Řekni Panu Randomovi a ten ti nejenže pomůže přejít nejen přes Prima, ale i celý podvazek vyhrát - a můžete se dohodnout, že Ti vždy pomůže k bezgólové plichtě, a následné postupy přes penalty, aby sme si ten Tvůj triumf pamatovali navždyAtaner wrote:A tak jde vidět kdo tady bojuje rozumíš ..kousat a kousat do poslední chvíle..myslím ale že to Áčko je už na nás ale velká kláda ..Raduuza wrote:Koukám, že výsledek 0:0 je v tomto turnaji pro tebe skoro běžná záležitost, že by nějaká sázka?
![]()
O Radůzčin podvazek- JUBILEJNÍ 25. ROČNÍK
Moderator: Czech Moderators
Re: O Radůzčin podvazek - UŽ HRAJEME!
-
Ataner
- Member of the Soccer Project Association
A tak nějaká návstěva už u pana Randoma očividně proběhla (nebudeme zastírat) ..už je to moc okaté ..Azor wrote: Řekni Panu Randomovi a ten ti nejenže pomůže přejít nejen přes Prima, ale i celý podvazek vyhrát - a můžete se dohodnout, že Ti vždy pomůže k bezgólové plichtě, a následné postupy přes penalty, aby sme si ten Tvůj triumf pamatovali navždy
JPD - B.3
-
palo
Nám se tentokrát Podvazek vůbec nepovedl - tak snad nás paní pořádající nezatratí...
Po rekonstrukci týmu jsem trochu obrátil priority a snažím se něco ukopat v lize,takže do turnajů většinou nastupuje druhý až třetí tým,do toho mi teď přišla série zranění jakou už jsem dlouho neměl - no a dopadlo to jak to dopadlo.
Atanerovi gratuluju k postupu,i když obě ty naše remízy byly trochu po haluzi...Postup ale zasloužený,na rozdíl ode mne dokázal bodovat i proti Mazzymu.Tak hodně štěstí proti Primovi !!!
Po rekonstrukci týmu jsem trochu obrátil priority a snažím se něco ukopat v lize,takže do turnajů většinou nastupuje druhý až třetí tým,do toho mi teď přišla série zranění jakou už jsem dlouho neměl - no a dopadlo to jak to dopadlo.
Atanerovi gratuluju k postupu,i když obě ty naše remízy byly trochu po haluzi...Postup ale zasloužený,na rozdíl ode mne dokázal bodovat i proti Mazzymu.Tak hodně štěstí proti Primovi !!!

-
Ataner
Díky Palo..ale i taková haluz proti takovým mančaftům se počítá..(potěšila a přinesla alespoň trošku chutě kdy jsem po dlouhé době čekal na výsledek a tak trošku doufal v poslední remízu a pomoc randomu)
Začalo to nevinně, myslel jsem že se zamotají jen postupová místa a ono to dopadlo jak to dopadlo ..
Co to kecám ...prostě jsi to prosral ..

Začalo to nevinně, myslel jsem že se zamotají jen postupová místa a ono to dopadlo jak to dopadlo ..
Co to kecám ...prostě jsi to prosral ..
JPD - B.3
-
palo
no jo no...Ataner wrote:Díky Palo..ale i taková haluz proti takovým mančaftům se počítá..(potěšila a přinesla alespoň trošku chutě kdy jsem po dlouhé době čekal na výsledek a tak trošku doufal v poslední remízu a pomoc randomu)![]()
Začalo to nevinně, myslel jsem že se zamotají jen postupová místa a ono to dopadlo jak to dopadlo ..![]()
Co to kecám ...prostě jsi to prosral ..![]()

Já a zatratit?? NIKDYpalo wrote:Nám se tentokrát Podvazek vůbec nepovedl - tak snad nás paní pořádající nezatratí...![]()
Ale co pro to budeš muset udělat, to už tu říkat nebudeme

-
Ataner
No a máme to tu oficiálně ..
Primisimo FC - JPD
Malinko hraje Primovi do karet domácí prostředí ale netřeba se obávat (dostanem ho na penalty) ..
Primisimo FC - JPD
Malinko hraje Primovi do karet domácí prostředí ale netřeba se obávat (dostanem ho na penalty) ..
JPD - B.3
Postup po penaltách po horším výkonu je tak trochu už klišé, zkus vyhrát už po 90min. po horším výkonu, to tu dlouho nebyloAtaner wrote:No a máme to tu oficiálně ..![]()
Primisimo FC - JPD
Nevymlouvej se na domácí prostředí, je vypnuté a koukej makatAtaner wrote:No a máme to tu oficiálně ..![]()
Primisimo FC - JPD

-
Ataner
Tak makat rozhodně budu (nechci končit s desítkou) ..Raduuza wrote: Nevymlouvej se na domácí prostředí, je vypnuté a koukej makat![]()
JPD - B.3
-
Ataner
Děkujeme, Tobě také krásné svátky a vlastně vám všem bando. Díky vám všem mě to tu pořád ještě baví .. 
JPD - B.3
Tak s turnajom sa lúčime, keď sme nestačili na Mazyho...
No Boost 1 - 0 The Last Mohycan (140 - 138)
Gratulka Mazzymu k zaslúženému víťazstvu
Takisto prajem všetkým pekné Vianoce priatelia
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
Primisimo FC - JPD 2 : 0 (137:119)
Ataner naordinoval odvazne ofensivni pojeti (100%), ovsem jeho chlapci byli az prilis namotivovani a dva z nich byli odporouceni do sprch pred zaverecnym hvizdem. Diky za zapas a odvazny pristup.
Prani peknych vanoc vsem, zejm. pani organizatorce
Ataner naordinoval odvazne ofensivni pojeti (100%), ovsem jeho chlapci byli az prilis namotivovani a dva z nich byli odporouceni do sprch pred zaverecnym hvizdem. Diky za zapas a odvazny pristup.
Prani peknych vanoc vsem, zejm. pani organizatorce
-
Mazzy
Moc děkuji Milko. Dost jsem se obával, když se mi dnes v 10h. při přáteláku zranilo RB a náhradník byl z ligy patřičně unaven.Milko wrote:Tak s turnajom sa lúčime, keď sme nestačili na Mazyho...
Gratulka Mazzymu k zaslúženému víťazstvu
![]()
Tvůj mladý, za to slušný tým bude v příští sezóně již zkušenější a bude to už jen o štěstí.
Také přeji krásné vánoce.