Hlavne všetko, čo sa týka péeskapalo wrote:El všechno najde a hlavně všechno archívuje.Octavian wrote:No co jsem pročítál fórum..tak to moc času nemáš..ps2512 wrote: On je určitě na Petříně a do té doby to tu zaspamujem

Moderator: Czech Moderators
Hlavne všetko, čo sa týka péeskapalo wrote:El všechno najde a hlavně všechno archívuje.Octavian wrote:No co jsem pročítál fórum..tak to moc času nemáš..ps2512 wrote: On je určitě na Petříně a do té doby to tu zaspamujem
joOctavian wrote:No prostě místní otloukánek..
Je mi to jasný a nezaslouženě..ps2512 wrote:joOctavian wrote:No prostě místní otloukánek..
Tak třeba budu terčem já než na vše přijdu..ale v tomto případě pochybuji..ps2512 wrote:Samozřejme![]()
To si musíš vybudovatOctavian wrote:Tak třeba budu terčem já než na vše přijdu..ale v tomto případě pochybuji..ps2512 wrote:Samozřejme![]()
Všechno vidímps2512 wrote:On je určitě na Petříně a do té doby to tu zaspamujemOctavian wrote:Bojím se že si asi nepomůžeš..ps2512 wrote: Tam by to mohl zmerčit El a do smrti by se mi smál
Palec horepalo wrote: Kvůli péeskovi jsem ztratil ambice jít do Áčka.Chtěl jsem být první lamou v nejvyšší soutěži,ale on mne předběhl...
Pupajdi omlouvam se, ze jsem te dosud do Pohody nepozval, ale je tolik manageru co Pohodu hraji stabylne. Proto dalsim neposilam, protoze nemam ani tuseni, ze by se radi zucastnili. Jen kdyz napisou na forum, tak se o nich dozvim a poslu jim pozvanku.pupajdi13 wrote:FK Hash Rohatsko
No Boost
FC Letenská šlechta
1.FC Julec
zajímavá skupina,,,,,na spartanský derby s Frenkičem se těším tuze moc, kor po té etýdě,co jsme tu spolu sehrali před startem turnaje![]()
Mazzy - tohohle soupeře vůbec nemám zmapovaného , vím akorát že tu taky dělá svuj turnaj,na který mě ale nezve...... čili si soupeře musím prověřit.
Homar - starej známej inspirátor Mince...neměl by nám stát v cestě.
celkově : skupina určitě těžká ,ale hratelná .....uvidím,jak nám pujde liga .
Co to? Také změna názvu?Dajo wrote: 2 FK Laugaricio