Litomerice losers Club de Fotbal 0 - 1 Brujeria
výkony: 138:139

Moderator: Czech Moderators
Svět se zbláznil - už i íčko mě poráží...impossible wrote:Mission Impossible 3 - 2 Stratovarius 140 - 138
Na postup již byla šance ztracena, ale to neznamená, že v Minci nebudeme bojovat o čest a nepokusíme se urvat co nejvíce bodů...
Včera jsem si říkal, že by to dopadnout mohlo, a tipoval jsem výsledek 1:0 po výkonech 141:140. Ale pak se mi zranilo i druhý RM a bylo po iluzích a prohra po 139:140... Tož co nadělám, budu muset čekat až na ten srazHippopotamus wrote:Sorry za tesnú prehru, asi nepotešila...
No jo, i když nejsme v elitní kondici, tak v Minci bojujeme vždy jako lvi.Hippopotamus wrote:Vo štvrtok jednogólová prehra s Mantelom pri výkone horšom o bod (síce moja chyba, že som sa nepripravil na 100% a nezahral svoje maximum), dnes výhra s Elom len 1:0 po výkonoch 136:115. To asi na 1.miesto stačiť nebude![]()
EDIT: Sakra, mne sa nechce hrať 1.vyraďovacie kolo u Mccgradyho...ak si ho vôbec zahrám...
A na závěr nás porazil i Toša. A to je smutný...Big El wrote: ...
Musím ťa sklamať, plienky som menil už v 85min, v 88. tak boli znovu čistéBig El wrote:No jo, i když nejsme v elitní kondici, tak v Minci bojujeme vždy jako lvi.
Gratuluju k výhře i postupu. Betonovali jsme jak to šlo a málem nám to i vyšlo. Když to bylo v 88.minutě 0:0 měl jsi plné gatě, co?(prosím, řekni že jo, ať mám aspoň malou radost
)
Tak to joHippopotamus wrote:Musím ťa sklamať, plienky som menil už v 85min, v 88. tak boli znovu čistéBig El wrote:No jo, i když nejsme v elitní kondici, tak v Minci bojujeme vždy jako lvi.
Gratuluju k výhře i postupu. Betonovali jsme jak to šlo a málem nám to i vyšlo. Když to bylo v 88.minutě 0:0 měl jsi plné gatě, co?(prosím, řekni že jo, ať mám aspoň malou radost
)
léblík wrote: Stratovarius - FC MAROWITCH
Ataĺanta Sprice - FK Hash Rohatsko
Moje typy na postup dál jsem si skromně dovolil tučně označit
Hodnoceni skupiny 3:frankie_doparoma wrote:FK Hash Rohatsko
AC Had Bozak
Mission Impossible
Stratovarius
nechci nikoho podcenovat ale rekl bych ze o postup si to rozdam ja spolu s Palem a Hadisem a ja chci rozhodne postoupit