oooooooo dnes sme zazili dalsiu velku chvilu. Ano mrakoplas pohar dorazil vitazoslavne do Dunajskej Stredy. Patricne sme to uz stihli tuto oslavit. Tesim sa uz od rana. Mal som fakt krasne rano. Rozlepil som oci a moj mali bratcek polozil este zabalenu trofej na moju postel. No krasne nieco Od toho momentu az doteraz som velmi ale velmi stastny. Je to nadherny pohar. Mraky este raz velmi ale velmi pekne ti za tu trofej DAKUJEM Je to obrovsky uspech. Este musim vymysliet kam ju umiestnim. Prikladam aj niaku tu fotecku
Attachments
Arne Barta.JPG (125.06 KiB) Viewed 2750 times
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
66' Thomas Oren (No Boost) 1:0
77' Thomas Oren (No Boost) 2:0
Dnes byl vykon velmi slaby a pricina byla jasna. Sestup do E divize znacne pochramotil moralku tymu a ta se projevila na vykonu. Snad se to co nejdrive zlepsi. Ale potesil nas opet strelecky aktivni Thomas Oren, ktery nam vytrhl trn z paty 2 goly.
MilanSLOVAKIA wrote:oooooooo dnes sme zazili dalsiu velku chvilu. Ano mrakoplas pohar dorazil vitazoslavne do Dunajskej Stredy. Patricne sme to uz stihli tuto oslavit. Tesim sa uz od rana. Mal som fakt krasne rano. Rozlepil som oci a moj mali bratcek polozil este zabalenu trofej na moju postel. No krasne nieco Od toho momentu az doteraz som velmi ale velmi stastny. Je to nadherny pohar. Mraky este raz velmi ale velmi pekne ti za tu trofej DAKUJEM Je to obrovsky uspech. Este musim vymysliet kam ju umiestnim. Prikladam aj niaku tu fotecku
Jsem rád že dorazil v pořádku.
Last edited by mrakoplas44 on Mon Aug 01, 2011 4:35 pm, edited 2 times in total.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
66' Thomas Oren (No Boost) 1:0
77' Thomas Oren (No Boost) 2:0
Dnes byl vykon velmi slaby a pricina byla jasna. Sestup do E divize znacne pochramotil moralku tymu a ta se projevila na vykonu. Snad se to co nejdrive zlepsi. Ale potesil nas opet strelecky aktivni Thomas Oren, ktery nam vytrhl trn z paty 2 goly.
Doré dvě trefy tvého elitního střelce, tuším šestá a sedmá trefa.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
1FC Mrakoplaš 2 - 1 No Madam!
Naše slabé výkony na tomto turnaji pokračují. Naštěstí se podařilo urvat tři body když
Dalibor Kovář v 90' rozhodl zápas.
Roman44
1FC Mrakoplaš
V této sezóně preferujeme ligu. A ačkoli by to asi nebylo nutné, tak na ni šetříme naše Áčko. V B týmu jsme bohužel neměli na tři posty žádného kvalitního hráče a to se samozřejmě muselo projevit. Do turnaje tak vstupujeme velmi neslavně. Přesto se ještě nevzdáváme naděje na postup a pokusíme se o něj v příštích kolech zabojovat.
V této sezóně preferujeme ligu. A ačkoli by to asi nebylo nutné, tak na ni šetříme naše Áčko. V B týmu jsme bohužel neměli na tři posty žádného kvalitního hráče a to se samozřejmě muselo projevit. Do turnaje tak vstupujeme velmi neslavně. Přesto se ještě nevzdáváme naděje na postup a pokusíme se o něj v příštích kolech zabojovat.
Ještě je čas něco udělat.
Díváš se někdo na devatenáctku? Myslím fotbal.
Roman44
1FC Mrakoplaš
MilanSLOVAKIA wrote:oooooooo dnes sme zazili dalsiu velku chvilu. Ano mrakoplas pohar dorazil vitazoslavne do Dunajskej Stredy. Patricne sme to uz stihli tuto oslavit. Tesim sa uz od rana. Mal som fakt krasne rano. Rozlepil som oci a moj mali bratcek polozil este zabalenu trofej na moju postel. No krasne nieco Od toho momentu az doteraz som velmi ale velmi stastny. Je to nadherny pohar. Mraky este raz velmi ale velmi pekne ti za tu trofej DAKUJEM Je to obrovsky uspech. Este musim vymysliet kam ju umiestnim. Prikladam aj niaku tu fotecku
Paráda, tu radost si umím představit!
Však ty to znáš.
Roman44
1FC Mrakoplaš
Ještě je čas něco udělat.
Díváš se někdo na devatenáctku? Myslím fotbal.
Jediná devatenáctka, na kterou se dívám je jedna blonďatá dlouhonohá. Ne ba ne, doteď jsem nemohl, snad ještě chytnu konec...