Raduuza wrote:
Jakou cenu utechy? Zaslouzi si pravoplatny podvazek a neco k tomu;-)
Však vravím, že cenu útechy
Kdyz se budes posmivat, dostane tvuj pohar
Nie nie nie, ja som to myslel tak, že podväzok je pekná cena, ale kým je to len podväzok a to na okolo chýba (čiže samotná ženská), tak je to proste cena útechy, s tým nič nenarobíš
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus wrote:
Nie nie nie, ja som to myslel tak, že podväzok je pekná cena, ale kým je to len podväzok a to na okolo chýba (čiže samotná ženská), tak je to proste cena útechy, s tým nič nenarobíš
Nas vstup do turnaje neprobehl zrovna nejlepe.... 3 cervene karty plus hraci s vykony od 42 po 71 nezarucili kvalitni vykon. Hraci s horsimi vykony neumeli ani zpracovat prihravky nabusenych harcovniku a neprijemne prekvapeni bylo na svete....
Druhe kolo a povinna vyhra. Jednoznacny prubeh zapasu nemohlo ovlivnit ani postavnei naseho golmana s vykonem 40 a dalsich dotahovacu moralky. Peknych 11 golu jsme vyrovnali i 11 zlutymi kartami...
Mission Impossible 1 - 0 FC Žďár nad Sázavou 130 - 122
Treti kolo a druha vyhra. Vykon sel opet mirne nahoru, ale na zadnou oslavu to jeste nebylo. Souper nastesti prevedl jeste horsi vykon nez nasi lazari.
Slechtici nas pohostili a my jim za to dali 12ti golovou nadilku. Pupajdi ukazal svou dimenzatorskou schopnost, kdyz zopakoval na chlup stejny vykon jako v prvnim vzajemnem stretnuti. Dalsi jednoznacna vyhra a zisk plneho poctu bodu upevnil nase sance na vitezstvi ve skupine...
Po trapnem zavahani na zacatku turnaje jsme nastolili novy rad v nasi skupine a peti vyhrami v rade si zajistili postup z prvniho mista. Celkove skore 40 ku 11 s kladnym vysledek +29 golu ukazal, ze vyhra ve skupine nebyla jen nahodnou zalezitosti... Skoda se se nesledovali strelci, mozna by to dopadlo zajimave
V tomto zapase uz jsem neponechal nic nahode a postavil to nejlepsi, co bylo k dispozici. Cruovi se nakonec zapas uplne nevydaril a my tak prosli prvni eliminacni fazi jako nuz margarynem...
Vysledek jsme ozdobili 11 zlutymi pri 100 agresivite na 91% rozhodciho.
Epizoda dalsi... mezi kozy ... ehm ... mezi osmi nejlepsimi
Mission Impossible 4 - 2 Sipkari 124 - 110
Tady jsme meli velke stesti. Utkani jsme zahajili zranenim ve 3. minute, avsak ztrata vykonu na postu CM byla pouhe 3 body. Horsi uz to bylo s primou redkou ve 41. minute. Podtrzeno to bylo druhym vyloucenim v minute 74. Souper nastesti utkani rozhodl jeste pred jeho zacatkem, kdyz postavil hodne bidnou sestavu podporenou tremi hraci, jejich vykony zacinali cislici tri....
Vykonove jednoznacny zapas, vysledkove uz vsak nikoliv. Podarilo se nam udolat tym hrajici v pristi sezone ligu nejvyssi. Na to, jestli bylo nebo nebylo souperem vse nastaveno, se uz historie ptat nebude. Pred nami byl krok nejtezsi, ne-li nemozny...