chybělo....měl na mysli Dynamoooooooooooooooootomkycz wrote:spíš přebejvalo ne ...?pupajdi13 wrote:...je vidět , pár silných jmen tu opravdu chybělo![]()

EDIT: není to spam v té poště, nemám ho nahlásit českýmu šerifovi?

Moderator: Czech Moderators
chybělo....měl na mysli Dynamoooooooooooooooootomkycz wrote:spíš přebejvalo ne ...?pupajdi13 wrote:...je vidět , pár silných jmen tu opravdu chybělo![]()
já myslel , že se těšíš hlavně na pohárekšutr wrote:Pěkné hodnocení Pupajdíku, těším se na pozvánku
Nevím že nějaký dostanu..., jopupajdi13 wrote:já myslel , že se těšíš hlavně na pohárekšutr wrote:Pěkné hodnocení Pupajdíku, těším se na pozvánku![]()
Ach ta bezelstnost.šutr wrote:Nevím že nějaký dostanu..., jopupajdi13 wrote:já myslel , že se těšíš hlavně na pohárekšutr wrote:Pěkné hodnocení Pupajdíku, těším se na pozvánku![]()
![]()
Stačí hlavne si bloknúť termín, kedy ty hráš SP pohár a súper nieléblík wrote:Tak jsem zpátky, Tomkymu patří velký dík, vedl si skvěle, příště budeme ještě silnější, až mi Tomky sdělí nedostatky které odhalil
Od 11.7 jsem tu nebyl, tak snad příštěHippopotamus wrote:Stačí hlavne si bloknúť termín, kedy ty hráš SP pohár a súper nieléblík wrote:Tak jsem zpátky, Tomkymu patří velký dík, vedl si skvěle, příště budeme ještě silnější, až mi Tomky sdělí nedostatky které odhalil
hmm to byl můj kiks, až tak dopředu jsem nemyslel... hlavně měl jít do finále frenkič a chyba by nebyla odhalenaHippopotamus wrote:Stačí hlavne si bloknúť termín, kedy ty hráš SP pohár a súper nie
SPFA máme a nová 3 volná místa....bude to ale těsné (jen na 6 dnípupajdi13 wrote:ještě jednou .....5. 8. 22:00