Vím - cítím formu...Milko wrote:Ale ja ich nerozdávam zadarmo...palo wrote: Mám u Tebe 4 přáteláky (výhledově)

Moderator: Czech Moderators
Vím - cítím formu...Milko wrote:Ale ja ich nerozdávam zadarmo...palo wrote: Mám u Tebe 4 přáteláky (výhledově)
Íčko by vedel rozprávať...palo wrote:Vím - cítím formu...Milko wrote:Ale ja ich nerozdávam zadarmo...palo wrote: Mám u Tebe 4 přáteláky (výhledově)
Protože to časuju na Milkov Cup...Milko wrote:Íčko by vedel rozprávať...palo wrote:
Vím - cítím formu...![]()
![]()
Ja ti fandím, ale budú tam aj Oleksovice (teda ak nebudú ignorovať tento turnaj) a to bude tvrdý oriešokpalo wrote:Protože to časuju na Milkov Cup...Milko wrote:Íčko by vedel rozprávať...palo wrote:
Vím - cítím formu...![]()
![]()
Mi netvrď že péesko má místo...Milko wrote:
Ja ti fandím, ale budú tam aj Oleksovice (teda ak nebudú ignorovať tento turnaj) a to bude tvrdý oriešok
Neverím tomu, ale aj motyka sem-tam vystrelí...uvidíme, či to bude v Péeskovom prípadepalo wrote:Mi netvrď že péesko má místo...Milko wrote:
Ja ti fandím, ale budú tam aj Oleksovice (teda ak nebudú ignorovať tento turnaj) a to bude tvrdý oriešok
Beztak je to amatér - v sobotu jsem ho ve finále Rumové kapky sfoukl jak svíčku...Milko wrote:Neverím tomu, ale aj motyka sem-tam vystrelí...uvidíme, či to bude v Péeskovom prípadepalo wrote:Mi netvrď že péesko má místo...Milko wrote:
Tak to bolo absolútne zaslúženépalo wrote: Beztak je to amatér - v sobotu jsem ho ve finále Rumové kapky sfoukl jak svíčku...
A ještě mi zranil gólmana.Jsme si udělali takovou pěknou tradici,že si vzájemně zraňujeme hráče...Milko wrote:Tak to bolo absolútne zaslúženépalo wrote: Beztak je to amatér - v sobotu jsem ho ve finále Rumové kapky sfoukl jak svíčku...Péesko hral jednoznačne na istotu a ty si ho prevalcoval v agresivite. Niet o čom...(kua, ani tie penalty nevie kopať
)
Rad si kopnu. Nevim, kdo si me to tady bere do huby a procMilko wrote:OZNAM
Vážení manageri, prišiel ten čas, aby sa rozbehol už 10. ročník tohto turnaja. Áno, je to jubilejný ročník, ktorý prinesie niekoľko noviniek. Viac informácii o zmenách a novinkách nájdete na 1 strane tohto topicu.
Len, aby ste nezabudli: PRIHLÁŠKY SA BUDÚ POSIELAŤ 30.6.2012 (SOBOTA)
Ja bych jeste dodal, ze vitezove a porazeni skupin, celkovy vitez i ucastnici play off ziskavaji tedkom moznost zahrat si venkovni zapas se mnouMilko wrote: Milkov cup X. - prihlášky sa budú posielať 30.6.2012 (sobota) v dopoľudňajších hodinách. Ak má niekto záujem, napíšte.
Počet teamov:
- 32
Systém turnaja:
- skupinový
Štartovné:
- 50 000
ZMENY A NOVINKY V 10. ROČNÍKU
Štartovné - keďže sa jedná o jubilejný 10. ročník, tak sa zvýšila "štartovacia cena"
Víťazi základných skupín - každý kto vyhrá základnú skupinu, získa možnosť si zahrať 1 domáci zápas s usporiadateľom
Celkový víťaz - získa možnosť si zahrať 3 domáce zápasy s usporiadateľom
Porazený finalista - získa možnosť si zahrať 2 domáce zápasy s domácim usporiadateľom
Semifinalisti - získajú možnosť si zahrať s 1 domáci zápas s usporiadateľom
Teším sa na Vašu účasť![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Frankie, s tebou som rátal, nebojfrankie_doparoma wrote:hlasim se