Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Milkov cup X. - Sme komplet!!! Carlsberk cz ako posledný

Post by mantel »

Papa Bouba Diop wrote:
palo wrote:Nejdřív mi to přišlo jako těžký los,ale když jsem viděl skupinu 3... :wink: (Bohemians 1905 ,Brujeria ,Valcíři Chomutov C.F. ,Fc Mantel)
to je krásná skupina no :)
Ta skupina je fakt super, myslím, že ten, kdo to takhle nalosoval, by měl být hnán k zodpovědnosti. :mrgreen:
palo

Post by palo »

mantel wrote:
Papa Bouba Diop wrote:
palo wrote:Nejdřív mi to přišlo jako těžký los,ale když jsem viděl skupinu 3... :wink: (Bohemians 1905 ,Brujeria ,Valcíři Chomutov C.F. ,Fc Mantel)
Ta skupina je fakt super, myslím, že ten, kdo to takhle nalosoval, by měl být hnán k zodpovědnosti. :mrgreen:
Je si toho vědom - tak radši odjel na dva dny pryč... :wink:
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

mantel wrote:
Papa Bouba Diop wrote:
aspoň ubydou hnedle dva těžcí soupeři 8) ( otázkou je, zda se nás to vůbec nějak dotkne )
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

Aj my sme dostali celkom zaujimavu skupinu s cislom 6 kde sme dostali.

FK Hash Rohatsko - Manazer je znamy ale ja si vazne nepametam ci sme spolu uz aj hrali :roll: Tento tim hra D - diviziu a urcite je aj najvaznejsi kandidat na prve miesto. My s nim hrame uz dnes na domacom ihrisku kde verime aspon v remizu co by nam z dvojzapasu aj k spokojnosti mohlo stacit.
La squadra bianconera HK - Tak takto neznami tim som uz velmi davno mal v turnaji. Ale je to vraj cech ktory hra C - diviziu z ktorej asi vypadne. Bude to velmi narocni super no dufam ze aspon raz ho porazime.
Sipkari - Posledny tim je pre nas celkom znamy kedze sme proti nemu hrali pred dvomi sezonami SP ligu a vzajomne zapasy medzi nami nedopadli najlepsie. Teraz je v E - cku a ja dufam ze sa mu poriadne pomstime za tu ligu s plnym poctom bodov.

Tato skupina je fakt velmi zaujimava ani jeden tim nie je vyslovenym favoritom a o postup sa moze pobit kazdy tim. O dramu tu teda nudza nebude. Dufam vsak ze jednym s postupujucich budeme aj my aj ked favorit na postup asi nie sme. Bude to sranda ale uz sa na nu tesim :)
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
Milko

Post by Milko »

Milkove prognózy k skupinám...

Skupina 1
1 FC Letenská šlechta
2 Mission Impossible
3 Los Ojos Unicos
4 Wellweak

Skupina 8
1 Dynamo Suomi
2 1.SK Carl Kozojidky
3 The Last Mohycan
4 Stratovarius

Milkova prognóza - V skupine č. 1 máme mužstvá, pri ktorých nemôžme jednoznačne povedať, kto je hlavným favoritom skupiny a ani jasným outsiderom. O postup zrejme zabojuje medojed, íčko a koster. Pupajdimu forma ide hore, ale asi tento ročník ešte skončí pod čiarou...V skupine č. 8, kde sme sa aj mi ocitli by to malo byť jednoznačné. O prvenstvo v skupine si to rozdám s Palom.

Skupina 2
1 Brujeria
2 Valcíři Chomutov C.F.
3 Fc Mantel
4 Bohemians 1905

Skupina 7
1 1FC Mrakoplaš
2 TJ Barca Nyrany
3 Funebráci
4 Kenjiho Queeni

Milkova prognóza - Skupina č. 2 je "našlapaná". A v takej sa favorit naozaj ťažko hľadá...Papierovo by to mal zvládnuť Papa a Mantel, ale "šípim" tu nejaké prekvapenie. jonY.h alebo Foxir papierove predpoklady zbúrajú ako domček z karát :wink:
V protiskupine, teda skupina č.7 má favorita u Kenjiho a do osemfinále by ho isto rád odprevadil Roman. Týmto managerom však bude na chrbát dýchať isto Šakal, ktorý sa bude dravo biť o body. Maks veľa šanci v skupine nemá...

