Mazzy wrote:No Boost = FC DAC 3:1 (130:117)
6' Thomas Oren (No Boost) 1:0
29' Bohuslav Kontsek (FC DAC) 1:1
54' Thomas Oren (No Boost) 2:1
63' Aleš Kuba (No Boost) 3:1
Tak a nas tym zvladl velkou zkousku, ve ktere prosel na jednicku. Soupere zradilo zraneni opor a tak musel nasadit mladiky. To dost ovlivnilo zapas a proto ten vysledek.
Dalsim lakadlem byl jiz zminovany souboj T.Oren = A.Barta. Ani to se nekonalo. A.Barta bouhzel sledoval deni na hristi pouze ze stridacky.
Nicmene nase opora T. Oren nesklamal a dvema goly si pojistil vedeni v tabulce strelcu.
Opravdu je tuto sezonu nase velika opora a kazdym dnem se bojim o jeho zraneni. Snad se tak nestane.
Timto chci podekovat tymu FC DAC za pekny zapas a tesim se na budouci odvety.
Nyni se musime soustredit na dalsiho soupere a tim je velice silny tym DBS on tour. To uz bude orisek, ale nic neni nemozne.

Huraaaa konecne som sa k tomu dostal
No Boost 3 - 1 FC DAC
výkony - 130 : 117
Z vysledku a z celeho zapasu som cely rozcarovany a sklamany. Ked som si tento vysledok pozrel som neveril vlastnym ociam. V tomto zapase sa doslova posralo hned niekolko veci. Asi akurat v tomto zapase sme mali vrcholenie zraneni na maxime. V tom case nam nebolo len kvoli zraneniam k dispozicii az 6 hracov medzi nimi aj nas kapitan. Spociatku som si myslel ze kvoli niecomu simuluju alebo protestuju a ze s tym treba nieco spravit. Kedze som bol chory ja aj tak to simulacia asi nebola

Velmi smolny moment nam nastal zapas pred tymto poharovym ked sa nam v slovenskej lige zranilo nase jedine CM - ko ktore este zilo vtedy. Kedze som sa k pocitacu nedostal trener samozrejme dal nemiesto neho to najhorsie co sa dalo. Dal hraca co dal vykon 20. Tuto vec si s trenerom este vydiskutujem. Dalej som sa velmi nasral sam na seba. Neviem preco ale nedal som hrat Bartu. Velka chyba. Nechat si utiect takyto boj dvoch strelcov ma velmi mrzi. Ja si vsak pametam ze som Bartu este na zapas chcel nastavit neviem preco sa tak nestalo

Dalsia vec co nas trochu zrazila bola prisnost rozhodcu ktora je v poslednej dobe velmi velka. Jedina vec ktora ma moze dajme tomu potesit je ta ze aj keby sa neudialo to vsetko co som napisal dame pravdepodobne vykon este stale o malinko nizsi.
Este v skratke co sa udialo v zapase. Uz v 6. minute nas "zniceny" tim inkasoval od supera gol. V dalsich minutkach prveho polcasu mal vecsiu prevahu domaci tim ale aj napriek tomu sa nam podarilo vyrovnat. V druhom polcase sme nastrelili tycku a aj brvno ale gol sme z nasej uz nevideli prave naopak superovi sa podarilo 2 krat skorovat a niake tie sance este nevyuzili. Takze okrem vsetkeho sme v tomto zapase nemali ani stastie. Timu No Boost gratulujem k postupu a prejem vsetko dobre v dalsich bojoch v tomto zapase boli jednoznacne lepsi. Prehra a aj vypadnutie nas mrzia ale v tomto zapase sa viac spravit nedalo takze hracom dakujem za bojovnost. Uz druhy rocnik po sebe sme sa dostali len do osemfinale a na tom bude treba do buducna nieco spravit. Tento rocnik sa s vami lucim v dalsom sa urcite stretneme a Barta urcite nebude len do poctu
* Ozaj za dva dni by uz moj tim mal byt konecne zdravi