ps2512 wrote:Odhlasováno........
A hlas jsem si nedal
To já jsem si ho zcela neskromně dal - počítal jsem že budu jediný...
Ale jinak zatím vede očekávaná varianta...
Já vás mám oba rád, takže má volba byla jasná
Ale mám velkou prosbu na pana pořadatele. Šlo by posunout Hujer Trophy? Sice mám obsazeno 8 turnajů a nemám SPFA, ale tu esemesku kvůli té prdeli klidně pošlu. Nicméně mám na středeční večer něco neodkladného poblíž Petřína a nebudu moci být online. Hodila by se mi buď nejpozději tak 16hod a nebo posunutí o 1 či více dní. Předem děkuji za vyřízení žádosti
Big El wrote:
Ale mám velkou prosbu na pana pořadatele. Šlo by posunout Hujer Trophy? Sice mám obsazeno 8 turnajů a nemám SPFA, ale tu esemesku kvůli té prdeli klidně pošlu. Nicméně mám na středeční večer něco neodkladného poblíž Petřína a nebudu moci být online. Hodila by se mi buď nejpozději tak 16hod a nebo posunutí o 1 či více dní. Předem děkuji za vyřízení žádosti
Před 16 je to brzo,to by asi málokomu vyhovovalo. Ale dobrá,pokud nebudou ostatní proti, přesouvá se Hujer Trophy na čtvrtek 11.10. 18:15 - 18:30 z důvodu Elových sexuálních potřeb !!! Doufám,že se to tím nezkomplikuje někomu jinému...
Big El wrote:
Před 16 je to brzo,to by asi málokomu vyhovovalo. Ale dobrá,pokud nebudou ostatní proti, přesouvá se Hujer Trophy na čtvrtek 11.10. 18:15 - 18:30 z důvodu Elových sexuálních potřeb !!! Doufám,že se to tím nezkomplikuje někomu jinému...
Big El wrote:
palo wrote:
přesouvá se Hujer Trophy na čtvrtek 11.10. 18:15 - 18:30 z důvodu Elových sexuálních potřeb !!! Doufám,že se to tím nezkomplikuje někomu jinému...[/b]
No komplikuje mi to tu specialní edici Mince pro PSka ...jelikož je to přímo závislé na tvém turnaji .....ale jestli se jedná o Elův štouch , tak teda počkáme
palo wrote:
přesouvá se Hujer Trophy na čtvrtek 11.10. 18:15 - 18:30 z důvodu Elových sexuálních potřeb !!! Doufám,že se to tím nezkomplikuje někomu jinému...[/b]
No komplikuje mi to tu specialní edici Mince pro PSka ...jelikož je to přímo závislé na tvém turnaji .....ale jestli se jedná o Elův štouch , tak teda počkáme
OK spfa (Ele ne SPMT - to jen že to máš trochu domotaný ) ještě nekoupeno, takže zítra
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
impossible wrote:Je povoleno zalozit si novy team a hrat s nim o hujera? Mam plno, ale chci se o titul porvat
Ano a pak dostat nekompromisní báň od pupajdího! Ale aspoň tu ubude jeden velmi silný protivník. Koneckonců sám jsi to Péeskovi a Mantelovi navrhoval, tak jim jdi příkladem
palo wrote:
Díky.
Já taky děkuji. Dnes trčím ve škole skoro až do 18h, než bych se doplazil MHD zpět na kolej, tak to bude tak okolo 18:30 a už bych měl asi po ptákách Nu a když teda dnes není Hujer tak vy dva ste mě vnukli jeden nápad: Navštívím jedny jisté stránky Sem na nich nebyl celý říjen, kua