azor cup XXXXIV: Winner is Gordon Condor
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: onula cup XI - Osmifinále
Ve čtvrtfinále narazíme na Slavii Hradec Králové a cíl je jasnej, postup...
-
Re: onula cup XI - Osmifinále
Dekuju za gratulaci a ja naopak gratuluju k uspechu v poharu SP. Se svym pristim souperem jsem jeste zadny zapas neodehral, ale vsechno je jednou poprve, a verim, ze to bude se stastnym koncem pro muj tymPrim wrote:Gratulace k zaslouzenemu postupu! Tentokrat jsem nebyl konkurenceschopny, prioritu dostal SP pohar, ve kterem jsem se letos dostal mezi 16 nejlepsich a tak jsem zkusil zabojovat tam (coz nevyslo).Libo wrote:Libo Team - Primisimo FC 1:0
Vykony: 138 - 129
Tak nastesti vylouceni meho CFka nemelo zadny vliv na vysledek zapasu a zaslouzene jsem postoupil do ctvrtfinale. Pri pohledu na vykony ostatnich tymu, je jasne, ze se budouci souperi zacinaji delit na dve skupinky, kde prvni skupinka tvori tymy, kterym je leosi se vyhnout, druhou skupinku tvori hratelni souperi, takze doufam, ze pri losu ctvrtfinale na me Sp bude shovivave

Re: onula cup XI - Čtvrtfinále
Výsledky čtvrtfinále:
ac misutka prague - SFC Slavia Hradec Králové 2:1 V:137-127
FC JOJO VEXTA - Libo Team 1:5 V:104-137
Valcíři Chomutov C.F. - Scolopax 5:2 V:140-110
City Wizardś - Litomyšl Losers 1:2 V:133-137
ac misutka prague - SFC Slavia Hradec Králové 2:1 V:137-127
FC JOJO VEXTA - Libo Team 1:5 V:104-137
Valcíři Chomutov C.F. - Scolopax 5:2 V:140-110
City Wizardś - Litomyšl Losers 1:2 V:133-137
Last edited by Azor on Sat Nov 14, 2009 9:43 pm, edited 1 time in total.
-
FC JOJO VEXTA - Libo Team 1:5
Vykony: 104 - 137
Souper zapas vypustil, takze proto zapas skoncil vysledkem jakym skoncil. Me jenom zarazi ponekud maly a slaby vykon meho acko, prece jenom 137, kurnik, to je malo, to se mi vubec nezamlouva. Pri pohledu na mozne soupere mi je jasne, ze se musim priste zlepsit, jinak si budu balit kufry, coz nechci, i kdyz v realnem zivote si je opravdu za chvili balit budu
Vykony: 104 - 137
Souper zapas vypustil, takze proto zapas skoncil vysledkem jakym skoncil. Me jenom zarazi ponekud maly a slaby vykon meho acko, prece jenom 137, kurnik, to je malo, to se mi vubec nezamlouva. Pri pohledu na mozne soupere mi je jasne, ze se musim priste zlepsit, jinak si budu balit kufry, coz nechci, i kdyz v realnem zivote si je opravdu za chvili balit budu

Los semifinále:
Út 17 Lis 2009 (10:00 CET) ac misutka prague ?? - ?? Valcíři Chomutov C.F.
Út 17 Lis 2009 (10:00 CET) Libo Team ?? - ?? Litomyšl Losers
Út 17 Lis 2009 (10:00 CET) ac misutka prague ?? - ?? Valcíři Chomutov C.F.
Út 17 Lis 2009 (10:00 CET) Libo Team ?? - ?? Litomyšl Losers
Last edited by Azor on Sat Nov 14, 2009 9:42 pm, edited 2 times in total.
-
hmmm proti misutkovi chytnout rozhodčího 20%
větší beránek už tam fakt bejt nemoh 

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Re: onula cup XI - Semifinále ;onula cup XII(bez omezení, k.o.)
tak se již můžete hlásit do onula cupu XII. Ten je jako každý čtvrtý ročník bez omezení, a bude se hned hrát K.O. Startovné bude min.€ 10.000 ale pokud se tu nepřihlásí žádný H čí G čkař,tak to bude obvyklých €50.000. Výhoda bude vypnuta 

