Spíše středa, určitě pak čtvrtek. Ale zatím je stejně stav 22/32.pupajdi13 wrote:tuším,že psal,ted středa....ale nechci se mýlitPaToM wrote: No, tak zrejme do 11.6... či niečo sa zmenilo? Tošík už má voľno?,,,neznám přesný počet dnů ke zrušení,ale tuším,že to je týden.
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince - speciale - pouze pro hrače z fora 1.
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
-
no ja si myslim ze je to taky tejden, tri tejdny urcite ne....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
no já budu asi největší brzda, což mě ani trochu netěší
musím čekat až do 12. až se odehraje druhé semifinále Milkova cupu a tedy v nejlepším případě 15. finále..jestli na mě nebudete chtít čekat takhle dlouho tak to pochopím 

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
Min do 12. čekám i já....takže to bude asi chtít dva náhradníky, aby jste to mohli odehrátPapa Bouba Diop wrote:no já budu asi největší brzda, což mě ani trochu netěšímusím čekat až do 12. až se odehraje druhé semifinále Milkova cupu a tedy v nejlepším případě 15. finále..jestli na mě nebudete chtít čekat takhle dlouho tak to pochopím

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
vsak jsem kluci psal,ze to nebudeme hrotit,,,,,jde o to,aby jsme si zahrali my vsichni tady

-
To myslis i PeeSka?pupajdi13 wrote:vsak jsem kluci psal,ze to nebudeme hrotit,,,,,jde o to,aby jsme si zahrali my vsichni tady![]()

Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

-
joimpossible wrote:To myslis i PeeSka?pupajdi13 wrote:vsak jsem kluci psal,ze to nebudeme hrotit,,,,,jde o to,aby jsme si zahrali my vsichni tady![]()

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Jo. Potřebujeme přece někoho, na kom uděláme bodyps2512 wrote:joimpossible wrote:To myslis i PeeSka?pupajdi13 wrote:vsak jsem kluci psal,ze to nebudeme hrotit,,,,,jde o to,aby jsme si zahrali my vsichni tady![]()

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
Taká otázočka - viem, že svojho času tu jeden nemenovaný Rumun s radosťou rozdával pokuty (tuším 400k), keď sa nejakí manažéri, čo sa predtým zastupovali, ocitli v tom istom turnaji. V Minci som prihlásený ja a Mccgrady tiež a viackrát sme sa jeden druhému starali o tím a určite ešte veľakrát budeme (kľudne je možné, že aj počas Mince). Nebudú z toho problémy? Nerád by som platil prémiové vstupné 400k, prípadne niesol ešte horšie následky...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Tebe musím porazit i v rozprodejips2512 wrote:ty teda rozhodne ne Ele

Těžko říct. zda se to vztahuje na zpětné zástupy, v tom by problém být nemusel, myslím, že pár lidí mi v minulosti tým hlídalo. Prémie na účet přilétla pouze tehdy, když to hlídání proběhlo v průběhu turnaje. Takže pokud to bude v průběhu Mince, asi se obávat musíš (ledaže by to nebylo odhaleno), pokud to nebude v jejím průběhu, snad by to mělo být OK (což Ti nejspíš upřesní pupajdí).Hippopotamus wrote:Taká otázočka - viem, že svojho času tu jeden nemenovaný Rumun s radosťou rozdával pokuty (tuším 400k), keď sa nejakí manažéri, čo sa predtým zastupovali, ocitli v tom istom turnaji. V Minci som prihlásený ja a Mccgrady tiež a viackrát sme sa jeden druhému starali o tím a určite ešte veľakrát budeme (kľudne je možné, že aj počas Mince). Nebudú z toho problémy? Nerád by som platil prémiové vstupné 400k, prípadne niesol ešte horšie následky...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
To je pro mne novinka - zatím jsem tým nikomu nesvěřoval,ale na srpen jsem se chystal jednoho nejmenovaného bigmanažera oslovit,bo pojedu k móři...Hippopotamus wrote:Taká otázočka - viem, že svojho času tu jeden nemenovaný Rumun s radosťou rozdával pokuty (tuším 400k), keď sa nejakí manažéri, čo sa predtým zastupovali, ocitli v tom istom turnaji. V Minci som prihlásený ja a Mccgrady tiež a viackrát sme sa jeden druhému starali o tím a určite ešte veľakrát budeme (kľudne je možné, že aj počas Mince). Nebudú z toho problémy? Nerád by som platil prémiové vstupné 400k, prípadne niesol ešte horšie následky...

Se klidně oslovit nechám. Dlouho jsem prémii 400K z Rumunska nedostal.palo wrote:To je pro mne novinka - zatím jsem tým nikomu nesvěřoval,ale na srpen jsem se chystal jednoho nejmenovaného bigmanažera oslovit,bo pojedu k móři...Hippopotamus wrote:Taká otázočka - viem, že svojho času tu jeden nemenovaný Rumun s radosťou rozdával pokuty (tuším 400k), keď sa nejakí manažéri, čo sa predtým zastupovali, ocitli v tom istom turnaji. V Minci som prihlásený ja a Mccgrady tiež a viackrát sme sa jeden druhému starali o tím a určite ešte veľakrát budeme (kľudne je možné, že aj počas Mince). Nebudú z toho problémy? Nerád by som platil prémiové vstupné 400k, prípadne niesol ešte horšie následky...

Ba ne, spíš to jen bude chtít, abychom v té době nehráli společné "drahé" turnaje. Ovšem otázka je, co je drahé. Obávám se, že do toho se vejde tak Spamer a Nelinka...
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Jo - ještě to ošéfujem...Big El wrote:Se klidně oslovit nechám. Dlouho jsem prémii 400K z Rumunska nedostal.palo wrote:To je pro mne novinka - zatím jsem tým nikomu nesvěřoval,ale na srpen jsem se chystal jednoho nejmenovaného bigmanažera oslovit,bo pojedu k móři...Hippopotamus wrote:Taká otázočka - viem, že svojho času tu jeden nemenovaný Rumun s radosťou rozdával pokuty (tuším 400k), keď sa nejakí manažéri, čo sa predtým zastupovali, ocitli v tom istom turnaji. V Minci som prihlásený ja a Mccgrady tiež a viackrát sme sa jeden druhému starali o tím a určite ešte veľakrát budeme (kľudne je možné, že aj počas Mince). Nebudú z toho problémy? Nerád by som platil prémiové vstupné 400k, prípadne niesol ešte horšie následky...![]()
Ba ne, spíš to jen bude chtít, abychom v té době nehráli společné "drahé" turnaje. Ovšem otázka je, co je drahé. Obávám se, že do toho se vejde tak Spamer a Nelinka...

-
to chapu ze to multi prachace hippa rozhodi takova pokuta
ale myslim, ze turnaj serifa snad hlidat nebudou ne?

ale myslim, ze turnaj serifa snad hlidat nebudou ne?

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci