Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!

Moderator: Czech Moderators

ps2512
Member of the Soccer Project Association

Re: Milkov cup IX. - Zápasy v skupinách...

Post by ps2512 »

nehrat po dnes semifinale nejmenovaneho turnaje, tak bych mel o tri bodiky v tabulce vic.......jen jsem chtel dat Elovi malinkatou nadeji :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Mazzy

Post by Mazzy »

Big El wrote:
Mazzy wrote:No Boost - Team Herbalife = 1:1 (134:131)

Tak a je to v riti. Postup se touto rezou stratil v nedohlednu a nam uz tak o nic nejde. Znovu jsme Ela vykonostne predcili, ale na to se nehraje. Goly proti nemu proste nepadaji a tak jsme opet jen remizovali a tim se definytyvne pripravili o mozny postup. Ted uz nase B mozna i C nastoupi v posledni odvete s Husicem. Uvidime jak moc budou lajny vysilene. Neco tam poskladame. :mrgreen:
Nicmene to byla senzacni skupinka a vse bylo az do pateho kola otevrene pro vsechny tymy a tak to mam rad. Mnoho zdaru postupujcim a good luck Big Elovi. :wink: :mrgreen:
Zasloužená remíza. 8)

Good luck? No ten tedy budu potřebovat. Vzhledem k tomu, že PéeSko ukázal svou pravou sílu a dostal od Husiče vejprask 4:1, budu potřebovat, aby Tvůj B+C mix porazil Husiče (nejlépe alespoň o dva góly) a současně, abychom my porazilo PS o 2-3 góly. Což o to - ta druhá podmínka by sama o sobě byla splnitelná, ale obě dohromady na to bude třeba very goooooooooooooooooooooooood luck.

Tož uvidíme...
Moje marodka se rozrusta, takze na je mi lito kluci. Sklamu vas, ale do zapasu s Husicem nastoupi B a C tym. Liga je pro me rozhodujici a tak acko bude v sobotu odpocivat a to hlavne kvuli zranenim, ktere se ted u nas velice rozmohla.
Proto asi sklamu jak Ela, tak Milka. :roll: Sorry kluci, ale nejde to jinak. :roll:
No Boost

Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

ps2512 wrote:nehrat po dnes semifinale nejmenovaneho turnaje, tak bych mel o tri bodiky v tabulce vic.......jen jsem chtel dat Elovi malinkatou nadeji :mrgreen:
Hmmm. 8)
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Big El

Post by Big El »

Mazzy wrote: Moje marodka se rozrusta, takze na je mi lito kluci. Sklamu vas, ale do zapasu s Husicem nastoupi B a C tym. Liga je pro me rozhodujici a tak acko bude v sobotu odpocivat a to hlavne kvuli zranenim, ktere se ted u nas velice rozmohla.
Proto asi sklamu jak Ela, tak Milka. :roll: Sorry kluci, ale nejde to jinak. :roll:
Ne, ne. Já zklamaný nejsem. Spoléhám na to, že Tvoje B-Céčko husiče porazí o 2-3 góly Věřím Ti. :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
ps2512

Post by ps2512 »

Big El wrote:
Mazzy wrote: Moje marodka se rozrusta, takze na je mi lito kluci. Sklamu vas, ale do zapasu s Husicem nastoupi B a C tym. Liga je pro me rozhodujici a tak acko bude v sobotu odpocivat a to hlavne kvuli zranenim, ktere se ted u nas velice rozmohla.
Ne, ne. Já zklamaný nejsem. Spoléhám na to, že Tvoje B-Céčko husiče porazí o 2-3 góly Věřím Ti. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
husic
Team President

Post by husic »

ps2512 wrote:
Big El wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol:
To abych nasadil A a doufal,ze prohraju jen tak o gól :mrgreen:
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

v utkání s DBSkem jsme si zajistili 1. flek a v osmifinále si zahrajeme s Íčkem :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
ps2512

Post by ps2512 »

Teď jsem tak koukal na SP ligy a co nevidím......Mazzy mě má tak rád, že chce se mnou hrát i stejnou divizi :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Big El

Post by Big El »

Do Oleksovic jsme se vydali už dnes navečer a svého zítřejšího soupeře rozdrtili 2:5. Doufáme, že jsme v něm tedy zaseli semínko nervozity. Tento výsledek bychom potřebovali i zítra. 8)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
tomkycz

Post by tomkycz »

za chvíli jdeme rozhodnout o nasazení našeho týmu v osmifinále. Bohužel, dnes máme na programu tři těžké turnajové zápasy, tenhle, s Primem, je první z nich. Jen vítězstvím se vyhneme trabantu, což bylo od počátku turnaje našim cílem. Prim nemá důvod hráče šetřit a tak se již chystáme na trabant a sbíráme o jejich týmu informace :wink:
oliwapol

Post by oliwapol »

tomkycz wrote:za chvíli jdeme rozhodnout o nasazení našeho týmu v osmifinále. Bohužel, dnes máme na programu tři těžké turnajové zápasy, tenhle, s Primem, je první z nich. Jen vítězstvím se vyhneme trabantu, což bylo od počátku turnaje našim cílem. Prim nemá důvod hráče šetřit a tak se již chystáme na trabant a sbíráme o jejich týmu informace :wink:
S Primem hraju finále Nelinky od 22hod takže ... ?
ACS Pardubice
tomkycz

Post by tomkycz »

oliwapol wrote:S Primem hraju finále Nelinky od 22hod takže ... ?
...takže jdeme na trabant. Po výkonech 141:140 se urodila remíza 1:1. Dělali jsme co sme mohli, bohužel, Prim věděl co dělá. Alespoň jsme vylepšili týmový výkon. Ještě že sme s předstihem vyslali delegaci do NDR na výzvědy 8)
palo

Post by palo »

1FC Mrakoplaš - Stratovarius 2:3 (138:141)
Povedlo se vyhrát skupinu a vyhnout se v osmifinále Milkovi.Teda né že bysme se ho báli,ale chceme ho vyklepnout až pozděj... :twisted:
Image
mantel

Post by mantel »

tomkycz wrote:
oliwapol wrote:S Primem hraju finále Nelinky od 22hod takže ... ?
...takže jdeme na trabant. Po výkonech 141:140 se urodila remíza 1:1. Dělali jsme co sme mohli, bohužel, Prim věděl co dělá. Alespoň jsme vylepšili týmový výkon. Ještě že sme s předstihem vyslali delegaci do NDR na výzvědy 8)
Vysvětlil jsi jim dobře cestu ? Já jen že navigace už asi s NDR nebudou počítat. :mrgreen:
Dajo

Post by Dajo »

tomkycz wrote:........ a tak se již chystáme na trabant a sbíráme o jejich týmu informace :wink:
My dnes cestujeme do Litomeric ( v inom nemenovanom pohárku ) a tak niet lepších informácii aj pre nás ako otestovať silu domácich, otázkou je ale či ukážeme naše všetky zbrane. :wink: :D
Dajo
FK Laugaricio
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”