Timto se omlouvame nasim priznivcum a doufame, ze je tato zalezitost neodradi.

Moderator: Czech Moderators
Vlastní turnaj pořádat můžeš,to se do toho limitu nepočítá.Mazzy wrote:Je mi lito, ale start POHODY XXI se musi odlozit. Poradatel nema misto. Nepocital jsem s rozeslanim prihlasek do Bubnu tak brzo a tak mame plno. Musime to odlozit. Do toho se jeste rozjel Spamer cup a tak se POHODA asi rozjede az v nove sezone.
Přesně tak. Takže to koukej poslat, dokud má SPFApalo wrote:Vlastní turnaj pořádat můžeš,to se do toho limitu nepočítá.Mazzy wrote:Je mi lito, ale start POHODY XXI se musi odlozit. Poradatel nema misto. Nepocital jsem s rozeslanim prihlasek do Bubnu tak brzo a tak mame plno. Musime to odlozit. Do toho se jeste rozjel Spamer cup a tak se POHODA asi rozjede az v nove sezone.
Big El wrote:Přesně tak. Takže to koukej poslat, dokud má SPFApalo wrote:Vlastní turnaj pořádat můžeš,to se do toho limitu nepočítá.Mazzy wrote:Je mi lito, ale start POHODY XXI se musi odlozit. Poradatel nema misto. Nepocital jsem s rozeslanim prihlasek do Bubnu tak brzo a tak mame plno. Musime to odlozit. Do toho se jeste rozjel Spamer cup a tak se POHODA asi rozjede az v nove sezone.
Můžeš se ho i účastnit.Mazzy wrote:Big El wrote:Přesně tak. Takže to koukej poslat, dokud má SPFApalo wrote: Vlastní turnaj pořádat můžeš,to se do toho limitu nepočítá.Ale nemuzu se ho ucastnit a to bych hroze nerad prosvihl.
nějak jsem si to neošéfovalMazzy wrote:Tak diky za radu Palo, ja myslel, ze to nejde.
Myslím, že by to šlo. Zkus Razvanicovi poslat nějakou tu dívčinu, které tu máš na obrázcích, to by mohlo zabratMazzy wrote: A u tebe Palo, myslis, ze by to neslo nejak obhajit u serifu? Vyjimka na POHODU.
Neni vubec zac Milko. Jsem rad, ze jsi to ted stihl.Milko wrote:Takže posledné voľné turnajové miestečko sme vyplnili. Vďaka Mazzy za pozvánku