Tak zdá se, že jsme soupeře řádně nažhaviliMilanSLOVAKIA wrote:Takze rozcvicka? ANO? Len aby ta moji hraci na ihrisku poriadne neprehnali nahodou

Moderator: Czech Moderators
Tak zdá se, že jsme soupeře řádně nažhaviliMilanSLOVAKIA wrote:Takze rozcvicka? ANO? Len aby ta moji hraci na ihrisku poriadne neprehnali nahodou
Aj nasi fanusikovia sa velmi tesia na zapas. Kolko autobusov ma k nam namierene?tosa_CZ wrote:Tak zdá se, že jsme soupeře řádně nažhaviliMilanSLOVAKIA wrote:Takze rozcvicka? ANO? Len aby ta moji hraci na ihrisku poriadne neprehnali nahodouTak to má být, chceme hrát vyšponované zápasy, ty mají naši fans rádi!
Vela vela velaMilanSLOVAKIA wrote:Aj nasi fanusikovia sa velmi tesia na zapas. Kolko autobusov ma k nam namierene?
Pěknej autobustosa_CZ wrote:Vela vela velaMilanSLOVAKIA wrote:Aj nasi fanusikovia sa velmi tesia na zapas. Kolko autobusov ma k nam namierene?Crueface přislíbil též podporu, bude to veliké!
Já jedu taky.pavluša wrote:Pěknej autobustosa_CZ wrote:Vela vela velaMilanSLOVAKIA wrote:Aj nasi fanusikovia sa velmi tesia na zapas. Kolko autobusov ma k nam namierene?Crueface přislíbil též podporu, bude to veliké!
![]()
Z Boleslavi na výzvědy vysíláme též dva vyzvědače
Děkuji.pavluša wrote:Gratuluji panu pořadatelimrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 2 - 0 FC Moravia
Super. Už máme zajištěná postup do dalších bojů. V posledním zápase se rozhodne z kterého místa.
No jo bez prohry, ale už mám 2 plichty, což je nevídané. Uvidíme ve středu v Žilině, přijedeš se podívat? Já tedy jestli zbyde vstupenka tak asi jo, ale mám večer možná rande, pozval jsem jednu slečnu na večeři, tak jestli to příjme, tak určitě nepojedumrakoplas44 wrote:Děkuji.pavluša wrote:Gratuluji panu pořadatelimrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 2 - 0 FC Moravia
Super. Už máme zajištěná postup do dalších bojů. V posledním zápase se rozhodne z kterého místa.![]()
Jsem zvědavej jestli se na turnaji potkáme. Zatím jsi na turnaji bez prohry.
A není to náhodou sestřička z týmu soupeře?pavluša wrote: No jo bez prohry, ale už mám 2 plichty, což je nevídané. Uvidíme ve středu v Žilině, přijedeš se podívat? Já tedy jestli zbyde vstupenka tak asi jo, ale mám večer možná rande, pozval jsem jednu slečnu na večeři, tak jestli to příjme, tak určitě nepojeduChlapi je to zdravotní sestřička a je strašně okouzlující a asi si to tady čte, takže ji nesmím pomlouvat
Jsme na místě a vela vela vela fansbusů téžtosa_CZ wrote:Tož po víkendu mimo až nyní zpětně zjišťuji, cože mé unáhlené prohlášení způsobilomrakoplas44 wrote:Tak to je otázka do pranice.
Podaří se týmu FC DAC dát gól týmu 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto?
Co na to oba říkají a co na to říkají ostatní?
Big El , roman44 , Milan , PaToM- ANO
Tosa - NE![]()
Je mi jasný záměr celé této akce - El to skrytě vyprovokoval, aby mě donutil hrát na Milanově hřišti zatvrzelý beton, ve kterém se on sám tak vyžívá! Ale k tomu mě nikdo nedonutí, to by mi mí fans jen těžko odpouštěli! Takže místo výsledku 0:1 při betonu bude pravděpodobný výsledek 3:4 - každopádně o výhře hostí může pochybovat pouze pár anarchistů, ať si Barta neBarta kope do čeho chce
Nebuď bolestínekps2512 wrote:Tak ja uz jsem taky na miste. Netusil jsem ale, ze uz budu mit v zadku z VIP sedacky 2 trisky.
EDIT: omlouvam se panu domacimu. Prave me hajzbaba vyhodila z kadibudky
4. kolotosa_CZ wrote:Jsme na místě a vela vela vela fansbusů téžtosa_CZ wrote:Tož po víkendu mimo až nyní zpětně zjišťuji, cože mé unáhlené prohlášení způsobilomrakoplas44 wrote:Tak to je otázka do pranice.
Podaří se týmu FC DAC dát gól týmu 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto?
Co na to oba říkají a co na to říkají ostatní?
Big El , roman44 , Milan , PaToM- ANO
Tosa - NE![]()
Je mi jasný záměr celé této akce - El to skrytě vyprovokoval, aby mě donutil hrát na Milanově hřišti zatvrzelý beton, ve kterém se on sám tak vyžívá! Ale k tomu mě nikdo nedonutí, to by mi mí fans jen těžko odpouštěli! Takže místo výsledku 0:1 při betonu bude pravděpodobný výsledek 3:4 - každopádně o výhře hostí může pochybovat pouze pár anarchistů, ať si Barta neBarta kope do čeho chcePo obhlídce hrací plochy YellowBlue Stadionu jsme zjistili, že domácí záměrně nesestříhali trávník, aby naši hru zpomalili a měli tak větší šanci (dle jejich mínění) alespoň na remízu. Protest podávat nemíníme, nejsmem přeci žádní bolestínci, a vše si se soupeřem vyřídíme přímo při zápase
Já jsem si tam odložil párátka z jednohubek.ps2512 wrote:Tak ja uz jsem taky na miste. Netusil jsem ale, ze uz budu mit v zadku z VIP sedacky 2 trisky.
EDIT: omlouvam se panu domacimu. Prave me hajzbaba vyhodila z kadibudky