Ako rýchlo sa tá čeština na mňa nalepilaBig El wrote:Klíčový dotaz: Ještě přestavuješ?Milko wrote:
Za odměnu za věrnost, mě a mantela do skupiny

Moderator: Czech Moderators
Ako rýchlo sa tá čeština na mňa nalepilaBig El wrote:Klíčový dotaz: Ještě přestavuješ?Milko wrote:
Za odměnu za věrnost, mě a mantela do skupiny
Nakladacky si setrim az do turnajuMilko wrote:Pozvánka prijatáimpossible wrote:Tak jo. Nenecham se dlouho pobizet a pozvanka uz je v poste. DikMilko wrote:Takto sa mi to premietlo v správach:
oliwapol Prihláška 15 Sep (22:20)
GeorgeTT Prihláška 15 Sep (22:19)
koster Prihláška 15 Sep (22:19)
Impossible Prihláška 15 Sep (22:19)
Tygr Prihláška 15 Sep (22:19)
Čiže:
1, El
2, Íčko
3, koster
Ako odmenu získavajú 1 priateľský zápas doma (nemal som to v pláne, ale teší ma, že sa takto zabojovalo). Takže páni, čakám na pozvánočky od Vás![]()
Íčko - dúfam, že nedostanem žiadnu nakladačku
Neverímps2512 wrote:Jsem zde, Peesko
V pohoděMilko wrote:Ospravedlňujem sa léblíkovi, ktorému som až teraz poslal pozvánku (ako si som ho nemal v kontaktoch)![]()
Chyba okamžite napravená![]()
![]()
Ako odškodnenie mu ponúkam priateľský zápas na jeho ihrisku![]()
Keby sa hralo o ten, tak to urobím turnaj pre štyroch, kde okrem mňa bude Dajo, El a Peésko a pohárček je môjpupajdi13 wrote:přítomen......doufám,že se bude hrát o ten pohárek,který prezentuješ v uvodu topicu![]()
Ale ponuka na priateľák trváléblík wrote:V pohoděMilko wrote:Ospravedlňujem sa léblíkovi, ktorému som až teraz poslal pozvánku (ako si som ho nemal v kontaktoch)![]()
![]()
Milko wrote:Keby sa hralo o ten, tak to urobím turnaj pre štyroch, kde okrem mňa bude Dajo, El a Peésko a pohárček je môjpupajdi13 wrote:přítomen......doufám,že se bude hrát o ten pohárek,který prezentuješ v uvodu topicu![]()
Tak jsem jí teda využilMilko wrote:Ale ponuka na priateľák trváléblík wrote:V pohoděMilko wrote:Ospravedlňujem sa léblíkovi, ktorému som až teraz poslal pozvánku (ako si som ho nemal v kontaktoch)![]()
![]()
pořadatel se neobdarovává ---- copak si já dělám pohárky v MinciMilko wrote:Keby sa hralo o ten, tak to urobím turnaj pre štyroch, kde okrem mňa bude Dajo, El a Peésko a pohárček je môjpupajdi13 wrote:přítomen......doufám,že se bude hrát o ten pohárek,který prezentuješ v uvodu topicu![]()
Ja som sebec pupčopupajdi13 wrote:pořadatel se neobdarovává ---- copak si já dělám pohárky v MinciMilko wrote:Keby sa hralo o ten, tak to urobím turnaj pre štyroch, kde okrem mňa bude Dajo, El a Peésko a pohárček je môjpupajdi13 wrote:přítomen......doufám,že se bude hrát o ten pohárek,který prezentuješ v uvodu topicu![]()
![]()
![]()
![]()
apropo : bude pohárek![]()
![]()
![]()
muck
Neděláš. Holt komu není shůry dáno, tomu není pomoci.pupajdi13 wrote: pořadatel se neobdarovává ---- copak si já dělám pohárky v Minci![]()
![]()
![]()
Big El wrote:To já hned jak vyhraju Spamer, tak dodatečně ohlásím, že se hrálo o pohárek