-
Libo Team - Litomyšl Losers 1:0
Vykony: 136 - 132
Hura, hura, tak nakonec acko vydrelo vyhru a jsem ve finale. Jako jiz tradicne jsem dohraval v deseti, ale i souper na prisneho rozhodciho (81) nastavil tymovou agr 85, ja jeste o pet vyssi. Nrjdrive v 83. minute souperuv hrac dostal druhou zlutou a moji hraci byli velmi solidarni a o minutu druhou zlutou dostal muj LF, ktery patri do becka, ale postavil jsem ho do sestavy, protoze muj prvni LF ma vyssi agr, tak jsem si jako rikal, ze budu hrat na jistotu
Nevadi, jsem ve finale , kde narazim na silneho soupere, ktery v turnaji zvalcoval jednoho soupere za druhym a ted se mu mam do cesty postavit ja. Uvidime, hraje se v sobotu, takze oba tymy pujdou do zapasu s prakticky v nejsilnejsi forme a snad i sestavach, takze ocekavam pekne vykony a doufam i v pekny vysledek 
Vykony: 136 - 132
Hura, hura, tak nakonec acko vydrelo vyhru a jsem ve finale. Jako jiz tradicne jsem dohraval v deseti, ale i souper na prisneho rozhodciho (81) nastavil tymovou agr 85, ja jeste o pet vyssi. Nrjdrive v 83. minute souperuv hrac dostal druhou zlutou a moji hraci byli velmi solidarni a o minutu druhou zlutou dostal muj LF, ktery patri do becka, ale postavil jsem ho do sestavy, protoze muj prvni LF ma vyssi agr, tak jsem si jako rikal, ze budu hrat na jistotu

-
no misutka trochu se štěstím vyřazen a tak se stejně jako minulý ročník potkáme ve finále s Libem 
jak již bylo naznačeno - sobotní termín a neagresivní rozhodčí slibuje maximální výkony od obou týmu, takže to bude určitě hezká podívaná

jak již bylo naznačeno - sobotní termín a neagresivní rozhodčí slibuje maximální výkony od obou týmu, takže to bude určitě hezká podívaná

-
No musim se priznat, ze jsem uplne zapomnel, ze jsme spolu hrali finale prechoziho rocniku, no je to mazec, ze se opet potkavame ve finalePapa Bouba Diop wrote:no misutka trochu se štěstím vyřazen a tak se stejně jako minulý ročník potkáme ve finále s Libem