Skupina 3
1 Libo Team
2 Husičova 11
3 Baníček
4 Cechie Dubec

Skupina 6
1 FK Hash Rohatsko
2 Sipkari
3 La squadra bianconera HK
4 FC DAC

Milkova prognóza - V skupine č. 3 by do bojov o postup nemal zasiahnuť bakulu. Libo, husic a azor alias onula si to o tie dve postupové miesta rozdajú. Kto však to bude, tak to si naozaj netrúfam povedať. Skupina 6 nám hovorí jasnou rečou a to, že megafavorit je frankie. Milan má na to, aby potrapil doctora, ale na môjho divízneho koleguTifosa to asi nebude stačiť. Alebo, že by som sa mýlil Milan :?: Otázkou je ako Tifoso k turnaju prikročí...potom by to doctor alebo Milan mali vo vlastných rukách.

Skupina 4
1 ACS Pardubice
2 Matts stars
3 MŠK Žilina 1908
4 berušky

Skupina 5
1 FK TRNAVA
2 No Boost
3 FC Trabant
4 Litomerice losers Club de Fotbal

Milkova prognóza - Podľa losu je v skupine č. 4 snáď najväčší resp. najjednoznačnejší favorit skupiny - olivka. Boj o druhý postupový flek podľa nás vyhrá sexy kote alias berušky, ktoré sú momentálne typickým turnajovým mužstvom. V protiľahlej skupine - skupina 5 je opäť nadupaná skvelými mančaftmi. Posledné miesto by v nej mali obsadiť bíli andeli. No a o tie dva lukratívne fleky zvedú tuhý boj Mazzy, tomkycz ako i brácho Dajo. Ak už niekoho z tejto ťažkej trojice vybrať, tak snáď Dajo, ktorý ligu nerieši a tomkycz, ktorý sa zase v takýchto turnajoch vie presadiť. Ale Mazzy sa isto s takouto prognózou neuspokojí a bude mi chcieť dokázať, ako hlboko som sa mýlil :wink:

Všetkým managerom ďakujem za ochotu zúčastniť sa tohto turnaja a prajem všetkým veľa radosti z futbalu :wink:
A nezabudnite, o čo hráte, kto ešte nevie, tak novinky v 10. ročníku sú na úvodnej strane tohto topicu
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
MilanSLOVAKIA

Re: Milkov cup X. - Milkove prognózy sú tu...

Post by MilanSLOVAKIA »

FC DAC 2 - 3 FK Hash Rohatsko
výkony - 131 : 138

Tak aj napriek velmi peknemu vykonu sme v 1. kole nedazali ani len remizovat. Prehra sa vsak dala cakat kedze Dnesny super je najvecsi favorit na prve miesto. DAC podal velmi vykon no super sa tiez nedal ani nahodou zahambit ked podal vykon este o dost lepsi. Zapas bol kvalitativne dost vysoko takze asi aj divaci po domacej prehre boli celkom spokojny. V zapase sa presadili Francisco 'na sebe 0.1' Sánchez z penalty a Scott 'na sebe 0,6' Slabber dva krat za hosti a za nas dal dva goly Jaroslav Culek. Gratulujem k zasluzenemu vitazstvu.

Po prvom kole sme sa hned dostali na posledne miesto kedze druhy zapas sa skoncil remizou ale aj tak sa este ani nahodou nevzdavame. V dalsom kole nas caka La squadra bianconera HK ktora tiez podala velmi pekny vykon takze sa znovu je na co tesit. Bude to velmi tazky zapas no verime vo vitazstvo.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
impossible

Post by impossible »

Milko wrote:Milkove prognózy k skupinám...

