Nedá se nic dělat,budu Tě muset vyřadit pozděj...ps2512 wrote:Sorry Palo, můj B tým je asi moc silnej

Moderator: Czech Moderators
Nedá se nic dělat,budu Tě muset vyřadit pozděj...ps2512 wrote:Sorry Palo, můj B tým je asi moc silnej
To snad ne.pavluša wrote:Tak dnešní utkání v Žilině se nám nepovedlo vyhrát
MŠK Žilina 1908 1 - 0 FK Mlada Boleslav
po výkonech 125:124
Utkání rozhodlo, že se nám ve 46.minutě zranil brankář a náhradní brankář hned ve 47.minutě inkasoval, takže jsme zůstali na 2.místě a ve vyřazovacím souboji narazíme na silné ac matt, takže to pro nás bude pravděpodobně konečná.
Jemu to nevadí a na naši stranu třeba jezdíš taky častomrakoplas44 wrote:To snad ne.pavluša wrote:Tak dnešní utkání v Žilině se nám nepovedlo vyhrát
Utkání rozhodlo, že se nám ve 46.minutě zranil brankář a náhradní brankář hned ve 47.minutě inkasoval, takže jsme zůstali na 2.místě a ve vyřazovacím souboji narazíme na silné ac matt, takže to pro nás bude pravděpodobně konečná.
Já jsem plánoval že bych ti pohárek předal osobně protože často jezdím tvým směrem.
Moc ne , ale jednou jsem se motal na kole Znojmo,Hevlím, Laa,Vídeň, Hrušovany a to je asi kousek od tebe. Je to tak?ps2512 wrote:Jemu to nevadí a na naši stranu třeba jezdíš taky častomrakoplas44 wrote:To snad ne.pavluša wrote:Tak dnešní utkání v Žilině se nám nepovedlo vyhrát
Já jsem plánoval že bych ti pohárek předal osobně protože často jezdím tvým směrem.
Jo jo, kolem Znojma se PéeSko taky často motámrakoplas44 wrote:Moc ne , ale jednou jsem se motal na kole Znojmo,Hevlím, Laa,Vídeň, Hrušovany a to je asi kousek od tebe. Je to tak?
No to mi tedy vadí, ale i když nevyhraji pohárek, tak zastavit se můžešps2512 wrote:Jemu to nevadí a na naši stranu třeba jezdíš taky častomrakoplas44 wrote:To snad ne.pavluša wrote:Tak dnešní utkání v Žilině se nám nepovedlo vyhrát
To teda ne , ale ty si to pohlídáš.Big El wrote:Team Herbalife - Lenoši 3:1 (128:115)
Trochu navzdory původním plánům nastoupil k zápasu A tým. Nyní tak jsou naše vyhlídky na postup velmi příjemné,i když jistého ještě nemáme nic.
Někoho jsem tam viděl se motat.tosa_CZ wrote:Jo jo, kolem Znojma se PéeSko taky často motámrakoplas44 wrote:Moc ne , ale jednou jsem se motal na kole Znojmo,Hevlím, Laa,Vídeň, Hrušovany a to je asi kousek od tebe. Je to tak?
tak to byl 100% on...mrakoplas44 wrote:Někoho jsem tam viděl se motat.tosa_CZ wrote:Jo jo, kolem Znojma se PéeSko taky často motámrakoplas44 wrote:Moc ne , ale jednou jsem se motal na kole Znojmo,Hevlím, Laa,Vídeň, Hrušovany a to je asi kousek od tebe. Je to tak?
Aj my sa tešíme ale bude to možno posledná radosť, pretože nášho súpera veľmi dobre poznáme a bude veľmi ťažké niečo na neho uhrať. Ale aj tak dáme do toho všetko, hráčov poriadne pripravíme a možno aj motyka vystrely.PaToM wrote:A my sa už tešíme na derby Šošoni vs. Slovanisti.pavluša wrote:Tak dnešní utkání v Žilině se nám nepovedlo vyhrát
Už to vidím FC Hostage. Ajajaj.prett wrote:Aj my sa tešíme ale bude to možno posledná radosť, pretože nášho súpera veľmi dobre poznáme a bude veľmi ťažké niečo na neho uhrať. Ale aj tak dáme do toho všetko, hráčov poriadne pripravíme a možno aj motyka vystrely.PaToM wrote:A my sa už tešíme na derby Šošoni vs. Slovanisti.pavluša wrote:Tak dnešní utkání v Žilině se nám nepovedlo vyhrát
Tak těch 20 km ze Znojma by jsi dojelmrakoplas44 wrote:
Moc ne , ale jednou jsem se motal na kole Znojmo,Hevlím, Laa,Vídeň, Hrušovany a to je asi kousek od tebe. Je to tak?
jj, jezdím přes Znojmo do práce na Hatětosa_CZ wrote:Jo jo, kolem Znojma se PéeSko taky často motámrakoplas44 wrote:Moc ne , ale jednou jsem se motal na kole Znojmo,Hevlím, Laa,Vídeň, Hrušovany a to je asi kousek od tebe. Je to tak?