj béčku dokopy) sa hrajú od 23. do 26. septembra, takže v priebehu 3 dní. Akurát Íčko alebo Crue si toho vyblokoval viac, akoby bolo zdravé, takže ten jediný zápas sa bude hrať neskôrRaduuza wrote:Tak zítra nám začínají vyřazovací kola... a musím konstatovat, že Béčkaři se těšej na zápasy o hodně víc jak Áčkaři, protože se do zápasů hrnou a budou mít odehráno ještě před Áčkaři, kteří začínali o hodně dříve, to je ale ostuda, styďte se... nejvíc Ičko a Krůůů, no fuj až 4. října...lenoši
Tak to zkus nspsat opacne, uvidime, co to udelamrakoplas44 wrote:Totemo Baka 2 - 1 1FC Mrakoplaš
To se bude těžce zapisovat do pavouka.
Akab Ometot 2 - 1 Šalpokarm CF1Raduuza wrote:Tak to zkus nspsat opacne, uvidime, co to udelamrakoplas44 wrote:Totemo Baka 2 - 1 1FC Mrakoplaš
To bude asi mnou, potreboval jsem predtim nalosovat nejake turnaje a zapomel to vyrusit. Kazdopadne na kvalitu se musi cekat. Koukam na pavouka a nevypada to nejhur. Jen ten Mantel mohl byt ve skupine Bluda a ne v pripadnem semifinale nasi skupiny. Tak uvidimeHippopotamus wrote:Zase tak nezovšeobecňuj, že áčkari sa tešia menej, všetky osemfinálové zápasy (v áčku aj béčku dokopy) sa hrajú od 23. do 26. septembra, takže v priebehu 3 dní. Akurát Íčko alebo Crue si toho vyblokoval viac, akoby bolo zdravé, takže ten jediný zápas sa bude hrať neskôrRaduuza wrote:Tak zítra nám začínají vyřazovací kola... a musím konstatovat, že Béčkaři se těšej na zápasy o hodně víc jak Áčkaři, protože se do zápasů hrnou a budou mít odehráno ještě před Áčkaři, kteří začínali o hodně dříve, to je ale ostuda, styďte se... nejvíc Ičko a Krůůů, no fuj až 4. října...lenoši
zní to divně, ale třeba Ty a můj poslední soupeř (ted jsem líný hledat kdo to byl), kdybych s ním prohrál, tak jsem v řitips2512 wrote:a kdo by tě měl jako přeskočit?PaTTTTrick wrote:Naše B2 je slušně zamotaná, aktuálně mám 10bodů a jsem v čele skupiny, ale taky klidně nemusím postoupit
impossible wrote:
Edit: Aha, tak tady v turnaji se blud nehoni
mrakoplas44 wrote:Akab Ometot 2 - 1 Šalpokarm CF1Raduuza wrote:Tak to zkus nspsat opacne, uvidime, co to udelamrakoplas44 wrote:Totemo Baka 2 - 1 1FC Mrakoplaš
A je to.
naštěstí to tak nedopadlo a místo v řiti jsi v pavoukoviPaTTTTrick wrote:zní to divně, ale třeba Ty a můj poslední soupeř (ted jsem líný hledat kdo to byl), kdybych s ním prohrál, tak jsem v řitips2512 wrote:a kdo by tě měl jako přeskočit?PaTTTTrick wrote:Naše B2 je slušně zamotaná, aktuálně mám 10bodů a jsem v čele skupiny, ale taky klidně nemusím postoupit