Podaří se týmu FC DAC dát gól týmu 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto?
Co na to oba říkají a co na to říkají ostatní?
Big El , roman44 , Milan , PaToM

Tosa , Ataner - NE
Moderator: Czech Moderators
Tož po víkendu mimo až nyní zpětně zjišťuji, cože mé unáhlené prohlášení způsobilomrakoplas44 wrote:Tak to je otázka do pranice.
Big El , roman44 , Milan , PaToM- ANO
Tosa - NE
NE..a běda jak to posereš..mrakoplas44 wrote:Tak to je otázka do pranice.
Tosa - NE
mrakoplas44 wrote:Tak to je otázka do pranice.
Tosa , Ataner - NE
Zajtramrakoplas44 wrote:mrakoplas44 wrote:Tak to je otázka do pranice.
Tosa , Ataner - NEKdy se hraje?
Přesně tak - dopoledne rozcvička u Milana, večer ukolébavka u Romana o špici 1. ligy ČMSPLMilanSLOVAKIA wrote:Zajtra![]()
Ut 9 Aug 2011 (10:00 CET) PrP FC DAC ?? - ?? 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
Gratuluji panu pořadatelimrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 2 - 0 FC Moravia
Super. Už máme zajištěná postup do dalších bojů. V posledním zápase se rozhodne z kterého místa.
To já si gratulaci schovám až k postupu do finálepavluša wrote:Gratuluji panu pořadatelimrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 2 - 0 FC Moravia
Super. Už máme zajištěná postup do dalších bojů. V posledním zápase se rozhodne z kterého místa.
No jo ty jsi v béčku, já že tě nemůžu nikde najít a ty v béčku, co tam člověče děláš, jaktože nejsi v ačku?tosa_CZ wrote:To já si gratulaci schovám až k postupu do finálepavluša wrote:Gratuluji panu pořadatelimrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 2 - 0 FC Moravia
To víš, Roman si to uměl rozlosovat - aby mě nepotkal už ve skupině, radši mě šoupnul do B skupinypavluša wrote:No jo ty jsi v béčku, já že tě nemůžu nikde najít a ty v béčku, co tam člověče děláš, jaktože nejsi v ačku?No jasně samá výhra a žádnej obdrženej gól, to se to v B potom hraje
No jo.tosa_CZ wrote:Přesně tak - dopoledne rozcvička u Milana, večer ukolébavka u Romana o špici 1. ligy ČMSPLMilanSLOVAKIA wrote:Zajtra![]()
Takze rozcvicka? ANO? Len aby ta moji hraci na ihrisku poriadne neprehnali nahodoutosa_CZ wrote:Přesně tak - dopoledne rozcvička u Milana, večer ukolébavka u Romana o špici 1. ligy ČMSPLMilanSLOVAKIA wrote:Zajtra![]()