Skupina 1
1 FC Letenská šlechta
2 Mission Impossible
3 Los Ojos Unicos
4 Wellweak

Skupina 8
1 Dynamo Suomi
2 1.SK Carl Kozojidky
3 The Last Mohycan
4 Stratovarius

Milkova prognóza - V skupine č. 1 máme mužstvá, pri ktorých nemôžme jednoznačne povedať, kto je hlavným favoritom skupiny a ani jasným outsiderom. O postup zrejme zabojuje medojed, íčko a koster. Pupajdimu forma ide hore, ale asi tento ročník ešte skončí pod čiarou...
Ja bych si tim pupajdim nebyl tak jisty. Koukal jsi na jeho posledni vykony? Uz ma zahrano pres 140 :)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Milko

Post by Milko »

impossible wrote: Ja bych si tim pupajdim nebyl tak jisty. Koukal jsi na jeho posledni vykony? Uz ma zahrano pres 140 :)
Ja som aj písal, že vyslovený favorit ani outsider v tejto skupine nie je, je to len moja prognóza, takže je možné, že pupčo postúpi - aspoň ho trošku takto poštrengujem a dokáže mi, že som slabý prognostik :wink:
Dajo

Post by Dajo »

Milko wrote:
impossible wrote: Ja bych si tim pupajdim nebyl tak jisty. Koukal jsi na jeho posledni vykony? Uz ma zahrano pres 140 :)
Ja som aj písal, že vyslovený favorit ani outsider v tejto skupine nie je, je to len moja prognóza, takže je možné, že pupčo postúpi - aspoň ho trošku takto poštrengujem a dokáže mi, že som slabý prognostik :wink:
....a tiež majiteľ slabého mužstva. :roll:
Dajo
FK Laugaricio
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Milko wrote:
je vidět, že náš brat nesleduje turnaj Prokoplý buben :wink: .....kde jsme dneska vyřadili v semifinále A divizní Bonnery 8) , i když přes haluž :roll:
čeká nás ted období podpisů smluv,takže to bude slabší,přesto se na souboje s brachem íčkem moc těším :wink: ...čím déle budu veden jako outsider,tím pro mne lépe :D
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

1FC Mrakoplaš 1 - 2 TJ Barca Nyrany
Špatný začátek, ale doufám že to dohoníme. :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
GeorgeTT

Post by GeorgeTT »

No Boost 4 - 3 FK TRNAVA (140:131)

V prvom zápase sme už prehrávali 4:1, chlapci ešte dokázali skorigovať, ale aspoň vyrovnať sa nám už proti favoritovi nepodarilo.
V ďalšom kole privítame doma bakelitovú pomstu z NDR, kde si tiež veľké nádeje nerobíme, ale pokúsime sa favorita turnaja trochen potrápiť :D
GeorgeTT
doctor46
Team Board Member

Post by doctor46 »

Sipkari 0:0 La squadra bianconera HK (131:132)
prvy otukavaci zapas skoncil bez golov,doma sme stratili 2 body..
dalsi zapas skusime frankiemu zobrat nejake bodiky.. :D 8)
9 DARTER
Milko

Post by Milko »

1. kolo

Stratovarius 0 - 1 The Last Mohycan (138 - 143)

- paráda!!! Hneď na úvod sme zaknihovali výhru u Pala. Využili sme to, že domáci na LB-čku postavili SW-čko...Či to bol taktický zámer domáceho managera ako hostí prekvapiť alebo šetrenie hráča na iný zápas, tak to by vedel nám povedať iba Palo... :wink:
Milko

Post by Milko »

mrakoplas44 wrote:1FC Mrakoplaš 1 - 2 TJ Barca Nyrany
Špatný začátek, ale doufám že to dohoníme. :mrgreen:
Tak Šakal začal vo veľkom štýle...ja som vedel, že ten chlapec tu niečo vyparáti :lol:
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”