Uvidime, bude to boj a rad bych poharek presunul do moji vytriny

Výsledky semifinále:
1.semifinále:
Cléber Savério Gatti 1: 0 38'
3 - 4 - 3 Rozestavení 5 - 4 - 1
Protiútoky Taktika Beton
100% Styl 100%
90% Agresivita 85%
45% Obrana 78%
46% Záloha 43%
45% Útok 11%
Výkony:136-132
Rozohodčí:81% ŽK:6-7 ČK:1-1(oba po 2.ŽK, v 84-83 min.)
Gólová akce:
Cléber Savério Gatti prošel obranným valem jako nůž máslem, přičemž dvěma obráncům nasadil jesličky, obešel i dezorientovaného gólmana a napálil míč do sítě! Soupeře svou akcí dokonale zaskočil, zůstávají stát s otevřenými ústy...
2.semifinále:
ac misutka prague - Valcíři Chomutov C.F. 2:3
Mikhail Karimov 1:0 15'
44' 1:1 Maurício Pinilla 'Mr. Q' Quaresma
49' 1:2 Ilya 'Comrade' Boyarintsev
55' 1:3 Maurício Pinilla 'Mr. Q' Quaresma
Mikhail Karimov 2:3 66'
4 - 3 - 3 Rozestavení 3 - 4 - 3
Protiútoky Taktika Protiútoky
100% Styl 0%
100% Agresivita 100%
57% Obrana 45%
34% Záloha 44%
44% Útok 50%
Výkony:135-139
Rozhodčí: 20% ŽK:4-4 ČK:1:0 (přímá, v 63.mim.)
Gólové akce:
15' Mikhail Karimov skóruje! Volejem uklidil míč do sítě po přistrčení od Daniel Gheara , tentokrát z pravé strany
44' Rubens Martin Leal hlavičkoval v jasné pozici do tyče, jeho drobné selhání napravil Maurício Pinilla 'Mr. Q' Quaresma, který poslal míč pohodlně placírkou do soupeřovy svatyně.
49' Využívajíc slabosti obrany Ilya 'Comrade' Boyarintsev skóruje dobře umístěnou bombou do protipohybu brankaře.
55' Z přímého kopu zprava míč doplachtil na hlavu Maurício Pinilla 'Mr. Q' Quaresma, který se předtím příliš lehko zbavil svého strážce v trmě-vrmě v pokutovém území.
66' Mikhail Karimov se dostal k míči, postupoval k brance zleva a poslal míč podél posledního obránce a brankaře
Los Finále:
So 21 Lis 2009 (18:00 CET) Valcíři Chomutov C.F. ?? - ?? Libo Team
1.semifinále:
Cléber Savério Gatti 1: 0 38'
3 - 4 - 3 Rozestavení 5 - 4 - 1
Protiútoky Taktika Beton
100% Styl 100%
90% Agresivita 85%
45% Obrana 78%
46% Záloha 43%
45% Útok 11%
Výkony:136-132
Rozohodčí:81% ŽK:6-7 ČK:1-1(oba po 2.ŽK, v 84-83 min.)
Gólová akce:
Cléber Savério Gatti prošel obranným valem jako nůž máslem, přičemž dvěma obráncům nasadil jesličky, obešel i dezorientovaného gólmana a napálil míč do sítě! Soupeře svou akcí dokonale zaskočil, zůstávají stát s otevřenými ústy...
2.semifinále:
ac misutka prague - Valcíři Chomutov C.F. 2:3
Mikhail Karimov 1:0 15'
44' 1:1 Maurício Pinilla 'Mr. Q' Quaresma
49' 1:2 Ilya 'Comrade' Boyarintsev
55' 1:3 Maurício Pinilla 'Mr. Q' Quaresma
Mikhail Karimov 2:3 66'
4 - 3 - 3 Rozestavení 3 - 4 - 3
Protiútoky Taktika Protiútoky
100% Styl 0%
100% Agresivita 100%
57% Obrana 45%
34% Záloha 44%
44% Útok 50%
Výkony:135-139
Rozhodčí: 20% ŽK:4-4 ČK:1:0 (přímá, v 63.mim.)
Gólové akce:
15' Mikhail Karimov skóruje! Volejem uklidil míč do sítě po přistrčení od Daniel Gheara , tentokrát z pravé strany
44' Rubens Martin Leal hlavičkoval v jasné pozici do tyče, jeho drobné selhání napravil Maurício Pinilla 'Mr. Q' Quaresma, který poslal míč pohodlně placírkou do soupeřovy svatyně.
49' Využívajíc slabosti obrany Ilya 'Comrade' Boyarintsev skóruje dobře umístěnou bombou do protipohybu brankaře.
55' Z přímého kopu zprava míč doplachtil na hlavu Maurício Pinilla 'Mr. Q' Quaresma, který se předtím příliš lehko zbavil svého strážce v trmě-vrmě v pokutovém území.
66' Mikhail Karimov se dostal k míči, postupoval k brance zleva a poslal míč podél posledního obránce a brankaře
Los Finále:
-
Azor wrote:Los Finále:
hm hm hm...
Valcíři Chomutov - Libo Team 1:3 (141-142)
gratulace soupeři,nutno říci, že jsme z výsledku poněkud rozladění ale co...účty srovnány

