Prim a DBS.ps2512 wrote:Pekne a smesne. El asi nekoukal na nase soupere
ts a co má být? Chcete snad říct, že jste takové sralbotky, že nesejmete ani Prima a DBSko? To jsem měl o Tobě i Palovi větší mínění

Moderator: Czech Moderators
Prim a DBS.ps2512 wrote:Pekne a smesne. El asi nekoukal na nase soupere
No ne že by jsme si věřili nějak moc.....ale trošičku v koutku duše možná asi no nevímBig El wrote:Prim a DBS.ps2512 wrote:Pekne a smesne. El asi nekoukal na nase soupere
ts a co má být? Chcete snad říct, že jste takové sralbotky, že nesejmete ani Prima a DBSko? To jsem měl o Tobě i Palovi větší mínění![]()
![]()
Po třech dnech s rodinou v Praze bez netu (už by ho tam taky mohli zavést...), řádném resetování a nedělní pochoutce šéfkuchaře Pupajdiho (něco v tom klukovi šikovným je!) gratulujeme Primovi k více než zaslouženému postupu. Výkony 129:135, jasná záležitost pro hosty.Prim wrote:1.FC PSCHDS Vysoké Mýto - Primisimo FC 1-3
Posledni ctvrfinale skupiny B dohrano a ja mohu s potesenim konstatovat, ze jdeme dale.
Jiz v pondeli nas ceka Stratovarius.
A pak že jsem na SP starej pardál........nejmladší manažel ze semifinalistůmrakoplas44 wrote:
Chudák psko, ten musí mít své ženy plnou hlavu. Už měkne a i na SP se z manažera stává manaželem. A a za chvíli bude stejně neprůbojný manažer jako manžel pod pantoflemps2512 wrote: A pak že jsem na SP starej pardál........nejmladší manažel ze semifinalistů
To už by bylo kvůli tobě podruhý co bych upravoval pavoukatosa_CZ wrote:Po třech dnech s rodinou v Praze bez netu (už by ho tam taky mohli zavést...), řádném resetování a nedělní pochoutce šéfkuchaře Pupajdiho (něco v tom klukovi šikovným je!) gratulujeme Primovi k více než zaslouženému postupu. Výkony 129:135, jasná záležitost pro hosty.Prim wrote:1.FC PSCHDS Vysoké Mýto - Primisimo FC 1-3
Posledni ctvrfinale skupiny B dohrano a ja mohu s potesenim konstatovat, ze jdeme dale.
Jiz v pondeli nas ceka Stratovarius.
Pro nás smutné vyřazení, poněvadž jsme se prvně v historii nedostali do části pavouka, kde se zobrazují i emblémy týmů, což se nám nelíbí, ale nic s tím nezmůžeme... Pan pořadatel jistě kvůli tomu nebude jeho vymakaného pavouka upravovat
No jo, jeden překlep a pán už z toho dělá kovbojku........já si na Vás taky počkám a pak uvidíte ten rachotBig El wrote:Chudák psko, ten musí mít své ženy plnou hlavu. Už měkne a i na SP se z manažera stává manaželem. A a za chvíli bude stejně neprůbojný manažer jako manžel pod pantoflemps2512 wrote: A pak že jsem na SP starej pardál........nejmladší manažel ze semifinalistů![]()
![]()
tak já jsem jenom napsal,že by to bylo pěkné,ne že je to reálné...ps2512 wrote:Pekne a smesne. El asi nekoukal na nase soupere
jojo, za to má od nás malililililililililililinkatý pluspalo wrote:tak já jsem jenom napsal,že by to bylo pěkné,ne že je to reálné...ps2512 wrote:Pekne a smesne. El asi nekoukal na nase soupere![]()
Ale zase je pěkné,že nám buržoust fandí
Péesko máš šanci - pozvi DBS na přátelák a sundej mu posledního gólmana...DBS wrote:před zítřejším velkým zápasem máme už zraněný 2 nej brankáře, tak snad se nám nezraní ještě "důchodce"
Šance by byla, kdyby měl zraněný 4 brankáře ze 3palo wrote:Péesko máš šanci - pozvi DBS na přátelák a sundej mu posledního gólmana...DBS wrote:před zítřejším velkým zápasem máme už zraněný 2 nej brankáře, tak snad se nám nezraní ještě "důchodce"
Tak s tím se počítá.palo wrote:Dnes večer pro nás asi turnaj skončí,pokusíme se ale o nemožné...
že skončíme,nebo že se pokusíme ?mrakoplas44 wrote:Tak s tím se počítá.palo wrote:Dnes večer pro nás asi turnaj skončí,pokusíme se ale o nemožné...