V protiskupine by som videl jeden poslabší mančaftík...acskncl wrote:Cil je jasny, postup ze skupiny a na umisteni ani moc nesejde v protiskupine jsou vcelku vyrovnany souperi a na postupovejch mistech to muze dopadnout vselijak

Moderator: Czech Moderators
V protiskupine by som videl jeden poslabší mančaftík...acskncl wrote:Cil je jasny, postup ze skupiny a na umisteni ani moc nesejde v protiskupine jsou vcelku vyrovnany souperi a na postupovejch mistech to muze dopadnout vselijak
No jo, ale ten ze skupiny nepostoupíMilko wrote:V protiskupine by som videl jeden poslabší mančaftík...acskncl wrote:Cil je jasny, postup ze skupiny a na umisteni ani moc nesejde v protiskupine jsou vcelku vyrovnany souperi a na postupovejch mistech to muze dopadnout vselijak
Jak sem spechal do hospody, tak me tam nak zmizla ta 3 pred tim vcelkuMilko wrote:V protiskupine by som videl jeden poslabší mančaftík...acskncl wrote:Cil je jasny, postup ze skupiny a na umisteni ani moc nesejde v protiskupine jsou vcelku vyrovnany souperi a na postupovejch mistech to muze dopadnout vselijak
vznášíme protest, cítíme ve zduchu albánskou mafii...impossible wrote:No nic. Pujdeme dal, a pujdeme z prvniho mista. Na berusky zrovna nemam chut
Libo Team 1 - 2 Mission Impossible 133 - 140Milko wrote:Žreb XI. ročníka dopadol nasledovne
Skupina 6
Skupina 4
1, Matts stars
2, Mission Impossible
3, Litomerice losers Club de Fotbal
4, Libo Team
tomkycz podľa všetkého úlohu favorita zvládne, Libo sa vie na turnaje dostatočne vyhecovať, Íčko má kvalitný mančaft, snáď jedine Totti bude trošku zaostávať. Ťažko tipovať ako sa situácia v skupine bude vyvíjať - teda hlavne na prvých troch miestach, súperi sa navzájom dobre poznajú, rozhodne teda prístup k turnaju.
Všetkým managerom prajem veľa šťastia a úspechov v turnaji.
Libo sa asi nedostatočne vyhecoval, čo mi je trošku divné, lebo hral proti atraktívnemu teamu...(Íčko, dúfam, že mám u teba bezvýznamné plusimpossible wrote:
Libo Team 1 - 2 Mission Impossible 133 - 140
Neponechavam nic nahode a beru za to hned od zacatku
MášMilko wrote:Libo sa asi nedostatočne vyhecoval, čo mi je trošku divné, lebo hral proti atraktívnemu teamu...(Íčko, dúfam, že mám u teba bezvýznamné plusimpossible wrote:
Libo Team 1 - 2 Mission Impossible 133 - 140
Neponechavam nic nahode a beru za to hned od zacatku)
a dobře dělášMilko wrote: Skupina 2
1, 1FC Mrakoplaš
2, FC Letenská šlechta
3, rudá mašina
4, Baníček
Minulý ročník som trošku podcenil pupajdiho, tentokrát ho favorizujem.
[
Hráme o dobrý pocit z vykonanej práce pri nastavovaní zostavy...pupajdi13 wrote:a dobře dělášMilko wrote: Skupina 2
1, 1FC Mrakoplaš
2, FC Letenská šlechta
3, rudá mašina
4, Baníček
Minulý ročník som trošku podcenil pupajdiho, tentokrát ho favorizujem.
[- o co hrajeme teda
![]()
![]()
1FC Mrakoplaš .....1 : 2..... FC Letenská šlechta
135 : 139
Prorazil jsem neoblíbenou domácí výhodu a generálka na nedelní finále Bubnu se zdařila.
Medojed není až tak ve sračkách, jako na to spíš sere. Info mám přímo od zdroje...Milko wrote:1. kolo
Los Ojos Unicos 0 - 1 The Last Mohycan (81 - 96)
- no, my sme v sračkách, ale zdá sa, že medojed ešte vo väčších. Začali sme skvele, ale na dlhú dobu to bude jediná vyhra v turnaji(snáď ešte v odvete môžme medojeda poraziť).
http://www.youtube.com/watch?v=it5cHs4XLbEBig El wrote: Medojed není až tak ve sračkách, jako na to spíš sere. Info mám přímo od zdroje...