Re: onula cup XI - Finále - Valcíři Chomutov C.F. vs. Libo Team
VELKÁ GRATULACE LIBOVI
Chlape, zasloužíš si to!
Chlape, zasloužíš si to!
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Re: onula cup XI - Finále - Valcíři Chomutov C.F. vs. Libo Team
Výsledek finále:
Valcíři Chomutov C.F. - Libo Team 1:3
Dragan 'Drago' Đorđević 1 - 0 7'
15' 1 - 1 Tomasz Krzysztalowicz
51' 1 - 2 Cléber Savério Gatti
58' 1 - 3 Cléber Savério Gatti
4 - 5 - 1 Rozestavení 3 - 4 - 3
Přihrávky Taktika Protiútoky
100% Styl 100%
100% Agresivita 100%
58% Obrana 46%
71% Záloha 47%
12% Útok 49%
Výkony:141-142
ŽK:4-3 Roz.: 29%
Gólové akce:
7' Dragan 'Drago' Đorđević centroval levou nohou na Gunnar 'gay' Jonsson, balón mu ale na nerovném terénu skočil a tak nenašel přihrávkou Gunnar 'gay' Jonsson, nýbrž zavěsil za záda překvapeného gólmana. Šťastná branka, ale už slyšíme pozápasový rozhovor o tom, že to byl úmysl...
15' Tomasz Krzysztalowicz vstřelil pěkný gól. Na oslavu si svléká dres a směje se překonanému gólmanovi, jeho počínání však není potrestáno kartou...Rozhodčí se dívá na druhou stranu.
51' Tomas Pačenga našel zpětnou přihrávkou Cléber Savério Gatti, který nedal brankaři žádnou šanci a nechytatelnou bombou rozvlnil síť.
58' Cléber Savério Gatti ve vápně předvedl otočku s míčem a naprosto zmátl dotírajícího obránce, potom již nebyl problém zakončit podél padajícího gólmana.
Vítězem se tedy stává manžer Libo a jeho Libo Team Vítezi blahopřejeme a připomínáme že se můžete hlásit do onula cupu XII. Tentokrát to bude pro všechny divize a hned K.O. systém
Dragan 'Drago' Đorđević 1 - 0 7'
15' 1 - 1 Tomasz Krzysztalowicz
51' 1 - 2 Cléber Savério Gatti
58' 1 - 3 Cléber Savério Gatti
4 - 5 - 1 Rozestavení 3 - 4 - 3
Přihrávky Taktika Protiútoky
100% Styl 100%
100% Agresivita 100%
58% Obrana 46%
71% Záloha 47%
12% Útok 49%
Výkony:141-142
ŽK:4-3 Roz.: 29%
Gólové akce:
7' Dragan 'Drago' Đorđević centroval levou nohou na Gunnar 'gay' Jonsson, balón mu ale na nerovném terénu skočil a tak nenašel přihrávkou Gunnar 'gay' Jonsson, nýbrž zavěsil za záda překvapeného gólmana. Šťastná branka, ale už slyšíme pozápasový rozhovor o tom, že to byl úmysl...
15' Tomasz Krzysztalowicz vstřelil pěkný gól. Na oslavu si svléká dres a směje se překonanému gólmanovi, jeho počínání však není potrestáno kartou...Rozhodčí se dívá na druhou stranu.
51' Tomas Pačenga našel zpětnou přihrávkou Cléber Savério Gatti, který nedal brankaři žádnou šanci a nechytatelnou bombou rozvlnil síť.
58' Cléber Savério Gatti ve vápně předvedl otočku s míčem a naprosto zmátl dotírajícího obránce, potom již nebyl problém zakončit podél padajícího gólmana.
Vítězem se tedy stává manžer Libo a jeho Libo Team Vítezi blahopřejeme a připomínáme že se můžete hlásit do onula cupu XII. Tentokrát to bude pro všechny divize a hned K.O. systém

-
Re: onula cup XI - Vítěz: Libo Team
Vykony: 141 - 142
Z vyhry mam samozrejme velkou radost, dekuju za vsechny gratulace. Nastesti se mi pred zapasem nezranil zadny hrac, takze na hriste vybehlo to nejlepsi, co v soucasne chvili hraji za Libo Team. Hraci na hristi nechali vsechno a i kdyz jsem prohraval, dokazali otocit vyvoj zapasu tremi brankami a pohar pro viteze tak putuje ke mne. Nastesti do tretice se to povedlo, protoze jsem prohral minula dve finale, takze jsem rad, ze to vyslo, navic proti velmi silenemu souperi. Sice se divim konecnemu skore, protoze mit o bod lepsi vykon a vyhrat o dva goly, nekdy ma clovek vykon lepsi o pet ci vice bodu a vyhraje jenom o gol. Coz me ale v tuto chvili netrapi, vyhru jsem uz radne zapil vcera a vlastne uz i dneska na nasi slavne Stodolni ulici, takze dneska se uz jenom lecim z oslav
Vykony: 141 - 142
Z vyhry mam samozrejme velkou radost, dekuju za vsechny gratulace. Nastesti se mi pred zapasem nezranil zadny hrac, takze na hriste vybehlo to nejlepsi, co v soucasne chvili hraji za Libo Team. Hraci na hristi nechali vsechno a i kdyz jsem prohraval, dokazali otocit vyvoj zapasu tremi brankami a pohar pro viteze tak putuje ke mne. Nastesti do tretice se to povedlo, protoze jsem prohral minula dve finale, takze jsem rad, ze to vyslo, navic proti velmi silenemu souperi. Sice se divim konecnemu skore, protoze mit o bod lepsi vykon a vyhrat o dva goly, nekdy ma clovek vykon lepsi o pet ci vice bodu a vyhraje jenom o gol. Coz me ale v tuto chvili netrapi, vyhru jsem uz radne zapil vcera a vlastne uz i dneska na nasi slavne Stodolni ulici, takze dneska se uz jenom lecim z oslav