ROZBOR SKUPÍN A MILKOVE TIPY
Skupina 1
1 S.S.C. Kenny Juniors
2 ZaX Team Ráj
3 REAPERS F.C.
4 Chemtech
- v skupine číslo 1 sa o postupové miesta pobijú 3 teami. Zaxusov team je mladý, perspektívny, ale o postup bojovať v tomto ročníku celkom určite nebude. Favorit sa vidí v teame S.S.C. Kenny Juniors, ktorý by mal túto úlohu splniť a postúpiť, ale na chrbát mu budú rozhodne dýchať ako REAPERS F.C. tak i Chemtech.
Milkov tip na postupujúcich:S.S.C. Kenny Juniors, REAPERS F.C.
Skupina 2
1 JPD
2 avareal
3 The Last Mohycan
4 Stratovarius
- tak toto je skupina srandistov...

Ataner a jeho JPD má stále svoju kvalitu, samozrejme TS je pravdepodobne nižšie po obchodoch, ale stále vzbudzuje rešpekt pred súpermi. Mužstvo avareal dostal od domáceho pána šancu pobiť sa o postupové miesto. Ľahších súperov vynímajúc JPD už dostať nemohol...

Paliho Stratovarius má ešte troch starých borcov v mužstve, ale obávam sa, že sami to nezvládnu. A jeho TS je na bode mrazu. Domáci pán po neúspešnom I. ročníku skúsi potrápiť avareal a snaď prekvapí...
Milkov tip na postupujúcich:JPD, avareal...
Skupina 3
1 FC Trabant
2 1.SK Carl Kozojidky
3 Libo Team
4 Macropus Ultras Mania FC
- kľudne túto skupinu môžme nazvať "skupinou smrti"...Manager geo 75 a jeho Macropus Ultras Mania FC isto neboli nadšení losom (písal som, aby ste poslali úplatok...

). Viac menej bude trápiť súperov, ale na postup to asi nevypadá...Libo Team prichádza z nižšej divízie, ale kvalitou kádra patri rozhodne o pár divízii vyššie. Brácho Dajo a jeho bakelit boys to budú mať nesmierne ťažké...veď v skupine je ešte 1.SK Carl Kozojidky, ktoré patria medzi užších kandidátov na celkové prvenstvo v turnaji. Sorry brácho za skupinu...

Rozhodne je tu ťažko tipovať postupujúcich... a preto:
Milkov tip na nepostupujúceho:Macropus Ultras Mania FC...
Skupina 4
1 Dynamo Suomi
2 CHEROKEE
3 Wellweak
4 berušky
- skupina, ktorá ma jedného superfavorita a tým je mužstvo berušiek, a dva vyrovnané mančafty CHEROKEE a Wellweak. Mužstvo Dynamo Suomi momentálne je viac obchoduje a získava prašulky, takže od neho nečakáme zázraky. Obrovským prekvapením by bolo, ak by berušky nešli z 1. miesta. O druhé to bude nesmierny boj. Rozhodnú každé maličkosti. Či to bude Wellweak alebo CHEROKEE je teraz neisté, ale každopádne jeden z týchto teamov bude nepríjemným súperom pre každeho vo štvrťfinále...
Milkov tip na postupujúcich:berušky, CHEROKEE
Samozrejme, sú to moje súkromné tipy, takže dúfam, že som nikoho neurazil...
P.S. Prajem všetkým mužstvám veľa šťastia a samozrejme ďakujem všetkým za prijatie pozvánok do turnaja. Domáci pán si to veľmi váži...
Dosť bolo rečí - TURNAJ ZAČÍNA