Už jen jeden. Nakonec sem se rozhodl zasponzorovatMilko wrote:....- tak nám chybajú už len dva teami a môžme losovať...

Moderator: Czech Moderators
Už jen jeden. Nakonec sem se rozhodl zasponzorovatMilko wrote:....- tak nám chybajú už len dva teami a môžme losovať...

Prečo len zasponzorovať? Prečo nie ukázať kvalitu teamukoster wrote:Už jen jeden. Nakonec sem se rozhodl zasponzorovatMilko wrote:....- tak nám chybajú už len dva teami a môžme losovať...
 Ja som pôvodne tiež išiel robiť sponzora v Tvojom turnaji a nakoniec som si odviezol skutočný pohárik...
  Ja som pôvodne tiež išiel robiť sponzora v Tvojom turnaji a nakoniec som si odviezol skutočný pohárik... 
No jak chceš bobe..Milko wrote:Paráda, Ataner je medzi namiAtaner wrote:Kurva já to stihnul..
Běda vám jak nás budete drtit..tak už příště nehrajem
A hurá na neho...

Stratovarius  C.6
 Stratovarius  C.6   

,tak si aspoň tipnu:
 ,tak si aspoň tipnu:

Tak Atanera jsem trefil (my jsme spolu ve skupině pokaždé)Ataner wrote:No to si děláš kozy ne..
Skupina 2
1.) avareal
2.) JPD
3.) The Last Mohycan
4.) Stratovarius
Tak to mám jako za trest že jsem se snažil to stihnout..??

Ataner a jeho JPD má stále svoju kvalitu, samozrejme TS je pravdepodobne nižšie po obchodoch, ale stále vzbudzuje rešpekt pred súpermi. Mužstvo avareal dostal od domáceho pána šancu pobiť sa o postupové miesto. Ľahších súperov vynímajúc JPD už dostať nemohol...
 Ataner a jeho JPD má stále svoju kvalitu, samozrejme TS je pravdepodobne nižšie po obchodoch, ale stále vzbudzuje rešpekt pred súpermi. Mužstvo avareal dostal od domáceho pána šancu pobiť sa o postupové miesto. Ľahších súperov vynímajúc JPD už dostať nemohol...  Paliho Stratovarius má ešte troch starých borcov v mužstve, ale obávam sa, že sami to nezvládnu. A jeho TS je na bode mrazu. Domáci pán po neúspešnom I. ročníku skúsi potrápiť avareal a snaď prekvapí...
 Paliho Stratovarius má ešte troch starých borcov v mužstve, ale obávam sa, že sami to nezvládnu. A jeho TS je na bode mrazu. Domáci pán po neúspešnom I. ročníku skúsi potrápiť avareal a snaď prekvapí...  

). Viac menej bude trápiť súperov, ale na postup to asi nevypadá...Libo Team prichádza z nižšej divízie, ale kvalitou kádra patri rozhodne o pár divízii vyššie. Brácho Dajo a jeho bakelit boys to budú mať nesmierne ťažké...veď v skupine je ešte 1.SK Carl Kozojidky, ktoré patria medzi užších kandidátov na celkové prvenstvo v turnaji. Sorry brácho za skupinu...
 ). Viac menej bude trápiť súperov, ale na postup to asi nevypadá...Libo Team prichádza z nižšej divízie, ale kvalitou kádra patri rozhodne o pár divízii vyššie. Brácho Dajo a jeho bakelit boys to budú mať nesmierne ťažké...veď v skupine je ešte 1.SK Carl Kozojidky, ktoré patria medzi užších kandidátov na celkové prvenstvo v turnaji. Sorry brácho za skupinu...  Rozhodne je tu ťažko tipovať postupujúcich... a preto:
 Rozhodne je tu ťažko tipovať postupujúcich... a preto: 

můžeš to příště zkusit česky ?Milko wrote:.....

Zajímavý je že po pivu se mi to čte nejlíp..Hadis wrote:můžeš to příště zkusit česky ?Milko wrote:.....

Kdo to má po 3 pivech číst ?

mě dnes ne, byl jsem si s klukama zatrénovat a místo fotbalu se běhalo v letňáku do schodů, kolem skleníku a jízdárny, mám v nohách dnes cca 5 km, tak mě ty 3 piva trochu zmohly !!!Ataner wrote: Zajímavý je že po pivu se mi to čte nejlíp..