No spíš bych řekl,že si frenkie pohlídal druhé místo...impossible wrote:
Palo si postup z prvniho mista pohlidal, ze skupiny ho doprovodi Frenkic.

Moderator: Czech Moderators
No spíš bych řekl,že si frenkie pohlídal druhé místo...impossible wrote:
Nemusi prset, staci kdyz kapepalo wrote:No spíš bych řekl,že si frenkie pohlídal druhé místo...impossible wrote:
Tím myslím že nechtěl vyhrát skupinu.impossible wrote:Nemusi prset, staci kdyz kapepalo wrote:No spíš bych řekl,že si frenkie pohlídal druhé místo...impossible wrote:
Ale to ani japalo wrote:Tím myslím že nechtěl vyhrát skupinu.impossible wrote:Nemusi prset, staci kdyz kapepalo wrote:No spíš bych řekl,že si frenkie pohlídal druhé místo...
hehe a proc jako? dyt jsem mel pravdu. to ze hadis vypusti celej turnaj nemoh nikdo tusit a tak jsme bez problemu postoupili my dva s Palemimpossible wrote:Hodnoceni skupiny 3:frankie_doparoma wrote:FK Hash Rohatsko
AC Had Bozak
Mission Impossible
Stratovarius
nechci nikoho podcenovat ale rekl bych ze o postup si to rozdam ja spolu s Palem a Hadisem a ja chci rozhodne postoupit
Nechci nikoho podcenovat, ale nekteri by se meli venovat radeji managovani, nez tipovani..
Nekteri byli o souhrn pozadani. Nevim jak u nekterych, ale u nas, kdyz nas pan poradatel slusne pozada o souhrn, tak o neposleme do pici, ale i kdyz to nekterym vadi, tak souhrn udelame....frankie_doparoma wrote:hehe a proc jako? dyt jsem mel pravdu. to ze hadis vypusti celej turnaj nemoh nikdo tusit a tak jsme bez problemu postoupili my dva s Palemimpossible wrote:Hodnoceni skupiny 3:frankie_doparoma wrote:FK Hash Rohatsko
AC Had Bozak
Mission Impossible
Stratovarius
nechci nikoho podcenovat ale rekl bych ze o postup si to rozdam ja spolu s Palem a Hadisem a ja chci rozhodne postoupit
Nechci nikoho podcenovat, ale nekteri by se meli venovat radeji managovani, nez tipovani..
nechci nikoho podcenovat, ale nekteri by se misto psani souhrnu meli venovat radeji managerovani, at se priste muzou zapojit do boju o postup :p
pupajdi13 wrote:Jinak mám takovej inovativní návrh....abych Vás víc zapojil do diskuze , vyberu z každe skupiny jednoho adepta,který by udělal záverečny sumář jeho grupy ....souhlas,,,?
skupina 1: PaToM
skupina 2: Milko
skupina 3: íčko
skupina 4: Toša
skupina 5: Kosta
skupina 6: leblik
skupina 7: šaky
skupina 8: tomkyč
výběr jsem udelal nahodne,,,,,na poprvé jsem dal prednost cechovnim bratrum z SF ....tak uvidime jak se to chytne......tak po skupinach chlapci.
Už se těšimpalo wrote:Trochu jsem předpokládal frankieho jekyllovku a i uvažoval o tom,že dám ještě větší,ale v tomto turnaji si už člověk soupeře nevybere...
Tak tedy - hurá na léblíka !
Ja se neurazim, to by vypadalo uplne jinakfrankie_doparoma wrote:hh, se hned neurazej![]()
ale nepochopil jsem to proc bych nemel priste radsi tipovat kdyz jsem se trefil
Milko , íčko , kosta , leblik , tomkyč - díky klucipupajdi13 wrote:skupina 1: PaToM
Z toho je cítit naději, že nějaký příští ročník budepupajdi13 wrote:
ještě jednou díky tem,kteri udelali ty souhrny skupin.....zavedu to jako pravidelnost do dalších ročniku.
Tak SF hmmmm.pupajdi13 wrote:Jinak mám takovej inovativní návrh....abych Vás víc zapojil do diskuze , vyberu z každe skupiny jednoho adepta,který by udělal záverečny sumář jeho grupy ....souhlas,,,?
skupina 1: PaToM
výběr jsem udelal nahodne,,,,,na poprvé jsem dal prednost cechovnim bratrum z SF ....tak uvidime jak se to chytne......tak po skupinach chlapci.
chybička se vloudilamrakoplas44 wrote:
Tak SF hmmmm.