Ja by som sa aj maznal .......Milko wrote:OSEMFINÁLE
Dnes sme mali na programe iba jedno osemfinálové stretnutie...
FC Trabant 3-1 berušky
Dajo sa moc nemaznal a sexi kote vyprevadil z turnaja...

Moderator: Czech Moderators
Ja by som sa aj maznal .......Milko wrote:OSEMFINÁLE
Dnes sme mali na programe iba jedno osemfinálové stretnutie...
FC Trabant 3-1 berušky
Dajo sa moc nemaznal a sexi kote vyprevadil z turnaja...
Bohuzel no. Sli jsme stesticku naproti, ale nestacilo to. Priste dame do zapasu vice srdicka!Milko wrote:OSEMFINÁLE
Posledným osemfinálovým zápasom bolo stretnutie:
Mission Impossible 1 - 1 4:5 pk Stratovarius
tip na výsledok po 90. minútach mi vyšiel, horšie to už bolo pri penaltách. Vyrovnaný zápas skončil šťastnejšie pre Pala. Íčko bude isto smutný...
Díky,měl jsem víc štěstí...Ale něco mi říká,že ve čtvrtfinále budu zválcován...impossible wrote:Bohuzel no. Sli jsme stesticku naproti, ale nestacilo to. Priste dame do zapasu vice srdicka!Milko wrote:OSEMFINÁLE
Posledným osemfinálovým zápasom bolo stretnutie:
Mission Impossible 1 - 1 4:5 pk Stratovarius
tip na výsledok po 90. minútach mi vyšiel, horšie to už bolo pri penaltách. Vyrovnaný zápas skončil šťastnejšie pre Pala. Íčko bude isto smutný...
Gratuluju Palovi. Snad se priste zadari lepe.
No snazili jsme se jak to jen slo. Ale rozhodci byl na nas az prilis prisny, proto jsme museli hrat na pul plynu. Ale oliwka zaslouzene postupuje. Hodne stesti v dalsim boji.oliwapol wrote:ACS Pardubice 2 - 1 No Boost
140 - 135 , to nejlepší co bylo k dispozici a mělo zdravý nohy tak hráloa vyhrálo
![]()
Když koukám na zbylé soupeře do dalšího kola tak už to bude asi jiný kafíčko
No jo,celý zápas v deseti - tak se proti Papovi nevyhrává...Milko wrote:ŠTVRŤFINÁLE
V stredu o 10.00 hod sa odohral posledný štvrťfinálový duel...
Stratovarius 0 - 2 Valcíři Chomutov C.F.
O všetkom rozhodla 11. min, keď domáci hráč "získal" priamu redku. Potom sa ešte 2-krát červenalo, raz na domácej strane a raz na hosťujúcej. Papa ide zaslúžene do semifinále.