A co řekneš na tohle?Hippopotamus wrote:Včera som si zahral prvý zápas v turnaji. Prišiel som do akéhosi Hradce Králové a na súperových 123 odpovedal výkonom 141. Hoci už v 38. minúte som vyhrával rozdielom triedy 3:0, minútu pred koncom domáci aj napriek červenej karte znížili na 3:4 a musel som sa obávať o výsledok (chalanom som už dohovoril, že karty majú hrať až po zápase, prípadne v polčasovej prestávke). Našťastie, v nadstavenom čase skúsil český celok power-play a pre moju novú extra posilu zo San Marína nebol najmenší problém skórovať do prázdnej brány a poistiť výhru 5:3.
Prvou hviezdou zápasu sa stal už spomínaný sanmarínsky ostrostrelec Massimilliano Valentini za 2 nádherné góly (aj pri tom do prázdnej pekne vymietol pavučiny ľavého vinklu).
Druhou hviezdou bol vyhlásený opäť útočník hostí - francúzska obdoba Thierryho Henryho - Anthony Zarabi, ktorý rovnako strelil 2 góly (prvý z penalty, kedy zavesil angličáka ako z učebnice).
Na aspoň nejakú radosť domácich sa treťou hviezdou stal nikým nepoznaný Jakub Daněk z Česka za dva škaredé ušmudlané góly, jeden z ofsajdu a druhý po škaredom útočnom faule

30' Massimiliano 'OC' Valentini vstřelil pěkný gól. Na oslavu si svléká dres a směje se překonanému gólmanovi, jeho počínání však není potrestáno kartou...Rozhodčí se dívá na druhou stranu.
a na druhé straně:
70' Zdeněk Schuster, který byl v zápase již napomínán, se dopustil běžného faulu, ale jelikož ho doprovodil několika ošklivými slovy na adresu rozhodčího, ten ani chvilku neváhal a ukázal mu druhou žlutou a následně červenou kartu.¨
kruciš, že by rozhodčí potřeboval na Vánoce nějaký ty kapříky?