No....krásne sa to číta.palo wrote: Co postoupil - on ho vede !!!

Moderator: Czech Moderators
No....krásne sa to číta.palo wrote: Co postoupil - on ho vede !!!
Že zrovna Péeska si si zobral ...Dajo wrote:To je umenie manažéra . ( že,ps-ko )Milko wrote: Pupčo, ja by som toho Daja ešte preveril. Veď nie je možné, aby s takým slabým teamom postúpil do Á-čka. Vidím v tom niečo nekalé...Keďže tebe je tento pojem celkom cudzí tak nebudem strácať čas aby som ti to vysvetloval.
Ked budeš chcieť nejaké rady ako sa tam dostať pošlem ti číslo účtu .
přééésně,,,,,musí se to umět správně namíchat k soběpalo wrote:Jedním videem jsem se namotivoval,druhým zhulil (ta skleněnka je drsná - to by mi stačila jedna prda...) no a můžem hrát...
Don´t spam in this topic. But you ´re right. Sjarel is a real fraud. He should banned Raffin. Because your transfers was cheat.hoeseltvv wrote:#hoeseltvv #raffin
Sheriff Sjarel, the owner of the game is a real fraud :
Raffin,
Na lang beraad zijn we tot de volgende conclusie gekomen: Je zal niet geband worden, maar je moet de drie spelers die je van hoeseltvv gekocht, gratis op de transferlijst zetten.
Spijtig dat je in je persbericht spreekt over een 'war'. Ik kan je mening daarover natuurlijk niet veranderen, maar ik denk dat je het op dit moment iets te zwart-wit ziet.
grtz,
Sjarel
Big El wrote: Don´t spam
To můžeš. Ale byla by tu bez Tebe děsná nudafrankie_doparoma wrote:Big El wrote: Don´t spam
no ty vole![]()
tak uz jsem asi videl vse a muzu zemrit
![]()
![]()
![]()
![]()
já chcem taKů dovolenkuPaToM wrote: Kto ide?
Taky se mi líbípupajdi13 wrote:já chcem taKů dovolenkuPaToM wrote: Kto ide?![]()
Ale kdeze. Podivej se jaky vykon podali nasi fotbaliste vcera, a stejne to stacilo na vyhru, takze MI rozhodne nebyli bez sancefrankie_doparoma wrote:Mission Impossible 0 - 1 FK Hash Rohatsko
dle vysledku by se mohlo zdat ze to bylo drama, ale vykony hovori jasnou reci, domaci byli bez sance 123:141.....
Pánové, kdyby jste od Dynama pochytili jen polovicu toho co Dajo, mohli jste být taky už dávno v AčkuMilko wrote:Že zrovna Péeska si si zobral ...Dajo wrote:To je umenie manažéra . ( že,ps-ko )Milko wrote: Pupčo, ja by som toho Daja ešte preveril. Veď nie je možné, aby s takým slabým teamom postúpil do Á-čka. Vidím v tom niečo nekalé...Keďže tebe je tento pojem celkom cudzí tak nebudem strácať čas aby som ti to vysvetloval.
Ked budeš chcieť nejaké rady ako sa tam dostať pošlem ti číslo účtu .Tak to je nádherný príklad - tí jeho kapríci, to zrovna tiež nevonia fair-play
Ale ako sa hovorí vrana k vrane sadá...