Oba týmy zaznamenaly oslabení. Domácí v podobě redky, hosté v podobě zranění Nicméně jdeme dál a snad si v příštím kole poradíme i s vítězem slovenského souboje
Big El wrote:FC Crue Olomouc - Jantar FC 0:1 (119:125)
Oba týmy zaznamenaly oslabení. Domácí v podobě redky, hosté v podobě zranění Nicméně jdeme dál a snad si v příštím kole poradíme i s vítězem slovenského souboje
Koukám že Woko je asi na dovolené.
Jinak gratulace k postupu.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Big El wrote:FC Crue Olomouc - Jantar FC 0:1 (119:125)
Koukám že Woko je asi na dovolené.
Jinak gratulace k postupu.
Já zastupujícímu Elovi negratuluji - nechá si od Crueface pomoci v divizním boji o čelo eFka a pak ho s jiným týmem zařízne v Bubnu - tomu se říká sviňárna
mrakoplas44 wrote:To víš to se stává.
Tak jsem porazil v ČMSPL Domašov a tak ve středu budeš muset taky zabodovat.
Koukal jsem Romane, a zapomněl poslat velikánskou gratulaci! Věřím, že to udržíš a budeš moci mocně slavit
Taky jsem na to koukal a sleduju ten vas boj uz od zacatku. Je to tam naslaple, ale pristi sezonu me tam mate taky, tak to jeste trosicku zhoustne.
Jinak i ja se pridavam ke gratulaci Rome.
mrakoplas44 wrote:To víš to se stává.
Tak jsem porazil v ČMSPL Domašov a tak ve středu budeš muset taky zabodovat.
Koukal jsem Romane, a zapomněl poslat velikánskou gratulaci! Věřím, že to udržíš a budeš moci mocně slavit
Taky jsem na to koukal a sleduju ten vas boj uz od zacatku. Je to tam naslaple, ale pristi sezonu me tam mate taky, tak to jeste trosicku zhoustne.
Jinak i ja se pridavam ke gratulaci Rome.
Dík , ale ještě není konec.
Už se těším na naše zápasy. V bubnu si spolu kopnem asi až ve finále.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
tosa_CZ wrote:
Já zastupujícímu Elovi negratuluji - nechá si od Crueface pomoci v divizním boji o čelo eFka a pak ho s jiným týmem zařízne v Bubnu - tomu se říká sviňárna
Jojo, to je přesně náš El
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci