No a rad by som sa konecne dostal aj k zapasu.
FC DAC 1:2 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
výkony - 121 : 128
JUHUUUUUUU strelili sme Vysokemu Mytu gooooool. Podla vsetkeho to je asi najradostnejsia vec pre nas tim v tomto zapase. Musim sa ospravedlnit fanusikom a aj superovi za neostrihany travnik. V ziadnom pripade sme s tym supera nechceli znevyhodnit aj ked musim povedat ze to viac hralo v nas prospech lebo remiza bola celkom blizko. Travnik sa vsak podpisal na urovni zapasu ktora vdaka tomu bola dost nizka a fanusikovia sa miestami museli riadne nudit. Kedze ich vsak bolo dost zabavili sa aspon zaujimavymi pokrikmi. Na tento velmi dolezity duel som po velmi tazkom zvazeni poslal B - tim lebo prednost dostal zapas proti nasmu superovi v lige z ktorym sme postupili do D - divizie. Konecne sme chceli zaznamenat prve vitazstvo v D - cku ale nepodarilo sa to. Mohli sme byt nakoniec radi remize. Znovu som trochu odbocil a tak idem spet k zapasu

Zapas sa zacal v dost slusnom tempe ked uz v 4. minute mal taku mensiu sancu skorovat super. v 7. minute na nu odpovedal Hamilton. Jeho supersanca sa bohuzial golom neskoncila. V 7. a 8. minute hostujuci Emmanuel Figo 'EF' Ganya mohol ohrozit az dva krat branku jeho strely vsak zostali nepochopene. V 11. minute mal znovu obrovsku sancu tim FC DAC dat prvy gol Mytu. Lenze proti strele Andreja Jurcinu sa postavil hostujuci brankar a ukazal preco tim manazera tosy este gol nedostal. V 12. minute bol znovu Ganya pri sanci jeho strela vsak trafila tycku zo zlej strany. Po strele v 20. minute od velmi aktivneho Ganyu zapas upadol velmi ale velmi rapidne a do konca polcasu sa vobec nic neudialo co som uz davno nevidel ze tak dlho sa ani jeden tim nedokazal presadit.
V 51. minute aj napriek obrovskej snahe obrancov ktory sa na Bartu tvrdo pripravovali si dokazal vypracovat golovu sancu ale znovu aku jeho spoluhraci nepochodil. V 53. a 54. sa hned dva krat vyplatilo nedas dostanes cim super da sa povedat ze zapas rozhodol. V 53. minute som predvedceny o tom ze bol ofsajd a gol nemal platit. Hracov to tiez riadne rozhodilo ked sa dozadovali u ciaroveho rozhodcu ofsajdu, skoro ho tam zjedli. Hlavny rozhodca vsak aj napriek tomu ze sa vsetci hraci nestihli vratit na miesta dal pokyn na pokracovanie v hre a tak super strelil aj druhy gol cim nase sance nadobro znicil. Od tych golov sa vobec ale vobec nic na ihrisku neudialo az na zlte karty ked si hraci navzajom oplacali tu krivdu. Rozhodca po uznani prveho golu zistil ze spravil zle rozhodnutie a tak od tohto momentu cakal kedy sa bude moct domacim hracom aspon trochu odcinit a tak v 88. minute nariadil penaltu ktoru Valerian Hruska bez problemou premenil. Huraaaa dali sme gol Vysokemu Mytu. Aj napriek tomu ze chce urobit tosa nevyniatko zo svojho timu pravda je niekde inde.
Hraci B - timu robili na zapase co mohli za co ich aj chvalim skoda len tej prehry. Tosa chvalim aj tvojich obrancov ktory dokazali v tomto zapase Bartu takmer uplne vymazat z ihriska. Tento rocnik asi uz trofej neobhaji. Superi sa na neho mozu tesit podla mojich vypoctov na minimalne dalsich 5 pokracovani turnaja.

Sanca na 1. miesto uz nie je a tym aj sanca ist dalej v osemfinale je tiez vyrazne nizsia ale urobime co sa bude dat. V dalsom zapase samozrejme nic ineho ako vitazstvo neberieme lebo chceme potvrdit postup. Tesim sa vsak na dalsie dueli s Tosom. Som zvedavi kedy sa najblizsie stretneme. Skore s nim zatial 3 prehry s cim sa len tak nezmierime.