To bych mohla brát osobně a třeba se urazitHippopotamus wrote:(uznávam, že dva z mojich príspevkov sa dostali na bežnú úroveň tohto fóra, takže sa dajú označiť za spamy)![]()
![]()

Moderator: Czech Moderators
To bych mohla brát osobně a třeba se urazitHippopotamus wrote:(uznávam, že dva z mojich príspevkov sa dostali na bežnú úroveň tohto fóra, takže sa dajú označiť za spamy)![]()
![]()
Ani písmenom som sa nezmienil o tom, na akej úrovni sú tvoje príspevky alebo či patria medzi ten priemer tohto fóra a podobne. Ale v jednom máš pravdu - mohla by si sa uraziť - pretože ženy sa zvyčajne urazia a chlap ani netuší, prečoRaduuza wrote:To bych mohla brát osobně a třeba se urazitHippopotamus wrote:(uznávam, že dva z mojich príspevkov sa dostali na bežnú úroveň tohto fóra, takže sa dajú označiť za spamy)![]()
![]()
svatá pravdaHippopotamus wrote:ženy sa zvyčajne urazia a chlap ani netuší, prečo
Ale no tak, vždycky je přeci důvod, jen vy ho nevidítetomkycz wrote:svatá pravdaHippopotamus wrote:ženy sa zvyčajne urazia a chlap ani netuší, prečo
Budete se muset naučit porozumnět citlivé ženské dušitomkycz wrote:jo to je taky možný ikdyž se mi to moc nezdá
To mi silno pripomína toto: https://www.youtube.com/watch?v=DHzjgNoRmjgHippopotamus wrote:ženy sa zvyčajne urazia a chlap ani netuší, prečo
Radu, ale od koho? Jestli nějaká žena vydrží chodit tady na forum tak dlouho jak ty, tak vyvstává otázka, nakolik je ještě po tom všem citliváRaduuza wrote:Budete se muset naučit porozumnět citlivé ženské dušitomkycz wrote:jo to je taky možný ikdyž se mi to moc nezdá
PaToM wrote:Tu prebieha nejaká spamovacia súťaž? A dokonca nie som posledný, mám až dva body, super.
To mi silno pripomína toto: https://www.youtube.com/watch?v=DHzjgNoRmjgHippopotamus wrote:ženy sa zvyčajne urazia a chlap ani netuší, prečo
Hippopotamus wrote:Pondelok, 3. novembra 2014 v ranných hodinách (10:00) sa v Západných Čechách na štadióne Pilsner Urquell Arena odohrá prvý finálový súboj medzi tímami Real Pilsen a Noldor.
Odveta ďaleko na severe na štadióne Nargothrond sa bude hrať o dva dni neskôr, a teda v stredu 5. novembra 2014 rovnako už doobeda.
Všetci účastníci turnaja sú vítaní a očakávaní vo VIP sektore
Jeden z nich rozmýšľal, že asi nie je vo forme, keď v sobotu prehral dva v celku dôležité zápasy a ďalší vyhral len so šťastím po rovnakých výkonoch. Takže bol v depkách a slzách, že kde sa podela jeho istota, kvalita, neporaziteľnosť...Raduuza wrote:Tak jak velcí finalisté strávili něděli? Trénovali nebo odpočívalii a psychicky se připravovali na zítřejší zápas?
No tak to pak musí manager své chlapce správně namotivovat a povzbudit, jinak nemusejí ani vylézt na trávník, ale můžou rovnou zůstat v šatně a hodit ručník do ringu...Hippopotamus wrote:Jeden z nich rozmýšľal, že asi nie je vo forme, keď v sobotu prehral dva v celku dôležité zápasy a ďalší vyhral len so šťastím po rovnakých výkonoch. Takže bol v depkách a slzách, že kde sa podela jeho istota, kvalita, neporaziteľnosť...Raduuza wrote:Tak jak velcí finalisté strávili něděli? Trénovali nebo odpočívalii a psychicky se připravovali na zítřejší zápas?